Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Etrier avant

Retrouver notre gamme complète d'étriers de frein avant pour VSP toutes marques (Aixam, Microcar, Ligier, Chatenet ...) proposés au meilleur prix. 

Actieve filters

Remmen brochure as x 1

Alle modellen (afzonderlijk verkocht) Deze remblokassen zijn compatibel met alle modellen auto's zonder rijbewijs ( Aixam , Microcar , Ligier , Chatenet JDM, Grecav , Bellier ,...) Het wordt aanbevolen de pennen bij elke vervanging van de remblokken te vervangen
€ 4,84
Cache stof zuiger

Stofkap + remklauw zuigerbeker aanpasbaar Met deze kit stofkap + beker aanpasbaar op de meeste modellen van auto's zonder vergunning uw remklauw zuigers zal worden beschermd en gerenoveerd voor een prijs tarten alle concurrentie.
€ 15,02
Remklauw stofkap - 40 mm

Diameter 40 mm Deze set van revision kit zal u toelaten om versleten afdichtingen aanwezig op uw auto remklauw te vervangen. Deze kit bestaat uit een pakking (diameter: 40mm), een stofkapje en een afdekking voor de ontluchtingsschroef van de remklauw. Denk eraan om de diameter van de pakking te controleren voordat je hem bestelt.
€ 13,01
Kit révision remklauw Ligier

Ligier Nova en Xtoo / r/ s/ rS u hebt een probleem met uw remklauwen, en u wilt uw remklauw niet volledig vervangen. Met deze kit kunt u de balgen rond de geleiders vervangen, evenals de stofkap en de remklauwcup.
€ 50,32
  • Promo!
Voordat aixam remklauw

RECHTER OF LINKER REMKLAUW VOOR AIXAM / SCHIJF DIAMETER 170 AIXAM 400E/S/SL/500.4/A721/A741 Deze voorste remklauwen voor Aixam kan worden gemonteerd op Aixam 400/500.4/721/741 met schijven van 170 mm diameter. Ze worden compleet met remblokken geleverd. Voor de aixam onze andere modellen remklauwen.
€ 121,07 € 141,07
  • Promo!
Voordat aixam remklauw

AIXAM 500.5 / A751 / MEGA / CITY / ROADLINE / SCOOTY / GT DIAMETER 210 Deze voorremklauwen zijn ontworpen voor Aixam zullen u overtuigen door hun remefficiëntie en hun onklopbare prijs. Hieronder vindt u ons montageadvies om een echte mecanicien te worden. Met Piecesanspermis, zijn mechanica nooit zo gemakkelijk geweest als nu.
€ 136,12 € 148,12
  • Promo!
Remklauw linksvoor Aixam impulsbereik, Sensation en Vision

Remklauw linksvoor Aixam City, Crossline, CrossoverCoupé en GTO. Profiteer van onze remklauw linksvoor, speciaal ontworpen voor de modellen Aixam van de Impulse reeks, Sensation en Vision. Deze remklauw past op schijven met een diameter van 220 mm. Onderdelen van hoge kwaliteit voor een discountprijs!
€ 76,83 € 100,83
  • Promo!
Remklauw voorzijde ligier

LIGIER XTOO en NOVA (laatste montage) Deze complete remklauwen links- en rechtsvoor zijn ideaal voor uw Ligier Nova of XTOO. Hij wordt per stuk verkocht en u zult versteld staan van zijn perfecte afwerking, uitgewerkt door onze beste leverancier. Deze producten zijn voor de laatste Nova modellen, voor een andere montage, raden wij u aan ons te raadplegen.
€ 126,06 € 140,06
  • Promo!
Remklauw voordat jdm/microcar/chatenet

JDM ALBIZIA / ABACA / ALOË Hebt u het gevoel dat uw remsysteem minder efficiënt wordt? Dit kan te wijten zijn aan de remklauwen van uw wagens. Piecesanspermis presenteert u deze remklauwen voor JDM Abaca, Albizia en Aloes verkocht tegen lagere prijzen.
€ 131,06 € 140,06
Remklauw voordat jdm/microcar/chatenet

REMKLAUW VOOR JDM TITANIUM DIAMETER 170 Deze voorste remklauwen zijn alleen geschikt voor JDM Titane met schijven van 170 mm diameter. Ze zijn van uitzonderlijke kwaliteit en bieden u alle comfort tijdens het remmen. De achterste remklauwen zijn ook zichtbaar op onze site voor dit model.
€ 125,94
  • Promo!
Remklauw linksvoor Ligier / Microcar / Dué

Remklauw links voor Ligier / Microcar / Dué De remklauwen zijn een essentieel onderdeel van het remsysteem van uw VSP. Als uw VSP defect of vastgelopen is, is het belangrijk de remklauwen te vervangen om veilig te kunnen remmen. Controleer tegelijkertijd de disks die beschadigd kunnen zijn.
€ 73,67 € 93,67
Remklauwbeugel voorrem Microcar, Ligierdué

Microcar Ligier Dué Dué MGO 1, 2, M8, F8C, Flex, Mcross, Ixo, JSRC, Flex, First, 2 De originele voorremklauwbeugel is een essentieel onderdeel dat een stabiele en veilige plaatsing van de remklauw garandeert, waardoor effectief en veilig remmen gewaarborgd is. Deze beugel is ontworpen volgens strenge normen op het gebied van kwaliteit en compatibiliteit en is speciaal aangepast aan je rijbewijsvrije auto, zodat hij precies past en optimale prestaties levert. Kies dit originele onderdeel om de betrouwbaarheid en veiligheid van je remsysteem te behouden, zodat je met vertrouwen kunt rijden
€ 29,75
Remklauwsteun vooraan Chatenet

Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32, CH40, CH46, Sporteevo en Bellier B8 De remklauwsteun is een onderdeel van een metaallegering; als u een ongeluk hebt gehad, kan dit onderdeel beschadigd zijn en daardoor niet langer een goede bevestiging van de remklauw mogelijk maken.
€ 20,07
Remklauwzuiger voorrem Chatenet

Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32, CH33, CH40, CH46, Sporteevo en Bellier B8 Het doel van de zuiger van de remklauw is de remblokken op de schijf te duwen; in geval van lekkage of overmatig vastlopen wordt aanbevolen de zuiger te vervangen door een nieuw onderdeel.
€ 33,98
Support étrier frein avant/ arrière

Microcar JDM Bellier MC1, MC2, Albizia, Aloë, Abaca, Opale, Divane De originele remklauwbeugel is een cruciaal onderdeel van het remsysteem op je kentekenvrije auto. Deze beugel is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt een uitzonderlijke duurzaamheid en sterkte, waardoor een betrouwbare werking van het remsysteem wordt gegarandeerd. Kies voor deze originele remklauwsteun voor optimale prestaties en maximale veiligheid onderweg.
€ 30,15
Support étrier frein avant

Microcar Dué Ligier MGO 3, 4, 5, 6, 3, 5, 6, JS50 , JS60 De originele remklauwbeugel links of rechts voor is een essentieel onderdeel van het remsysteem op je rijbewijsvrije auto. Deze beugel is vervaardigd volgens strenge normen en garandeert een nauwkeurige pasvorm en optimale functionaliteit. Het stevige, duurzame ontwerp garandeert de stabiliteit en prestaties van je remsysteem en zorgt voor veiligheid en gemoedsrust tijdens het rijden. Kies voor de originele voorremklauwbeugel om de integriteit en efficiëntie van je remsysteem te behouden en een veilige rijervaring te garanderen
€ 24,10
Schroevenset voorremklauw Microcar, Ligierdué

Microcar MGO 2, 3, 4, 5, 6, M8, F8C, Flexm kruis, Ligier Ixo, JS, Flexbe Sun, Dué 2, 3, 5, 6 De originele set remklauwbouten voor is speciaal ontworpen om een soepele en veilige werking van je remsysteem te garanderen. Deze set bestaat uit bouten van hoge kwaliteit en nauwkeurige specificaties, is eenvoudig te installeren en garandeert betrouwbare prestaties op de lange termijn. Originele voorremklauwbouten zorgen voor een perfecte pasvorm, corrosiebestendigheid en uitzonderlijke duurzaamheid en helpen je remsysteem in goede conditie te houden. Kies voor deze originele remklauwboutenset om de stabiliteit en veiligheid van je remsysteem te garanderen, zodat je vol vertrouwen en met een gerust hart de weg op kunt.
€ 17,64
Schroef voorremklauw Ligier

Ligier Nova, Xtoo 1, 2, Maxxtoo R, Xtoo S, Xtoo RS, Optimax Originele voorremklauwbouten voor kentekenvrije auto's zijn kritieke onderdelen die de veiligheid en prestaties van het remsysteem garanderen. Deze nauwkeurig ontworpen en volgens de hoogste normen geproduceerde bouten zorgen voor een betrouwbare en veilige bevestiging van de voorremklauwen. Hun robuuste ontwerp en duurzaamheid zorgen voor een uitzonderlijke weerstand tegen slijtage, waardoor het remsysteem soepel werkt. Kies voor deze originele remklauwbouten voor een veilige en effectieve remwerking van je auto zonder rijbewijs, zodat je met een gerust hart onderweg bent
€ 6,45
De zuigerverbinding van de voorremklauw Microcar, Ligierdué

Microcar MGO1, 2, 3, 4, 5, 6, firstm8, F8C, Flex, Ligier Ixo, JS50, JS RC, Flexoptimax, Be sun, Dué, 2, 3, 5, 6 Originele remklauwzuigerafdichtingen voorremmen zijn ontworpen met uitzonderlijke precisie om betrouwbare prestaties en een grotere duurzaamheid te garanderen. Deze afdichtingen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zorgen voor een optimale afdichting en effectieve bescherming tegen remvloeistoflekkage, waardoor de efficiëntie van het remsysteem van uw auto behouden blijft. Kies voor deze originele remklauwzuigerafdichtingen voor de voorrem om de veiligheid en betrouwbaarheid van je remsysteem te garanderen, zodat je veilig kunt rijden
€ 9,58
Remklauwsteun vooraan Microcar VirgomC1, MC2, JDM Titane

Microcar JDM Maagd 1, 2, 3, MC1, MC2, titanium Originele remklauwbeugels zorgen ervoor dat je remklauwen veilig en betrouwbaar gemonteerd zijn op je auto zonder rijbewijs. Deze beugels zijn gemaakt van duurzame en resistente materialen en zorgen voor optimale prestaties van je remsysteem, zodat je veilig kunt rijden. Kies voor deze originele remklauwsteunen om de efficiëntie en betrouwbaarheid van je remmen te behouden, zodat je met een gerust hart onderweg bent.
€ 28,44
Kit de colonette d'étrier de frein avant Microcar, Ligier, Dué

Aixam Chatenet Ligier Microcar Dué (Impulsion, Vision, Sensation, Emotion-serie), CH26, CH28, CH30, CH32, Sporteevo, CH40, CH46, Ixo, JS50, JSRC, Flex, Be-Sun, MGO2, 3, 4, 5, 6, M8, F8C, Flex, Mcross, 2 en 3 Originele remklauwzuilen voor garanderen een optimale werking van het remsysteem op uw kentekenvrije auto. Deze remklauwblokken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen volgens strenge normen, waardoor ze een uitzonderlijke duurzaamheid en prestaties garanderen. Kies voor deze originele remklauwstijlen voorremmen om de veiligheid en betrouwbaarheid van je auto te behouden.
€ 17,04
CHATENET VOORREMKLAUW CH26,...

Chatenet CH26 Evo, CH40 en CH46 (3e remassemblage) Verzeker de prestaties en veiligheid van je remsysteem met onze voorremklauw van hoge kwaliteit, aanpasbaar voor zowel de passagiers- (rechts) als de bestuurderskant (links). Onze voorremklauw is ontworpen met het oog op installatiegemak en optimale compatibiliteit en zorgt voor effectieve, responsieve remmen voor veilig rijden. Onze voorremklauw is gemaakt van duurzame materialen en een robuuste constructie en is ontworpen om verschillende wegomstandigheden te weerstaan, waardoor uitzonderlijke duurzaamheid en betrouwbare prestaties op de lange termijn gegarandeerd zijn. Bestel vandaag nog voor zelfverzekerd rijden en optimale remprestaties, ongeacht de reis
€ 78,53
Bague de guidage étrier...

Ligier XTOO 1, XTOO 2, Optimax, XTOO S, XTOO RS, XTOO R, XTOO Max, Be up, Ligier Ontdek onze originele geleiderring voor de voorremklauw, speciaal ontworpen voor de modellen XTOO 1, XTOO 2, XTOO R, RS, S, Be up en Optimax. Dit essentiële onderdeel is vervaardigd van hoogwaardige materialen en volgens strenge normen, waardoor je verzekerd bent van langdurige, betrouwbare prestaties voor je rijbewijsvrije auto. LigierInvesteer in betrouwbaarheid en veiligheid door onze originele geleiderring voor de voorremklauw te kiezen voor je . Kies onze originele geleiderring voor de voorremklauw voor een zorgeloze rijervaring met het volste vertrouwen.
€ 14,62
Stop ontluchtingsschroef...

Remklauw ontluchtingsschroefdop De ontluchtingsdop van de remklauw is een klein maar cruciaal onderdeel van het onderhoud van je Véhicule Sans permis (VSP). De dop is ontworpen om de ontluchtingsschroef van de remklauw af te dichten, waardoor de integriteit van het remsysteem wordt gewaarborgd. Kies voor dit essentiële onderdeel om je remmen in perfecte conditie te houden, zodat je veilig kunt rijden met je VSP. Denk eraan, veiligheid op de weg begint met een betrouwbaar remsysteem!
€ 1,49
  • Nieuw
Pakkingset voorremklauw

Aixam Minauto Microcar M.Cross Ligier Dué Dué Chatenet Bellier City, Coupé, GTO, Crossover, Crossline (Vision, Sensation, Emotion-serie), Access, MGO, M8, F8C, Flex, , Ixo, JS50JSRC, Flex, First, 2, 3/5, 6, CH26, CH28, CH30, CH32, CH33, Sporteevo, CH40, CH46, B8 Vervang de pakking van je remklauw voorrem voor VSP tegen de beste prijs dankzij ons nieuwe en aanpasbare onderdeel. Remklauwpakking verkocht per 2.
€ 3,98