Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Etrier avant

Retrouver notre gamme complète d'étriers de frein avant pour VSP toutes marques (Aixam, Microcar, Ligier, Chatenet ...) proposés au meilleur prix. 

Actieve filters

Remmen brochure as x 1

Alle modellen (afzonderlijk verkocht) Deze remblokassen zijn compatibel met alle modellen auto's zonder rijbewijs ( Aixam , Microcar , Ligier , Chatenet JDM, Grecav , Bellier ,...) Het wordt aanbevolen de pennen bij elke vervanging van de remblokken te vervangen
€ 4,84
Cache stof zuiger

Stofkap + remklauw zuigerbeker aanpasbaar Met deze kit stofkap + beker aanpasbaar op de meeste modellen van auto's zonder vergunning uw remklauw zuigers zal worden beschermd en gerenoveerd voor een prijs tarten alle concurrentie.
€ 15,02
Remklauw stofkap - 40 mm

Diameter 40 mm Deze set van revision kit zal u toelaten om versleten afdichtingen aanwezig op uw auto remklauw te vervangen. Deze kit bestaat uit een pakking (diameter: 40mm), een stofkapje en een afdekking voor de ontluchtingsschroef van de remklauw. Denk eraan om de diameter van de pakking te controleren voordat je hem bestelt.
€ 13,01
Kit révision remklauw Ligier

Ligier Nova en Xtoo / r/ s/ rS u hebt een probleem met uw remklauwen, en u wilt uw remklauw niet volledig vervangen. Met deze kit kunt u de balgen rond de geleiders vervangen, evenals de stofkap en de remklauwcup.
€ 50,32
  • Promo!
Voordat aixam remklauw

RECHTER OF LINKER REMKLAUW VOOR AIXAM / SCHIJF DIAMETER 170 AIXAM 400E/S/SL/500.4/A721/A741 Deze voorste remklauwen voor Aixam kan worden gemonteerd op Aixam 400/500.4/721/741 met schijven van 170 mm diameter. Ze worden compleet met remblokken geleverd. Voor de aixam onze andere modellen remklauwen.
€ 121,07 € 141,07
  • Promo!
Voordat aixam remklauw

AIXAM 500.5 / A751 / MEGA / CITY / ROADLINE / SCOOTY / GT DIAMETER 210 Deze voorremklauwen zijn ontworpen voor Aixam zullen u overtuigen door hun remefficiëntie en hun onklopbare prijs. Hieronder vindt u ons montageadvies om een echte mecanicien te worden. Met Piecesanspermis, zijn mechanica nooit zo gemakkelijk geweest als nu.
€ 136,12 € 148,12
  • Promo!
Remklauw linksvoor Aixam impulsbereik, Sensation en Vision

Remklauw linksvoor Aixam City, Crossline, CrossoverCoupé en GTO. Profiteer van onze remklauw linksvoor, speciaal ontworpen voor de modellen Aixam van de Impulse reeks, Sensation en Vision. Deze remklauw past op schijven met een diameter van 220 mm. Onderdelen van hoge kwaliteit voor een discountprijs!
€ 76,83 € 100,83
  • Promo!
Remklauw voorzijde ligier

LIGIER XTOO en NOVA (laatste montage) Deze complete remklauwen links- en rechtsvoor zijn ideaal voor uw Ligier Nova of XTOO. Hij wordt per stuk verkocht en u zult versteld staan van zijn perfecte afwerking, uitgewerkt door onze beste leverancier. Deze producten zijn voor de laatste Nova modellen, voor een andere montage, raden wij u aan ons te raadplegen.
€ 126,06 € 140,06
  • Promo!
Remklauw voordat jdm/microcar/chatenet

JDM ALBIZIA / ABACA / ALOË Hebt u het gevoel dat uw remsysteem minder efficiënt wordt? Dit kan te wijten zijn aan de remklauwen van uw wagens. Piecesanspermis presenteert u deze remklauwen voor JDM Abaca, Albizia en Aloes verkocht tegen lagere prijzen.
€ 131,06 € 140,06
Remklauw voordat jdm/microcar/chatenet

REMKLAUW VOOR JDM TITANIUM DIAMETER 170 Deze voorste remklauwen zijn alleen geschikt voor JDM Titane met schijven van 170 mm diameter. Ze zijn van uitzonderlijke kwaliteit en bieden u alle comfort tijdens het remmen. De achterste remklauwen zijn ook zichtbaar op onze site voor dit model.
€ 125,94
  • Promo!
Remklauw linksvoor Ligier / Microcar / Dué

Remklauw links voor Ligier / Microcar / Dué De remklauwen zijn een essentieel onderdeel van het remsysteem van uw VSP. Als uw VSP defect of vastgelopen is, is het belangrijk de remklauwen te vervangen om veilig te kunnen remmen. Controleer tegelijkertijd de disks die beschadigd kunnen zijn.
€ 73,67 € 93,67
Remklauwsteun vooraan Chatenet

Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32, CH40, CH46, Sporteevo en Bellier B8 De remklauwsteun is een onderdeel van een metaallegering; als u een ongeluk hebt gehad, kan dit onderdeel beschadigd zijn en daardoor niet langer een goede bevestiging van de remklauw mogelijk maken.
€ 20,07
Remklauwzuiger voorrem Chatenet

Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32, CH33, CH40, CH46, Sporteevo en Bellier B8 Het doel van de zuiger van de remklauw is de remblokken op de schijf te duwen; in geval van lekkage of overmatig vastlopen wordt aanbevolen de zuiger te vervangen door een nieuw onderdeel.
€ 33,98
Schroevenset voorremklauw Microcar, Ligierdué

Microcar MGO 2, 3, 4, 5, 6, M8, F8C, Flexm kruis, Ligier Ixo, JS, Flexbe Sun, Dué 2, 3, 5, 6 De originele set remklauwbouten voor is speciaal ontworpen om een soepele en veilige werking van je remsysteem te garanderen. Deze set bestaat uit bouten van hoge kwaliteit en nauwkeurige specificaties, is eenvoudig te installeren en garandeert betrouwbare prestaties op de lange termijn. Originele voorremklauwbouten zorgen voor een perfecte pasvorm, corrosiebestendigheid en uitzonderlijke duurzaamheid en helpen je remsysteem in goede conditie te houden. Kies voor deze originele remklauwboutenset om de stabiliteit en veiligheid van je remsysteem te garanderen, zodat je vol vertrouwen en met een gerust hart de weg op kunt.
€ 17,64
Schroef voorremklauw Ligier

Ligier Nova, Xtoo 1, 2, Maxxtoo R, Xtoo S, Xtoo RS, Optimax Originele voorremklauwbouten voor kentekenvrije auto's zijn kritieke onderdelen die de veiligheid en prestaties van het remsysteem garanderen. Deze nauwkeurig ontworpen en volgens de hoogste normen geproduceerde bouten zorgen voor een betrouwbare en veilige bevestiging van de voorremklauwen. Hun robuuste ontwerp en duurzaamheid zorgen voor een uitzonderlijke weerstand tegen slijtage, waardoor het remsysteem soepel werkt. Kies voor deze originele remklauwbouten voor een veilige en effectieve remwerking van je auto zonder rijbewijs, zodat je met een gerust hart onderweg bent
€ 6,45
De zuigerverbinding van de voorremklauw Microcar, Ligierdué

Microcar MGO1, 2, 3, 4, 5, 6, firstm8, F8C, Flex, Ligier Ixo, JS50, JS RC, Flexoptimax, Be sun, Dué, 2, 3, 5, 6 Originele remklauwzuigerafdichtingen voorremmen zijn ontworpen met uitzonderlijke precisie om betrouwbare prestaties en een grotere duurzaamheid te garanderen. Deze afdichtingen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zorgen voor een optimale afdichting en effectieve bescherming tegen remvloeistoflekkage, waardoor de efficiëntie van het remsysteem van uw auto behouden blijft. Kies voor deze originele remklauwzuigerafdichtingen voor de voorrem om de veiligheid en betrouwbaarheid van je remsysteem te garanderen, zodat je veilig kunt rijden
€ 9,58

€ 78,53