Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Levier inverseur pour voiture sans permis

Actieve filters

Pommeau de vitesse rond

Moet of wil je je pookknop vervangen? Kies dit klassieke zwarte model van geborsteld aluminium en leer voor een goede grip.
€ 24,70
Ronde pookknop

Of uw pookknop nu kapot is of u besluit uw auto aan te passen zonder rijbewijs, deze knop van geborsteld aluminium en carbon geeft uw auto een geheel nieuwe stijl. In de vorm van een bal en bedekt met een textuur waardoor hij gemakkelijk in de hand ligt, zal dit kwaliteitsproduct u ten volle bevredigen.
€ 24,70
Schakelaar versnellingspook AIXAM / LIGIER / MICROCAR

AIXAM / LIGIER / MICROCAR Uw kleine auto heeft problemen om de auto in de achteruit of vooruit versnelling te zetten, misschien is de contactor doorgebrand of defect waardoor uw versnellingspook niet werkt. Dit kan ook het starten van het voertuig verhinderen. Uw VSP is uitgerust met 2 schakelaars, denk eraan om ze tegelijkertijd te controleren.
€ 8,97
Microschakelaar voor omkeerhendel Ligier, Microcar en Dué

Microschakelaar voor versnellingspook Ligier XTOO 2 en Max (2e montage), R, S, RS, Optimas, IXO, JS50, JS RC, Microcar MGO 1 / 2 / 3 / 4, 5 (1e montage) F8C, M8, CargoVERPLICHT 2 / 3 / 5 (1e montage) De microschakelaar van uw versnellingspook zal werken als een twee-weg schakelaar voor uw Ligier, Microcar of Dué. Dit onderdeel kan gemakkelijk breken. Dus aarzel niet om het te veranderen. U kunt onze generieke auto raadplegen die u op een globale manier zal tonen hoe u om het even welke contactor voor uw auto zonder vergunning kunt veranderen.
€ 8,27
Schakelaar hefboom aixam

VERSNELLINGSPOOK SCHAKELAAR AIXAM / CHATENET / LIGIER / MICROCAR Elektrisch contact waardoor de motor alleen start als de versnellingspook in neutraal staat. In geval van een defect aan deze schakelaar, is het mogelijk dat het starten van het voertuig niet meer mogelijk is.
€ 8,97
Schakelaar hefboom snelheid

Elektrische schakelaar voor JDM, Grecav, Bellier Met dit onderdeel kan de motor alleen worden gestart als de versnellingspook in de neutrale stand staat. In geval van een defect aan deze schakelaar, is het mogelijk dat het voertuig niet kan worden gestart. Het is ontworpen voor JDM, Grecav en Bellier.
€ 9,88
Harnas van versnellingspook Aixam en Minauto

Aixam CityCut, Crossline, Crossover en GTO impulsbereik, Vision, SensationEmotie en Minauto 2011, 2015, Cross Minauto Vervang uw originele shuttle hendel schakelaar harnas, Piecesanspermis.fr biedt u een breed scala van transmissie-onderdelen tegen de laagste prijzen
€ 25,11
Versnellingspook harnas Ligier, Microcar en Dué

Ligier Ixo, JS50, Flex, Microcar MGO3, 4, 5, Dué 2, 3/5 Vervang uw versnellingspook harnas tegen de beste prijs met onze nieuwe en originele onderdeel alleen voor de volgende modellen LigierMcirocar en Dué
€ 23,80
Snelheidshendel Aixam

Versnellingspook Aixam 721, 741, 751, City, Crossline, Roadline, Scouty, Crossover en Coupé Als uw versnellingspook kapot is, aarzel dan niet om hem te vervangen door ons onderdeel dat speciaal is ontworpen voor voertuigen van het merk Aixam . Deze versnellingspook is aanpasbaar aan de modellen 721, 741, 751, City, Crossline, Roadline, Scouty en ook op de modellen van de Impulse-reeks.
€ 80,57
Versnellingspook Ligier en Microcar

Ligier XTOO1, 2, R, RS, S, Optimax, JS RC, Coupé, Microcar MGO1, MGO2, M8, F8C, CargoDué First en Coupé Piecesanspermis biedt u deze originele versnellingspook voor VSP van het merk Ligier en Microcar voor een onverslaanbare prijs.
€ 40,23
Versnellingspook Ligier, Microcar en Dué

Ligier Ixo, JS50 en JS50L, Flex, Microcar MGO3, 4, 5, 6 en DUé 2, 3, 5, 6 Als uw versnellingspook moeilijk schakelt, denk er dan aan uw versnellingspook te controleren en indien nodig snel te vervangen door ons nieuw en origineel onderdeel.
€ 80,57
Versnellingspook Bellier Jade

Versnellingspook Bellier Jade Als uw versnellingspook tekenen van slijtage vertoont, vervang hem dan snel door ons nieuwe en originele onderdeel exclusief voor het model Jade het merk Bellier
€ 93,78
Grecav omkeerhendel kabelsteun Sonique DCI

Grecav Sonique DCI Uw steun is gekraakt, en vervult zijn taak niet meer? Met deze kabelhouder kunt u de pendelkabel gemakkelijk bevestigen aan de versnellingsbak van uw VSP
€ 11,98
Support de levier inverseur Grecav Sonique

Steun voor omkeerhendel voor Grecav Sonique U heeft een nieuwe steun nodig voor uw omkeerhendel ook wel versnellingspook genoemd. Dit originele onderdeel is gemaakt om de steun van uw Grecav te vervangen Sonique. Dit metalen onderdeel kan na verloop van tijd breken en het is noodzakelijk een stevige steun te hebben om ervoor te zorgen dat u uw VSP veilig kunt verplaatsen. Piecesanspermis.fr is nu de leider in de verkoop van reserveonderdelen voor auto's zonder licentie.
€ 36,30
Originele lagere versnellingspooksteun Grecav Sonique motor Lombardini DCI

Grecav originele lagere versnellingspooksteun Sonique motor Lombardini DCI Heeft je versnellingspook wat speling? Controleer uw bevestiging en de stevigheid van deze onderste steun. Dit onderdeel is zeer belangrijk voor een correcte bevestiging van uw versnellingspook. Piecesanspermis.fr is de specialist van Grecav onderdelen tegen de beste prijs.
€ 9,56
Versnellingsbakhendel voor Grecav omkeerkabel Sonique DCI

Grecav Sonique motor Lombardini DCI Dit metalen onderdeel kan na verloop van tijd breken en het is noodzakelijk een stevige steun te hebben om het schakelen van uw VSP in alle veiligheid te laten verlopen. Piecesanspermis.fr de leider van de zonder licentie.
€ 9,98
Balgframe versnellingspook Aixam

Aixam City, Crossline, Crossover en Coupé (Impuls en Vision) Uw schakelbalg is niet meer goed bevestigd vervang deze door ons speciaal voor de volgende modellen ontwikkelde frame van de versnellingspook Aixam van de Impuls en Vision
€ 16,03
Versnellingspook Chatenet

Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32, afhalen en Sporteevo De versnellingskeuzehendel is een belangrijk onderdeel, omdat het deze is die, na de omkeerkabel te hebben bediend, de versnellingsbak in de gewenste versnelling plaatst om in geval van breuk te worden vervangen.
€ 19,06