Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Elektriciteit

De categorie boordelektronica van de Citroen Ami One omvat verschillende componenten die bijdragen aan een praktische en intuïtieve rijervaring. Daartoe behoren de boordinstrumenten, die de bestuurder essentiële informatie verschaffen om veilig en comfortabel te kunnen rijden.

Het dashboard van de Citroen Ami One is ergonomisch ontworpen en minimalistisch, en biedt een duidelijke en intuïtieve interface. De belangrijkste instrumenten zijn een digitaal display dat essentiële rij-informatie toont, zoals snelheid, oplaadniveau van de accu, resterende actieradius en andere belangrijke parameters.

Dit digitale display kan worden aangepast om verschillende weergaven en modi weer te geven, zodat bestuurders eenvoudig toegang hebben tot de informatie die voor hen het meest relevant is. Het kan bijvoorbeeld energieverbruiksindicatoren, veiligheidsmeldingen, onderhoudswaarschuwingen of informatie over het navigatiesysteem weergeven.

Naast het hoofdscherm kunnen de instrumenten aan boord van de Citroen Ami One ook bedieningsknoppen en stuurwielbediening bevatten, die gemakkelijk toegang bieden tot de verschillende functies van het voertuig, zoals het audiosysteem bedienen, handsfree bellen of navigeren.

Om de veiligheid van de bestuurder te garanderen, kunnen sommige instrumenten worden uitgerust met geavanceerde functies, zoals snelheidswaarschuwingen, waarschuwingen voor dreigende botsingen of rijhulpsystemen, zoals parkeerassistentie.

Kortom, de boordinstrumenten van de Citroen Ami One bieden een intuïtieve, gebruiksvriendelijke interface waarmee de bestuurder de functies van het voertuig gemakkelijk kan bedienen en in realtime op de hoogte kan blijven van belangrijke rijparameters. Deze elektrische voorzieningen in de cabine dragen bij tot een betere rijervaring in een modern, praktisch stedelijk elektrisch voertuig zoals de Citroen Ami One.

Actieve filters

Batterie 12v

12V serviceaccu Zorg voor een ononderbroken stroomvoorziening voor je Citroën Ami met onze hoogwaardige serviceaccu van 12V. Deze accu is ontworpen met het oog op uitzonderlijke betrouwbaarheid en zorgt voor een constante energiebron voor uw stroombehoeften, zodat u zorgeloos van uw reis kunt genieten. Kies voor deze kwaliteitsaccu en geniet van gemoedsrust op de weg.
€ 69,37
Interrupteur de commande warning et climatisation

Waarschuwings- en ventilatieschakelaar Bedieningsschakelaar voor waarschuwing en ventilatie nodig? Kies voor deze originele regelschakelaar. Verbeter je rijervaring door dit kwaliteitsonderdeel vandaag nog te bestellen en geniet van totale controle over de waarschuwingen en klimaatregeling van je auto.
€ 53,04
Klaxon Citröen Ami 100% Electric

Citröen Ami 100% Elektrisch De claxon is een essentieel onderdeel van je veiligheid. Als hij uitvalt, moet je hem zo snel mogelijk vervangen.
€ 30,15
Interrupteur de commande drive and now

Citröen Ami rij- en neutraalschakelaar Heb je een voorwaartse en achterwaartse bedieningsschakelaar nodig? Kies voor deze originele bedieningsschakelaar. Verbeter je rijervaring door dit kwaliteitsonderdeel vandaag nog te bestellen en geniet van totale controle over je voertuig.
€ 36,80
Fuse amber 5 amp

5 Amp. standaard zekering Deze standaard zekering van 5 ampère past probleemloos in uw elektrisch systeem en garandeert de betrouwbaarheid ervan. Elke zekering heeft zijn eigen kenmerken, dus zorg ervoor dat u de meest geschikte kiest. Dit onderdeel zal u volledig tevreden stellen door zijn kwaliteit maar ook dankzij zijn discount prijs.
€ 0,38
Mini zekering 3a

Mini zekering 3 Ampère Ontdek onze 3 amp mini zekering aanpasbaar op alle merken van auto's, ongeacht het model.
€ 0,38
Mini fusible 5a

Mini zekering van 7,5 ampère Deze minizekering van 7,5 ampère is bestemd voor alle modellen voertuigen zonder rijbewijs, ongeacht het merk.
€ 0,38
Mini fusible 5a

10 amp mini zekering Heb je een 10 amp zekering nodig voor je auto zonder rijbewijs? Deze mini zekering aangepast aan de kleine auto zal de goede werking van uw voertuig verzekeren.
€ 0,38
Mini zekering 5a

5 amp mini zekering Deze minizekering is geschikt voor alle merken voertuigen zonder rijbewijs en heeft een stroomsterkte van 5 ampère. Hij regelt de elektrische stroom in uw auto en zorgt voor een goede werking.
€ 0,38
Fusible ambre 5a

Standaard zekeringenpakket Deze standaardzekeringen passen gemakkelijk in uw elektrisch systeem en garanderen de betrouwbaarheid ervan. Elke zekering heeft zijn eigen kenmerken, dus zorg ervoor dat u de meest geschikte kiest. Dit pakket bevat 5 van elke zekering, dus 25 zekeringen, moeilijk om zo'n aanbieding te weerstaan!
€ 7,14
Fusible ambre 5a

Standaard 25 amp zekering Deze standaardzekering van 25 ampère zal probleemloos in uw elektrisch systeem passen en de betrouwbaarheid ervan garanderen. Elke zekering heeft zijn eigen kenmerken, dus zorg ervoor dat u de meest geschikte kiest. Met zo'n hoge kwaliteit en aantrekkelijke prijs, is het moeilijk te weerstaan!
€ 0,38
Fusible ambre 5a

Standaard 20 amp zekering Deze standaardzekering van 20 ampère past probleemloos in uw elektrisch systeem en garandeert de betrouwbaarheid ervan. Elke zekering heeft zijn eigen kenmerken, dus zorg ervoor dat u de meest geschikte kiest. Het is moeilijk om zo'n aanbod met zo'n lage prijs te weerstaan!
€ 0,38
Fusible ambre 5a

Standaard 15 amp zekering Deze standaard zekering van 15 ampère past probleemloos in uw elektrisch systeem en garandeert de betrouwbaarheid ervan. Elke zekering heeft zijn eigen kenmerken, dus zorg ervoor dat u de meest geschikte kiest. Altijd met de zekerheid van kwaliteit tegen de beste prijs!
€ 0,38
Fusible ambre 5a

Standaard 10 amp zekering Deze standaardzekering van 10 ampère past probleemloos in uw elektrisch systeem en garandeert de betrouwbaarheid ervan. Elke zekering heeft zijn eigen kenmerken, dus zorg ervoor dat u de meest geschikte kiest. Met zo'n hoge kwaliteit en aantrekkelijke prijs, is het moeilijk te weerstaan!
€ 0,38
Batterie de servitude 12V / 10Ah

12V / 10A serviceaccu Zorg voor een ononderbroken stroomvoorziening voor uw elektrische accessoires met onze serviceaccu van 12V / 10Ah die speciaal is ontworpen voor Citroën Ami-voertuigen. Met een betrouwbare capaciteit van 10 ampère-uur garandeert deze accu een constante stroomvoorziening voor uw elektronische apparatuur aan boord, met stabiele, langdurige prestaties. Kies deze serviceaccu van topkwaliteit voor betrouwbare stroomvoorziening en gemoedsrust onderweg.
€ 124,93
VERWARMINGSVENTILATOR

Je hebt problemen met de oververhitting van je kachel. Kies nu voor de elektrische kachelventilatoren van Citroën Ami voor meer rijcomfort.
€ 0,00
  • Nieuw
Câble de charge positif

Citröen Ami One 100% Elektrisch De positieve laadkabel is een van de essentiële onderdelen voor een betrouwbare elektrische verbinding in het laadsysteem van je auto. Ontworpen voor de positieve kant van de accu, voor een efficiënte overdracht van de elektrische energie die nodig is om je auto te starten en soepel te laten rijden. Kies onze positieve laadkabels voor gemoedsrust. Met onze toewijding aan prestaties en betrouwbaarheid kun je op onze reserveonderdelen vertrouwen om je elektrische systeem soepel te laten werken, zodat je probleemloos kunt rijden.
€ 87,48
  • Nieuw
Courroie de transmission

Versnellingsbakriem Ontworpen om te zorgen voor een optimale verbinding tussen de verschillende onderdelen van het transmissiesysteem, zodat je rijbewijsvrije auto soepel rijdt. Maak een keuze uit ons diverse assortiment transmissieriemen, geschikt voor verschillende modellen rijbewijsvrije auto's. Onze riemen zijn met precisie vervaardigd en bieden optimale weerstand tegen slijtage, zodat ze lang meegaan. Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid als je onze aandrijfriemen kiest voor je rijbewijsvrije auto.
€ 79,80
  • Nieuw
Support cable charge domestique

Citroën Ami en Rock-e laadkabelhouder De laadkabelhouder voor Citroën Ami is een praktisch en functioneel accessoire voor bezitters van een rijbewijsvrije auto. Deze houder heeft een compact, ergonomisch ontwerp en is speciaal ontworpen om je oplaadkabel op zijn plaats te houden terwijl je je auto oplaadt. Hij past netjes in je auto, biedt een efficiënte opbergoplossing en voorkomt kabelwarboel. De houder is gemaakt van hoogwaardige materialen en is duurzaam en slagvast. Hij is ook eenvoudig te installeren en te gebruiken. Met de laadkabelhouder voor Citroën Ami is je kabel altijd netjes en binnen handbereik. Bestel nu!
€ 29,40
  • Nieuw
Contacteur Citroën Ami

Citroën Ami verwarmingsschakelaar De verwarmingsschakelaar voor Citroën Ami is een essentieel onderdeel van het verwarmingssysteem in je rijbewijsvrije auto. Hij regelt de temperatuur in de auto door de hoeveelheid gecirculeerde warme lucht aan te passen. Deze schakelaar van hoge kwaliteit is speciaal ontworpen om perfect op je Citroën Ami te passen, zodat hij optimaal werkt. Hij is eenvoudig te installeren en biedt optimaal thermisch comfort tijdens uw reizen in alle seizoenen. Koop nu deze topkwaliteit verwarmingsschakelaar voor Citroën Ami en trakteer uzelf op een aangename rit, ongeacht het weer.
€ 60,10
  • Nieuw
Câble de recharge pour Citoen Ami et Opel E-Rock

Oplaadkabel Citroën Ami & Opel E-Rock De laadkabel voor Citroën Ami en Opel e-Rock is een essentieel accessoire voor eigenaars van een elektrische auto. Hiermee kun je je auto veilig en efficiënt opladen, thuis, op het werk of bij openbare oplaadpunten. Deze laadkabel is speciaal ontworpen voor de Citroën Ami en Opel e-Rock modellen en garandeert een perfecte compatibiliteit. Uitgerust met een geschikte stekker sluit je hem eenvoudig aan op je auto om het opladen te starten. Verkrijgbaar online en in fysieke winkels, trakteer jezelf nu op een zorgeloze rijervaring door te kiezen voor deze hoogwaardige laadkabel.
€ 94,88
  • Nieuw
Câble de recharge Citroën Ami & Opel E-Rock

J-stekker oplaadkabel Citroën Ami & Opel E-Rock De laadkabel voor Citroën Ami en Opel e-Rock is een onmisbaar accessoire voor eigenaars van een elektrische auto. Hiermee kunt u uw auto veilig en efficiënt opladen, thuis, op het werk of bij openbare oplaadpunten. Deze laadkabel is speciaal ontworpen voor de Citroën Ami en Opel e-Rock modellen en garandeert een perfecte compatibiliteit. Uitgerust met een geschikte stekker sluit je hem eenvoudig aan op je auto om het opladen te starten. Gun jezelf nu een zorgeloze rijervaring door te kiezen voor deze hoogwaardige laadkabel. Bestel nu!
€ 73,33
  • Nieuw
Câble de recharge Citroën Ami & Opel E-Rock

Oplaadkabel E/F stekker Citroën Ami en Opel E-Rock De laadkabel voor Citroën Ami en Opel e-Rock is een onmisbaar accessoire voor eigenaars van een elektrische auto. Hiermee kun je je auto veilig en efficiënt opladen, thuis, op het werk of bij openbare oplaadpunten. Deze oplaadkabel is speciaal ontworpen voor de Citroën Ami en Opel e-Rock modellen en garandeert een perfecte compatibiliteit. Uitgerust met een geschikte stekker sluit je hem gemakkelijk aan op je auto om het opladen te starten. Verkrijgbaar online en in fysieke winkels, trakteer jezelf nu op een zorgeloze rijervaring door te kiezen voor deze hoogwaardige laadkabel.
€ 86,62