Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

andere merken van rekken

Ontdek onze rekken van hoge kwaliteit, ontworpen voor kentekenvrije auto's van verschillende merken. Ze zijn gemaakt om uitzonderlijke duurzaamheid en prestaties te bieden, zijn eenvoudig te installeren en verkrijgbaar in aanpasbare versies.

Kenmerken:

  • Superieure kwaliteit: Robuuste materialen voor een lange levensduur.
  • Gemakkelijk te installeren: Past perfect op een reeks modellen zonder rijbewijs.
  • Aanpasbaarheid: Aanpasbare versies beschikbaar voor maximale flexibiliteit.

Actieve filters

  • Nieuw
Support de colonne de direction

Ligier Microcar Dué JS50, JS60, MGO3, MGO4, MGO5, MGO6, 2, 3/5, 6 De stuurkolomsteun is een essentieel onderdeel van het stuursysteem van elke auto. Deze steun is gemaakt van staal en biedt optimale duurzaamheid en sterkte, waardoor maximale veiligheid op de weg wordt gegarandeerd. Deze stuurkolomsteun is speciaal ontworpen voor auto's zonder rijbewijs en past perfect in het stuursysteem van je auto. Hij is ontworpen om de stuurkolom stevig op zijn plaats te houden en trillingen en schokken tijdens het rijden te verminderen. Koop nu de juiste beugel voor je rijbewijsvrije auto op onze online onderdelenwebsite.
€ 70,57
Flector tak

Stuurbocht voor AIXAM, BELLIER De stuurflector wordt gebruikt om de koppelingen tussen de heugel en de stuurkolom te "dempen". Het is aanpasbaar op de karren van merk Bellier en Aixam . Koop ook op piecesanspermis.fr uw andere delen van verbinding met de grond voor voertuig zonder rijbewijs.
€ 9,08