Categorieën
Zoeken op voertuig

Jaws auto zonder rijbewijs

Mini-auto-parts.nl heeft ontwikkeld speciale van flexibele rem op de meeste auto's zonder een vergunning (aixam, ligier, chatenet, microcar, jdm, bellier,...)

Actieve filters

Remschoenen Aixam

Remschoenen Aixam City, Coupe en Crossline bereik Sensation Uw achterrem heeft zijn grip verloren, geef hem al zijn efficiëntie terug dankzij onze achterremblokken voor Aixam City, Coupe en Crossline van het bereik Sensation
€ 33,17
Set van 4 jaws

TROMMELDIAMETER : 180 / BREEDTE : 32 MM Deze goedkope remschoenen worden verkocht in sets van 4 en zijn compatibel met Microcar VirgoLyra en Spid. Vergeet niet de diameter en de breedte van uw trommels te controleren.
€ 28,13
Set van 4 klemmen

AIXAM - BELLIER - CHATENET - JDM - LIGIER - GRECAV - MICROCAR TROMMELDIAMETER : 160 / BREEDTE : 40 MM Deze afgeprijsde rembekken worden verkocht in sets van 4 en zijn compatibel met veel auto's zonder rijbewijs die zijn uitgerust met trommels aan de achterzijde. Vergeet niet de diameter en de breedte van uw trommels te controleren.
€ 17,65
Rem bijlage kit / jaws

Rembevestigingsset / bekken Deze rembevestigingsset is compatibel met een groot aantal auto's zonder rijbewijs. Deze set bestaat uit 2 veren, 2 stangen en 2 clips ideaal om uw remsysteem aan te passen zonder moeilijkheden maar ook zonder u te ruïneren!
€ 7,87
Koppeling handrem

Alle modellen Deze handremschakel is geschikt voor alle auto's met een trommel achter. 2.5.0.0
€ 10,07