Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Contacteurs et Interrupteurs autres marques

Actieve filters

Remlichtschakelaar

Stop schakelaar Aixam, Ligier, Microcar. Dit elektrisch contact is een essentieel element van uw veiligheid, het maakt het immers mogelijk uw remlichten te ontsteken tijdens het remmen. Vervang het onmiddellijk als u merkt dat het defect is.
€ 8,57
Stop schakelaar JDM

JDM AloesRoxsy en Xheos De remschakelaar wordt gebruikt om uw remlichten aan te zetten tijdens het remmen, zorg ervoor dat u deze vervangt als u merkt dat uw remlichten niet meer aangaan.
€ 23,09
Waarschuwingsschakelaar Microcar en Dué

Microcar MGO 4 - 5 - 6, M.Cross en Dué 3 en 5 Profiteer van ons origineel onderdeel, speciaal ontworpen voor de VSP-modellen Microcar en Dué modellen. Deze waarschuwingsknop is het onderdeel dat u nodig hebt en wij bieden het u aan tegen een uiterst concurrerende prijs.
€ 40,23
Waarschuwing Grecav schakelaar Sonique

Grecav waarschuwingsschakelaar Sonique Piecesanspermis is blij om bij te dragen aan uw veiligheid door u aan de beste prijs deze originele schakelaar voor Grecav aan te bieden Sonique. Piecesanspermis biedt u een breed scala van reserveonderdelen om uw Grecav weer goed uitzien Sonique en altijd tegen zeer concurrerende prijzen.
€ 30,15
Venster regulator schakelaar JDM Albizia en Abaca

Venster regulator schakelaar voor JDM Albizia en Abaca Uw venster regulator defect is, aarzel dan niet om het te vervangen door onze venster regulator schakelaar voor JDM Albizia en Abaca. Kwaliteit en onklopbare prijs zijn op de rendez-vous op dit deel voorgesteld door Piecesanspermis.fr
€ 40,23
Grecav mistlichtschakelaar Sonique

Grecav Sonique De mistlichtschakelaar is bereikbaar vanaf het dashboard en wordt gebruikt om de mistlichten in te schakelen wanneer dat nodig is. Kwaliteitsonderdeel tegen discountprijs.
€ 33,76
Grecav ontdooischakelaar Sonique

Grecav Sonique Door het indrukken van deze schakelaar wordt een elektronisch ontdooisysteem geactiveerd dat boven op de achterruit is aangebracht. Hij wordt in de auto aangesloten op de bedradingsbundel van uw VSP
€ 33,76
Microschakelaar voor omkeerhendel Ligier, Microcar en Dué

Microschakelaar voor versnellingspook Ligier XTOO 2 en Max (2e montage), R, S, RS, Optimas, IXO, JS50, JS RC, Microcar MGO 1 / 2 / 3 / 4, 5 (1e montage) F8C, M8, CargoVERPLICHT 2 / 3 / 5 (1e montage) De microschakelaar van uw versnellingspook zal werken als een twee-weg schakelaar voor uw Ligier, Microcar of Dué. Dit onderdeel kan gemakkelijk breken. Dus aarzel niet om het te veranderen. U kunt onze generieke auto raadplegen die u op een globale manier zal tonen hoe u om het even welke contactor voor uw auto zonder vergunning kunt veranderen.
€ 8,27
Achteruit en neutraal schakelaar LigierjDM en Bellier

Achteruit en neutraal schakelaar voor Ligier 162 / Ambra / Nova / Xtoo 1 en 2 / Xtoo MaxJDM Albizia Abaca / Aloes / Roxsy / Xheos, Bellier B8 Onmisbaar om uw versnellingspook te verzekeren, eenmaal geplaatst is deze schakelaar gemakkelijk veranderd op uw auto zonder vergunning van merk LigierJDM of Bellier Originele referentie 101044 / 0132233
€ 8,57
Stopschakelaar voor Ligier / Microcar / Due / Casalini

Schakelaar voor Ligier X Pro / JS RC / JS 50 / JS 50L, Microcar MGO 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / M8 / F8C, Gepast First / 2 / 3 / 5, Casalini Sulky / M10 / M14 / Kerry De contactor, die essentieel is voor een goede remming van uw kleine auto, bevindt zich ter hoogte van het rempedaal. Eenmaal gelokaliseerd in uw auto, zal de reparatie van uw kleine auto gemakkelijk gedaan worden.
€ 7,06
Schakelaar hefboom snelheid

Elektrische schakelaar voor JDM, Grecav, Bellier Met dit onderdeel kan de motor alleen worden gestart als de versnellingspook in de neutrale stand staat. In geval van een defect aan deze schakelaar, is het mogelijk dat het voertuig niet kan worden gestart. Het is ontworpen voor JDM, Grecav en Bellier.
€ 9,88
Hall-effectsensor Ligier, Microcardué

Ligier Ixo, JS50, JS50L, Optimax, Microcar CargoMGO4 en Dué 3 De hall-effect snelheidssensor is een onderdeel dat de magnetische veldvariaties meet en de elektrische spanning van de versnellingspook handhaaft.
€ 40,23
Schakelaar hefboom aixam

VERSNELLINGSPOOK SCHAKELAAR AIXAM / CHATENET / LIGIER / MICROCAR Elektrisch contact waardoor de motor alleen start als de versnellingspook in neutraal staat. In geval van een defect aan deze schakelaar, is het mogelijk dat het starten van het voertuig niet meer mogelijk is.
€ 8,97