Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Radiator Microcar

Motoren kwaliteit radiatoren? Met Mini-auto-parts.nl is alles mogelijk! Kom en ontdek onze speciaal ontworpen radiatoren voor uw Microcar

Actieve filters

  • Promo!
Radiator microcar maagd 3

MICROCAR VIRGO 3 / MC1 / MC2 met BY PASS (2 uitgangen) LOMBARDINI FOCS motor (origineel aluminium) Deze radiator is ontworpen voor de volgende modellen Virgo 3e generatie modellen, MC1 en MC2 van het merk Microcar . Merk op dat dit model bedoeld is voor de motor Lombardini Focs met bypass, het heeft twee uitgangen onderin de kamer. Zijn kwaliteit van vervaardiging en zijn kortingsprijs, zullen u onmiddellijk verleiden!
€ 109,99 € 119,99
  • Promo!
Radiator microcar mc1 lombardini

MICROCAR MC1 met BY PASS (2 uitlaten onderaan) voor LOMBARDINI FOCS motor Deze radiator voor Microcar MC1 is uitgerust met twee stopcontacten onderaan de kamer, type By Pass. Deze aanpasbare referentie is alleen compatibel met de motoren van het merk Lombardini .
€ 64,83 € 99,83
Radiator microcar mc1 lombardini

Radiator voor MICROCAR MC1 met LOMBARDINI motor zonder BY PASS (1 uitlaat aan de onderzijde). Deze radiator is bestemd voor de modellen van het merk Microcar voor zijn MC1 model. Compatibel met een motorisatie Lombardini zonder Bypass, heeft het slechts één uitlaat aan de onderkant. Dit onderdeel zal aan uw verwachtingen voldoen en zal u verleiden met zijn discount prijs!
€ 99,83
Radiator ligier nova / xtoo

LIGIER NOVA EN XTOO (FOCS ENGINE) / Dué / Be two / Be up AANPASBAAR Deze aanpasbare radiator is voorbehouden aan de Nova en Xtoo modellen van het merk Ligier . Merk op dat dit model gereserveerd is voor de motor Lombardini Focs motor. Met de zekerheid de beste prijs te betalen, is het moeilijk te weerstaan!
€ 98,72
Radiator xtoo - nova - ligier ambra

Met gemotoriseerde ventilatoreenheid + sonde Deze elektrische gemotoriseerde ventilatoreenheid met sonde is aanpasbaar aan de verschillende modellen van het merk Ligier zoals de Xtoo, de Nova en de Ambra. Als u dit onderdeel van uw winkelwagen wilt vervangen, aarzel dan niet langer en bezwijk voor de discount prijs!
€ 136,93
Airconditioning radiator Microcar

Microcar MGo 3, MGo 4 en Dué 2 en 3 Uw airconditioner produceert geen koude meer, de radiator (of condensor) van uw airconditioner moet defect zijn, vervang deze door ons onderdeel van gelijkwaardige kwaliteit als het originele onderdeel tegen een prijs die veel lager is dan het originele onderdeel.
€ 171,32
Microcar maagd radiator 1 / 2

MICROCAR VIRGO 1 / 2 Dit onderdeel is een aanpasbare radiator voor het model Virgo1e en 2e generatie, van het merk Microcar . Gemakkelijk te monteren en met een aantrekkelijke prijs, moeilijk te weerstaan!
€ 130,08
Koelvloeistof

Koelvloeistof -25°C Als u uw koelvloeistof moet bijvullen of de olie in uw koelsysteem moet vervangen, kies dan voor onze professionele koelvloeistof, die een optimale koeling van uw motor garandeert
€ 8,97
Glb uitbreiding ligier

Expansietankdop Deze expansietankdop is vastgeschroefd Ligier . Het kan worden gemonteerd op de modellen 162 / AMBRA / NOVA / XTOO R, RS, S, MaxIxo, JS50 en JSRC van het merk Ligier en de MGO 31 4 modellen, Cargo en Dué 2 en 3 van het merk Microcar. Zijn kortingsprijs kan u alleen maar verleiden!
€ 19,66
Expansievat Microcar

Expansievat Microcar MGO 2, 3, 4, M8, F8C, Cargo en Dué 2 en 3 Is uw expansievat of koelvloeistofreservoir gebarsten of zwaar beschadigd? Verwaarloos dit onderdeel niet en vervang het zo snel mogelijk, anders kan uw motor oververhit raken. Koelvloeistof potje voor Microcar.
€ 79,86
  • Promo!
Propeller fan

Blower propeller voor LOMBARDINI FOCS motor Deze propeller blower is bestemd voor de koeling van de radiator voor de wagens uitgerust met een motorisatie Lombardini Focs
€ 25,13 € 28,13
  • Promo!
Propeller zuigkracht

Aanzuigpropeller voor LOMBARDINI FOCS motor Deze aanzuigpropeller is ontworpen om de radiator te koelen voor automodellen uitgerust met een Lombardini Focs motor. Betrouwbaar en solide, de discount prijs kan u alleen maar verleiden!
€ 25,13 € 28,13
Koeling propeller Microcar, Chatenet, BellierjDM motor Yanmar

Aanzuigkoelpropeller voor Microcar, Chatenet, Bellier en JDM met motor Yanmar twee-cilinder motor Uw aanzuigende koelpropeller zorgt ervoor dat buitenlucht naar de radiator van uw motor wordt gebracht en deze zo koelt. Indien u vaststelt dat uw propeller defect is, vervang hem dan door ons nieuw en aanpasbaar onderdeel van gelijkwaardige kwaliteit als het originele exemplaar.
€ 52,33
Stil radiatorblok Ligier, Microcar en Dué

Ligier Be upBE twee, Nova, XTOO1, 2, XTOO R, RS, S, MaxIxo, JS50, JS60 Optimax, Microcar CargoMGO3, 4/5, 6, Dué 2, 3/5, 6 Met de slijtage en het slechte weer verslijten uw silent blocks en zorgen ze niet meer voor een goed onderhoud van uw koelradiator.
€ 6,96
  • Promo!
Elektrische ventilator ligier

Elektrisch ventilatormotorenaggregaat voor LIGIER Deze elektrische ventilatormotoreenheid is aanpasbaar aan de verschillende modellen van het merk Ligier . Als u dit onderdeel op uw auto moet vervangen, aarzel dan niet langer en bezwijk voor de discount prijs!
€ 48,50 € 60,50
  • Promo!
Thermocontactsensor voor LIGIER en MICROCAR radiatoren

Thermocontactsensor voor radiator LIGIER en MICROCAR Deze thermo-contactsensor voor radiator is aanpasbaar op de merken Ligier en Microcar van auto's zonder rijbewijs. Robuust en betrouwbaar, zodat u uw reparaties snel en tegen lagere kosten kunt uitvoeren!
€ 13,02 € 14,02
Aixam verwarming ventiel

Deze afsluitklep wordt gemonteerd op verwarmingsradiatoren om Aixam . Hiermee kunt u de interieurverwarming van uw voertuig regelen. Een robuust kwaliteitsonderdeel dat aan uw verwachtingen zal voldoen!
€ 15,02