Categorieën
Zoeken op voertuig

Cable inverseur boite Ligier

Actieve filters

  • Promo !
Omgekeerde kabel Ligier GCO

Achteruit versnellingsbak kabel voor Ligier GCO Je achteruitversnelling is een beetje recalcitrant? Vervang de kabel van uw JSRC achteruitversnelling met onze Ligier JSRC door onze kwaliteit onderdeel gelijkwaardig aan het origineel tegen een gereduceerde prijs
€ 25,15 € 30,15
  • Promo !
Vooruit omkeer kabel Ligier GCO

Omkeerkabel versnellingsbak Ligier GCO Moet u uw versnellingskabel vervangen voor uw auto zonder een licentie van het merk Ligier . Kies Piecesanspermis.fr en haar hoge kwaliteit versnellingspook kabel tegen kortingsprijs.
€ 25,15 € 30,15
Kabelomkeerder LIGIER / MICROCAR vooruit

VOOR LIGIER OPTIMAX DCI / MEP / RS DCI / IXO DCI / XTOO RS / R / S / JS50 / DUE Vervang de versleten omkeerkabel van uw VSP door deze omkeerkabel voor uw Ligier. Speciaal ontworpen voor Ligier (Optimax / Xtoo RS / R / S / IXO / JS50 / Dué), is het de garantie van een kwaliteitsonderdeel tegen een discountprijs.
€ 30,15
Cable inverseur Ligier marche arrière

VOOR LIGIER OPTIMAX DCI / MEP / RS DCI / IXO DCI / XTOO RS / R / S / JS50 / DUE U heeft problemen om uw auto in zijn achteruit te zetten. Het probleem is waarschijnlijk een defecte of gebroken omkeerkabel. Vervang het door ons nieuwe kwaliteitsonderdeel tegen een gereduceerde prijs.
€ 30,15
  • Promo !
Cable inverseur ligier avant

Omkeerkabel Ligier vooruitversnelling Vergemakkelijk de doorgang van de voorwaartse versnelling op uw VSP door de kabel van de omkeerinrichting te vervangen. Onze kabel zal perfect zijn voor uw voertuig (zie de opdrachten ) en zo zal uw voertuig geen problemen meer hebben met de achteruitversnelling.
€ 25,15 € 30,15
  • Promo !
Cable inverseur ligier avant

Omkeerkabel Ligier achteruitversnelling U hebt moeilijkheden om uw auto in de achteruitversnelling te schakelen, controleer dan of uw kabel niet gebroken is of in slechte staat verkeert. Daarom bieden wij u deze kabel aan, speciaal ontworpen voor de modellen Ligier (zie de opdrachten ). Profiteer van een kwaliteitsonderdeel tegen een discountprijs.
€ 24,15 € 30,15
  • Promo !
Kabel omvormer ligier

Kabel LIGIER NOVA / XTOO 1e MODEL Deze omkeerkabel is speciaal ontworpen voor de karren Ligier NOVA / XTOO (1e model) is een van onze paradepaardjes vanwege zijn lage prijs en hoge kwaliteit. Deze kabel is gemonteerd op de tweede Nova vanaf serienummer : 6684 Aarzel niet om de lengte van de kabel te controleren in het onderstaande gegevensblad.
€ 16,04 € 17,04
Omvormer kabel vak ligier

Kabel LIGIER 162 / AMBRA Deze omkeerkabel voor auto's zonder rijbewijs Ligier 162 / AMBRA zal perfect zijn om uw defecte kabel te vervangen. Aarzel niet om de lengte van de kabel te controleren in de technische fiche hieronder.
€ 28,21
  • Promo !
Ligier ambra nova crossover-kabel

LIGIER AMBRA / NOVA / 162 KABEL Deze omkeerkabel is gemonteerd op de Ligier Ambra laatste model, Nova eerste model en 162. Deze kabel kan worden gemonteerd op de eerste Nova tot en met serienummer : 6683 Aarzel niet om de lengte van de kabel te controleren in het onderstaande gegevensblad.
€ 16,13 € 28,13