Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Ligier XTOO1

Na een lichte ongeval of gewoon voor de korting in overeenstemming met een defecte onderdeel vindt u op onze website een grote selectie van reserveonderdelen voor uw Ligier Kussai 1.

Actieve filters

  • Promo!
Kap ligier kussai 1-2

Ligier Xtoo 1-2 Deze hoes is geschikt voor LIGIER XTOO 1 en 2, is het thermogevormd en met grote precisie gesneden. Een beschadigde motorkap is zeer gevaarlijk op de weg, dus aarzel niet om uw motorkap te vervangen.
€ 130,33 € 160,33
Kalender Ligier Xtoo 1 en 2 en Xtoo Max

Kalender Ligier Xtoo 1 / Xtoo 2 / Xtoo Max Profiteer van deze kwaliteitsgrille tegen een gereduceerde prijs voor Ligier Xtoo 1, Xtoo 2 en Xtoo Max die perfect past op uw voertuig.
€ 114,45
  • Promo!
Barrière schokken voordat ligier xtoo 1-2

LIGIER XTOO 1 en XTOO2 Deze voorbumper zal zeer goed uw oude bumper vervangen van Ligier XTOO 1 en XTOO2 Het wordt aangeboden voor een zeer goede prijs. Aarzel niet om in onze catalogus te zoeken naar de andere onderdelen die u nodig hebt
€ 79,83 € 99,83
  • Promo!
Pare-chocs arrière ligier xtoo 1 et 2

Voor Ligier Xtoo 1 (tot chassis nr. 4960) U heeft zojuist een schok gehad aan de achterkant van uw VSP en uw bumper is gebarsten of gebroken. Vervang hem eenvoudig en goedkoop met deze kwaliteitsachterbumper, gemaakt van ABS. Het kan alleen worden gemonteerd op Ligier Xtoo 1. Deze bumper past op de Xtoo met ronde achterlichten
€ 79,83 € 99,83
Bescherming onder engine xtoo

LIGIER XTOO1, XTOO2, XTOO MAX Deze uitstekende bescherming onder de motor voor Ligier XTOO1, XTOO2 en XTOO MAX is een zeer gewaardeerd product. Ontworpen om uw motor optimaal te beschermen, wordt hij u tegen een kleine prijs aangeboden
€ 40,23
  • Promo!
Coté conducteur / gauche - 0086189

Ligier Xtoo 1/2/Max Om te voorkomen dat uw wielen te veel uitsteeksels vertonen wanneer u op modderige of ruwe wegen rijdt, is het beter om een wielkast in goede staat te hebben. Als u merkt dat de wielkasten van uw Ligier Xtoo 1/2/Max beschadigd zijn, is het beter ze te vervangen door ons aanpasbaar onderdeel dat speciaal voor uw voertuig is ontworpen. Kies de linker- of de rechterkant.
€ 42,30 € 60,30
  • Promo!
Vleugel juiste ligier xtoo front 1/2

LIGIER XTOO 1 EN XTOO2 U wilt de rechter voorvleugel van uw Ligier XTOO 1 ET XTOO2? Niets is eenvoudiger dankzij piecesanspermis.fr. U hoeft alleen maar dit spatbord dat wij u voorstellen tegen een lage prijs te bestellen en u zult het zeer snel ontvangen!
€ 48,38 € 58,38
  • Promo!
Vóór linkervleugel ligier xtoo1/2

LIGIER XTOO 1 ET XT002 Hier is het ideale onderdeel om uw linker voorvleugel van uw wagen te vervangen Ligier XTOO 1 en XT002 . Het zal perfect passen bij uw voertuig, bovendien zult u verleid worden door de kleine prijs die wij u voorstellen.
€ 48,38 € 58,38
Vlamkeerpl voor ligier xtoo

LIGIER XTOO Hier is een perfect onderdeel om uw oude luchtdeflector te vervangen op uw Ligier XTOO. Zeer goed ontworpen, u kunt het gemakkelijk installeren op uw winkelwagen. Wij hebben ook vele andere onderdelen voor uw Ligier XTOOBlader gerust door onze catalogus!
€ 45,27
LIGIER spuitbus

Deze spuitbus verf is speciaal ontwikkeld voor voertuigen LigierMet deze spuitbus van 400 ml kunt u gemakkelijk uw spatborden, bumpers, achterklep... Het is belangrijk te weten dat het rendement van een spuitverf over het algemeen 5 m2 per liter bedraagt. Dit betekent dat een bus verf van 400 ml ongeveer 2 m2 kan bedekken.
€ 0,00
LIGIER V2-logo

Om het logo op uw Ligier modellen na 2015.
€ 39,53
product

Soepele tweecomponenten polyester mastiek van het merk SINTO voor het repareren, vullen en verlijmen van ondergronden die blootstaan aan frequente thermische schommelingen of trillingen, in 750gr
€ 20,12
Steun voor dekselvergrendeling Ligier - 0081796

Ligier XTOO 1/ 2/ Max De afdekking van uw auto sluit niet meer goed en het slot hiervan is niet erg stabiel. Controleer of uw steun niet gebroken is of weldra gebroken zal zijn. Deze ondersteuning is alleen voor de modellen Ligier Xtoo en Xtoo MAX. Controleer voor sommige modellen of het chassisnummer overeenkomt met de kenmerken van het product.
€ 17,04
product

SINTO tweecomponenten glasvezelversterkte polyesterplamuur voor de reparatie van grote gebreken aan autocarrosserieën
€ 15,08
product

SINTO tweecomponentenplamuur voor het repareren, vullen en lijmen van o.a. autocarrosserieën, motorfietsen..
€ 13,06
product

Soepele tweecomponenten polyester mastiek van het merk SINTO voor het repareren, vullen en verlijmen van ondergronden die blootstaan aan frequente thermische schommelingen of trillingen, in 350gr
€ 13,06
product

SINTO speciale bumperlak, zwart
€ 10,03
Lijm

Voorruitlijm 310 ml Lijm voor bumpers, vleugels, voorruit Deze voorruit- en carrosserielijm is geschikt voor alle VSP-modellen en is het onmisbare accessoire om ervoor te zorgen dat uw voorruit goed vastzit! Gemakkelijk te gebruiken, zorgt voor een perfecte grip op uw voorruit of uw lichaamsdelen door alle trillingen te absorberen.
€ 9,98
product

Speciale verf voor het retoucheren en decoreren van SINTO autovelgen
€ 9,98
Carrosserielijm MS Polymeer 310 ml

Lichaamslijm 310 ml Lijm voor vleugels, motorkap, vleugelwangen en diverse lichaamsdelen. Deze lijm, speciaal ontwikkeld voor ABS-carrosserieën, is geschikt voor alle modellen auto's zonder rijbewijs. De samenstelling van poylmer geeft het een onvergelijkbare elasticiteit en duurzaamheid.
€ 9,88
product

SINTO merk niet-geweven glasvezel stof
€ 9,03
product

SINTO standaard plamuur in 115gr voor het herstellen en vullen van carrosserieën
€ 7,01
Handvat voor spuitbus

Universele verfspuitbus Als u wilt schilderen met een professionele afwerking, koop dan dit verfblik met handvat om het aanbrengen van uw verf te vergemakkelijken en een professionele afwerking te krijgen.
€ 5,95
Carrosserie klinknagel

LICHAAM RIVET Met deze extra grote kop carrosserieklinknagels kunt u al uw carrosserieverstevigingen vastzetten. Ze zijn herbruikbaar en kunnen gemakkelijk in een oogwenk worden geïnstalleerd.
€ 0,40