Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Lichaam JDM ALBIZIA

Sinds het begin van onze activiteit hebben we in de loop der jaren een reeks aanpasbare reserveonderdelen van een verrassend breed scala en kwaliteit voor uw JDM-licentievrij Albizia.

Actieve filters

Carrosserie klinknagel

LICHAAM RIVET Met deze extra grote kop carrosserieklinknagels kunt u al uw carrosserieverstevigingen vastzetten. Ze zijn herbruikbaar en kunnen gemakkelijk in een oogwenk worden geïnstalleerd.
€ 0,40
Bumper voor jdm albizia

JDM ALBIZIA Hier is een bumper voor uw JDM ALBIZIA, bestendig en met een onklopbare prijs! Dit aanpasbare ABS-onderdeel zal uw originele bumper perfect vervangen, met een eenvoudige installatie.
€ 79,66
  • Promo!
Achterzijde bumper jdm albizia

Voor JDM Albizia Deze kwaliteit ABS bumper is zeer resistent en zal ideaal vervangen de oude bumper van uw JDM Albizia. Naast zijn voordelige prijs is hij zeer gemakkelijk te installeren
€ 73,82 € 98,82
  • Promo!
Ondersteuning barrière schokken jdm albizia

JDM ALBIZIA Deze schokdemper is speciaal ontworpen voor het JDM ALBIZIA model. Het is geen toeval dat dit onderdeel een van onze bestsellers is, het heeft een onverslaanbare kwaliteit/prijs verhouding!
€ 50,40 € 60,40
Lijm

Voorruitlijm 310 ml Lijm voor bumpers, vleugels, voorruit Deze voorruit- en carrosserielijm is geschikt voor alle VSP-modellen en is het onmisbare accessoire om ervoor te zorgen dat uw voorruit goed vastzit! Gemakkelijk te gebruiken, zorgt voor een perfecte grip op uw voorruit of uw lichaamsdelen door alle trillingen te absorberen.
€ 9,98
Carrosserielijm MS Polymeer 310 ml

Lichaamslijm 310 ml Lijm voor vleugels, motorkap, vleugelwangen en diverse lichaamsdelen. Deze lijm, speciaal ontwikkeld voor ABS-carrosserieën, is geschikt voor alle modellen auto's zonder rijbewijs. De samenstelling van poylmer geeft het een onvergelijkbare elasticiteit en duurzaamheid.
€ 9,88
Handvat voor spuitbus

Universele verfspuitbus Als u wilt schilderen met een professionele afwerking, koop dan dit verfblik met handvat om het aanbrengen van uw verf te vergemakkelijken en een professionele afwerking te krijgen.
€ 5,95
JDM spuitbus verf

Dit verfblik van 400 ml speciaal ontwikkeld voor JDM voertuigen, zal u toelaten om gemakkelijk te schilderen uw spatbord, bumper ... Opgemerkt moet worden dat in het algemeen de output van een spuitbus verf is 5 m2 per liter. Dit betekent dat een spuitbus van 400 ml ongeveer 2 m2 kan bestrijken.
€ 0,00
product

SINTO tweecomponentenplamuur voor het repareren, vullen en lijmen van o.a. autocarrosserieën, motorfietsen..
€ 13,06
product

SINTO standaard plamuur in 115gr voor het herstellen en vullen van carrosserieën
€ 7,01
product

Soepele tweecomponenten polyester mastiek van het merk SINTO voor het repareren, vullen en verlijmen van ondergronden die blootstaan aan frequente thermische schommelingen of trillingen, in 350gr
€ 13,06
product

Soepele tweecomponenten polyester mastiek van het merk SINTO voor het repareren, vullen en verlijmen van ondergronden die blootstaan aan frequente thermische schommelingen of trillingen, in 750gr
€ 20,12
product

SINTO tweecomponenten glasvezelversterkte polyesterplamuur voor de reparatie van grote gebreken aan autocarrosserieën
€ 15,08
product

SINTO merk niet-geweven glasvezel stof
€ 9,03
product

Speciale verf voor het retoucheren en decoreren van SINTO autovelgen
€ 9,98
product

SINTO speciale bumperlak, zwart
€ 10,03