Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Autobatterij zonder vergunning

De accu wordt gebruikt om de motor te starten en de talloze elektrische apparaten in uw auto van stroom te voorzien, en het zou zonde zijn als u aan de kant van de weg zou stranden. Om te voorkomen dat dit ongemak, Mini-auto parts.nl biedt u de verkoop van batterijen voor auto's zonder een licentie.

Actieve filters

2 poolklem +/-

Voor alle voertuigen zonder rijbewijs. Om een elektrische storing te voorkomen, mag u niet vergeten uw accupolen te vervangen, want die kunnen oxideren.
€ 5,34
  • Promo!
Startkabel

Uw auto heeft problemen met starten, maar u beschikt niet over de juiste uitrusting om dit probleem te voorkomen. Maak je geen zorgen meer met deze startkabel kit, deze het gevreesde moment dat je auto zonder rijbewijs niet wil starten, zal een verre herinnering zijn.
€ 12,53 € 16,03
Batterij montage beugel Aixam

Aixam City, CrosslineCut, Crossover, GTO (Impuls en Vision) De batterij op de modellen Aixam modellen bevindt zich in de passagiersruimte en wordt op zijn plaats gehouden door deze beugel. Vervang hem als hij ontbreekt of defect is en zorg zo voor een optimaal onderhoud van uw batterij.
€ 16,03