Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Verwarmingskabel voor kentekenvrije auto's

Ontdek onze selectie verwarmingsregelkabels voor alle merken VSP.

Actieve filters

Verwarmingsregelkabel Aixam

Aixam A721, A741, A751, City S, City, Roadline, Scouty, Crossline De originele kachelbedieningskabel is ontworpen voor een nauwkeurige en betrouwbare bediening van het verwarmingssysteem van je auto. Deze kabel is gemaakt van hoogwaardige materialen en garandeert optimale prestaties, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Kies voor deze originele kabel om de temperatuur in je auto nauwkeurig te regelen, zodat je verzekerd bent van maximaal comfort tijdens je reizen.
€ 19,06
Verwarmingsregelkabel Aixam

Aixam City, Crossline, Coupé, Crossover (gamma Impulsion, Vision, Sensation) De originele kachelbedieningskabel is een essentieel onderdeel dat zorgt voor een effectieve bediening van het verwarmingssysteem van je auto. Deze kabel is gemaakt volgens de hoogste normen en zorgt voor een perfecte pasvorm en een betrouwbare werking, zodat je de temperatuur in het interieur gemakkelijk kunt regelen. Kies voor deze originele verwarmingskabel om het comfort te behouden en voor een warme omgeving in je auto te zorgen.
€ 22,08
Verwarmingsregelkabel Aixam

Aixam Reeksen City, Coupé, Crossover, Crossline Impulsion, Vision en Sensation De originele kabel van de kachelkraan is een essentieel onderdeel van het verwarmingssysteem in je rijbewijsvrije auto. Deze kabel is gemaakt van duurzame en betrouwbare materialen en zorgt voor een nauwkeurige regeling van de kachelklep, zodat je de temperatuur in het passagierscompartiment naar wens kunt regelen. Kies deze originele kabel voor optimaal comfort tijdens je reizen, ongeacht de buitentemperatuur.
€ 20,07
Câble de commande de chauffage Microcar

Microcar MGO 1 Microcar De originele kachelbedieningskabel voor MGO 1 zorgt voor een nauwkeurige en betrouwbare regeling van de temperatuur in je auto. Deze kabel is vervaardigd volgens strenge normen en biedt een uitzonderlijke duurzaamheid en optimale prestaties, zodat je zelfs bij koud weer verzekerd bent van een efficiënte verwarming voor een comfortabele rijervaring. Kies voor deze originele kachelbedieningskabel om een aangenaam, warm interieur te behouden tijdens je reizen
€ 19,06
Verwarmingsregelkabel Ligier, Microcar

Ligier Microcar JS RC, MGO2, M8, F8C De originele kachelbedieningskabel is essentieel om de temperatuur in je sportwagen nauwkeurig en effectief te regelen. Met deze kabel, die is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en uitzonderlijke duurzaamheid, kan de verwarming soepel worden aangepast aan je voorkeuren, zodat je tijdens je reis verzekerd bent van optimaal comfort. Kies voor deze originele kabel en geniet van een warme en aangename rijervaring, ongeacht de omstandigheden buiten.
€ 24,10
Verwarmingsregelkabel Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32, afhalen, Sporteevo

Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32, Sporteevooppakken Kun je de stand van je verwarming niet meer kiezen met het bedieningspaneel van je verwarming? De verwarmingsregelkabel is vaak het onderdeel dat in dit geval vervangen moet worden.
€ 35,70
Verwarmingsregelkabel Chatenet

Chatenet Media, Barooder, Speedino Is uw verwarmingskabel gerafeld of volledig doorgesneden? Behoud uw comfort door uw verwarmingsregelkabel te vervangen voor oudere modellen van Chatenet.
€ 14,02
  • Nieuw
Câble de chauffage

Casalini M110 , M12 , M14 , M14 2.0 Een kabel van de autoverwarming is een essentieel onderdeel van het verwarmingssysteem van de auto. Hij vervoert de elektriciteit die nodig is om de cabine in de winter te verwarmen en zorgt zo voor het comfort en de veiligheid van bestuurders en passagiers. Als deze kabel defect raakt, is het belangrijk om hem snel te vervangen om storingen in het verwarmingssysteem van de auto te voorkomen. Bestel nu!
€ 22,29