Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Schakelaars en schakelaars andere merken

JDM Bellier Dué Grecav Casalini Contactors en schakelaars , , , zijn beschikbaar aan de beste prijzen op het web van Piecesanspermis.fr, de specialist in reserveonderdelen aan kortingsprijzen. Gemakkelijk te wijzigen en essentieel voor uw veiligheid, ontdek onze brede waaier voor uw kleine auto.

Actieve filters

Remlichtschakelaar

Stop schakelaar Aixam, Ligier, Microcar. Dit elektrisch contact is een essentieel element van uw veiligheid, het maakt het immers mogelijk uw remlichten te ontsteken tijdens het remmen. Vervang het onmiddellijk als u merkt dat het defect is.
€ 8,57
Stop schakelaar JDM

JDM AloesRoxsy en Xheos De remschakelaar wordt gebruikt om uw remlichten aan te zetten tijdens het remmen, zorg ervoor dat u deze vervangt als u merkt dat uw remlichten niet meer aangaan.
€ 23,09
Waarschuwingsschakelaar Microcar en Dué

Microcar MGO 4 - 5 - 6, M.Cross en Dué 3 en 5 Profiteer van ons origineel onderdeel, speciaal ontworpen voor de VSP-modellen Microcar en Dué modellen. Deze waarschuwingsknop is het onderdeel dat u nodig hebt en wij bieden het u aan tegen een uiterst concurrerende prijs.
€ 40,23
Waarschuwing Grecav schakelaar Sonique

Grecav waarschuwingsschakelaar Sonique Piecesanspermis is blij om bij te dragen aan uw veiligheid door u aan de beste prijs deze originele schakelaar voor Grecav aan te bieden Sonique. Piecesanspermis biedt u een breed scala van reserveonderdelen om uw Grecav weer goed uitzien Sonique en altijd tegen zeer concurrerende prijzen.
€ 30,15
Venster regulator schakelaar JDM Albizia en Abaca

Venster regulator schakelaar voor JDM Albizia en Abaca Uw venster regulator defect is, aarzel dan niet om het te vervangen door onze venster regulator schakelaar voor JDM Albizia en Abaca. Kwaliteit en onklopbare prijs zijn op de rendez-vous op dit deel voorgesteld door Piecesanspermis.fr
€ 40,23
Grecav mistlichtschakelaar Sonique

Grecav Sonique De mistlichtschakelaar is bereikbaar vanaf het dashboard en wordt gebruikt om de mistlichten in te schakelen wanneer dat nodig is. Kwaliteitsonderdeel tegen discountprijs.
€ 33,76
Grecav ontdooischakelaar Sonique

Grecav Sonique Door het indrukken van deze schakelaar wordt een elektronisch ontdooisysteem geactiveerd dat boven op de achterruit is aangebracht. Hij wordt in de auto aangesloten op de bedradingsbundel van uw VSP
€ 33,76
Microschakelaar voor omkeerhendel Ligier, Microcar en Dué

Microschakelaar voor versnellingspook Ligier XTOO 2 en Max (2e montage), R, S, RS, Optimas, IXO, JS50, JS RC, Microcar MGO 1 / 2 / 3 / 4, 5 (1e montage) F8C, M8, CargoVERPLICHT 2 / 3 / 5 (1e montage) De microschakelaar van uw versnellingspook zal werken als een twee-weg schakelaar voor uw Ligier, Microcar of Dué. Dit onderdeel kan gemakkelijk breken. Dus aarzel niet om het te veranderen. U kunt onze generieke auto raadplegen die u op een globale manier zal tonen hoe u om het even welke contactor voor uw auto zonder vergunning kunt veranderen.
€ 8,27
Achteruit en neutraal schakelaar LigierjDM en Bellier

Achteruit en neutraal schakelaar voor Ligier 162 / Ambra / Nova / Xtoo 1 en 2 / Xtoo MaxJDM Albizia Abaca / Aloes / Roxsy / Xheos, Bellier B8 Onmisbaar om uw versnellingspook te verzekeren, eenmaal geplaatst is deze schakelaar gemakkelijk veranderd op uw auto zonder vergunning van merk LigierJDM of Bellier Originele referentie 101044 / 0132233
€ 8,57
Achteruit en neutraal schakelaar Casalini

Casalini Sulkydea, Ydea, Sulkydea 2005, Sulky 2008, Pick-up, Kerry, M10, M12, M14 Deze aanpasbare schakelaar is een essentieel onderdeel voor je versnellingspook en schakelt de achteruitversnelling en neutraal in voor je rijbewijsvrije auto. Ontdek ons hele assortiment schakelaars voor je PHV tegen de beste gegarandeerde prijs.
€ 22,79
Stopschakelaar voor Ligier / Microcar / Due / Casalini

Schakelaar voor Ligier X Pro / JS RC / JS 50 / JS 50L, Microcar MGO 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / M8 / F8C, Gepast First / 2 / 3 / 5, Casalini Sulky / M10 / M14 / Kerry De contactor, die essentieel is voor een goede remming van uw kleine auto, bevindt zich ter hoogte van het rempedaal. Eenmaal gelokaliseerd in uw auto, zal de reparatie van uw kleine auto gemakkelijk gedaan worden.
€ 7,06
Schakelaar hefboom snelheid

Elektrische schakelaar voor JDM, Grecav, Bellier Met dit onderdeel kan de motor alleen worden gestart als de versnellingspook in de neutrale stand staat. In geval van een defect aan deze schakelaar, is het mogelijk dat het voertuig niet kan worden gestart. Het is ontworpen voor JDM, Grecav en Bellier.
€ 9,88
Hall-effectsensor Ligier, Microcardué

Ligier Ixo, JS50, JS50L, Optimax, Microcar CargoMGO4 en Dué 3 De hall-effect snelheidssensor is een onderdeel dat de magnetische veldvariaties meet en de elektrische spanning van de versnellingspook handhaaft.
€ 40,23
Schakelaar hefboom aixam

VERSNELLINGSPOOK SCHAKELAAR AIXAM / CHATENET / LIGIER / MICROCAR Elektrisch contact waardoor de motor alleen start als de versnellingspook in neutraal staat. In geval van een defect aan deze schakelaar, is het mogelijk dat het starten van het voertuig niet meer mogelijk is.
€ 8,97
Contacteur de stop

Stopschakelaar Casalini Casalini De stopschakelaar is een essentieel onderdeel van je remsysteem. Casalini Deze schakelaar is speciaal ontworpen voor voertuigen en is verantwoordelijk voor het activeren van de remlichten wanneer je het rempedaal intrapt. Kies dit vervangende kwaliteitsonderdeel voor veilig rijden. Bestel vandaag nog om de betrouwbaarheid van je remsysteem te garanderen.
€ 30,35
Contacteur de frein à main

Handremschakelaar Casalini Casalini De handremschakelaar is een essentieel onderdeel van het handremsysteem van je auto. Casalini Deze schakelaar is op maat gemaakt voor modellen en zorgt ervoor dat de handrem betrouwbaar wordt in- en uitgeschakeld, wat de veiligheid van je auto ten goede komt. Kies dit vervangende kwaliteitsonderdeel om de betrouwbaarheid van je handrem te behouden. Bestel vandaag nog om de veiligheid van je voertuig te garanderen.
€ 11,19
  • Nieuw
Interrupteur de lève vitre droit

Casalini M14 fase 1 , M14 2.0 , M20 , 550 GranSport De rechterruitschakelaar is een essentieel onderdeel van het bedieningssysteem voor het omhoog en omlaag doen van de ruit aan passagierszijde van een auto zonder rijbewijs. Deze schakelaar vergemakkelijkt de bediening van de ruit en zorgt voor comfort voor de passagier door hem de mogelijkheid te bieden de hoogte van de ruit aan te passen aan zijn behoeften. Deze schakelaar is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en garandeert duurzaamheid en prestaties om ervoor te zorgen dat de raamregelaar van de auto goed werkt. Bestel nu!
€ 49,21
  • Nieuw
Interrupteur anti brouillard

Casalini M110 , M12 , M14 , M20 De mistlichtschakelaar voor auto's zonder rijbewijs is een essentieel onderdeel voor het in- of uitschakelen van de mistachterlichten van je auto. Deze kwaliteitsschakelaar garandeert een optimale zichtbaarheid in moeilijke weersomstandigheden en zorgt zo voor veiligheid op de weg. Vind het model dat compatibel is met je auto zonder rijbewijs op onze website voor auto-onderdelen. Bestel nu!
€ 23,74
  • Nieuw
Interrupteur de warning Casalini

Casalini M20 De waarschuwingsschakelaar is een essentieel onderdeel voor het signaleren van gevaar of een noodsituatie op kentekenvrije auto's. Vind de jouwe op onze website met onderdelen voor kentekenvrije auto's en garandeer de veiligheid van je voertuig in alle omstandigheden. Bestel nu!
€ 39,63
  • Nieuw
Interupteur de réglage des phares

Casalini Sulky , M10 , M110 , M12 , M14 De koplampverstelschakelaar voor auto's zonder rijbewijs is een essentieel onderdeel waarmee de bestuurder de hoek van de koplampen van het voertuig kan regelen en aanpassen. Met deze schakelaar kan de hoogte van de koplampen worden aangepast om de zichtbaarheid 's nachts te optimaliseren en te voorkomen dat andere bestuurders worden verblind. Dit is een belangrijk veiligheidskenmerk voor veilig rijden, vooral bij weinig licht. Bestel nu!
€ 34,97
  • Nieuw
Interrupteur de warning

Casalini M14 , M14 2.0 De waarschuwingsschakelaar is een essentieel onderdeel voor kentekenvrije auto's, waarmee de alarmknipperlichten in geval van nood gelijktijdig kunnen worden geactiveerd. Je kunt dit veiligheidsitem en vele andere gemakkelijk vinden op onze website met reserveonderdelen voor kentekenvrije auto's. Bestel nu!
€ 40,94
  • Nieuw
Boitier connecteur pré-câbles

Gloeilampconnector voor koplamp uitgerust met H7-gloeilamp De zekering- en voorschakeldoos is een essentieel apparaat voor auto's zonder rijbewijs. Hiermee kunnen elektrische zekeringen veilig worden aangesloten en beschermd. Dit product, dat verkrijgbaar is in onze online shop voor auto-onderdelen, maakt het eenvoudig om defecte zekeringen te vervangen en het elektrische systeem van je auto soepel te laten werken. Dankzij het praktische, gebruiksvriendelijke ontwerp is deze zekeringconnector en voorbedradingsbox een ideale keuze voor alle bezitters van kentekenvrije auto's die op zoek zijn naar kwaliteit en betrouwbaarheid. Bestel nu!
€ 5,95
  • Nieuw
Interrupteur réglage rétroviseur

Casalini M14 , M14 2.0 , M20 De schakelaar voor spiegelverstelling voor auto's zonder rijbewijs is een essentieel onderdeel voor het eenvoudig en nauwkeurig instellen van de hoek van de buitenspiegel. Met deze compacte en eenvoudig te installeren schakelaar kun je de afstelling van je spiegel gemakkelijk regelen, zodat je veilig kunt rijden. Vind nu het model dat compatibel is met jouw voertuig op onze website met reserveonderdelen voor auto's zonder rijbewijs. Bestel nu!
€ 26,12