Categorieën
Zoeken op voertuig

Essuie-glaces JDM

Actieve filters

  • Promo !
Balais Flex pour JDM Titane 1

JDM voorwisser Abaca / Albizia / Aloes U merkt dat de ruitenwisser van uw auto zonder een licentie JDM Abaca, Albizia of Aloes is niet langer erg effectief en laat een aanzienlijk spoor achter op de voorruit, waardoor het zicht tijdens het rijden wordt verminderd. Het verdient daarom de voorkeur deze te vervangen door onze flexibele wisser, aangepast voor JDM Abaca, Albizia en Aloes bent u zeker van de perfecte wisser voor uw VSP.
€ 11,01 € 13,01
Ruitenwisser JDM Titane 1 - 907030

Ruitenwisser voor Jdm Titane 1 Het is raadzaam om ruitenwissers in goede staat te hebben, zij zullen u toelaten om een goed zicht te behouden aan het stuur van uw VSP. Als u bij het gebruik van uw ruitenwissers merkt dat er een geluid optreedt wanneer u over de voorruit gaat, is het tijd om ze te vervangen. Profiteer van onze kortingsprijs om ze te vervangen.
€ 5,03
  • Promo !
Balais Flex pour JDM Titane 1

JDM voorwisser Titane 2 en 3 Heeft u een gebrek aan zicht wanneer u de ruitenwissers van uw auto zonder rijbewijs activeert? Met ons nieuwe assortiment ruitenwisserbladen behoort dit probleem tot het verleden. De flexibele wisserbladen houden rekening met de vorm van uw voorruit voor een efficiënte reiniging. Profiteer van onze flexibele ruitenwissers voor VSP en neem een kijkje op al onze ruitenwisserbladen voor VSP JDM.
€ 11,01 € 13,01
Wisser achterzijde aixam

RUITENWISSER JDM TITANIUM Dit model van aanpasbare voorruitenwisser is voorbehouden aan modellen Titane 1, 2 en 3 van het merk JDM . Betrouwbaar en stevig, dit onderdeel zal u volledig tevreden stellen in termen van kwaliteit, maar ook in termen van prijs! Merk op dat dit model 500 mm meet, informatie om rekening mee te houden bij het bestellen.
€ 6,04
  • Promo !
Balais Flex pour JDM Titane 1

JDM voorwisser Orane Deze flexibele ruitenwisser past zich perfect aan de vorm van uw voorruit aan voor een efficiënte reiniging. Controleer de toestand van uw ruitenwisserbladen regelmatig om een beter zicht tijdens het rijden met uw VSP te garanderen. Als u strepen ziet wanneer u veegt of als ze uw voorruit niet meer goed schoonvegen, zijn ze beschadigd en is het tijd om ze te vervangen. Met onze ruitenwisserbladen met korting, mis je geen goede deal. Ontdek ons volledige gamma ruitenwissers voor JDM wagens.
€ 10,01 € 13,01
Wisser achterzijde aixam

RUITENWISSER VOOR JDM ALOES / ABACA / ALBIZIA Deze referentie is een aanpasbare voorruitenwisser voor het model Aloes, Abaca, Albizia van het merk JDM . Dit model zal al uw verwachtingen in termen van kwaliteit en vooral in termen van prijs bevredigen! Merk op dat het stuk 500 mm meet, een essentiële informatie bij het plaatsen van uw bestelling.
€ 6,04
Wisser achterzijde aixam

Voorwisser Jdm Deze voorwisser is voor het model Orane van de JDM reeks. Dit onderdeel meet 450mm, een gegeven om rekening mee te houden bij het bestellen. Laat u verleiden door zijn kortingsprijs!
€ 5,03
Bezems Flex voor JDM Titane 1

JDM voorwisser Titane 1 Moet u de ruitenwissers van uw auto vervangen zonder rijbewijs? Met de flexibele wisserbladen die perfect op de vorm van de voorruit passen, bent u er zeker van dat uw voorruit goed wordt schoongemaakt. Dit type wisserblad wordt rechtstreeks op de voorruit geplaatst en is daarom doeltreffender tegen optillen door wind of andere weersomstandigheden. Ontdek ook onze hele reeks flexibele ruitenwisserbladen voor JDM VSP
€ 13,01
Wisser achterzijde aixam

ACHTERRUITENWISSER VOOR JDM Deze achterruit wisser is aanpasbaar op de modellen van het merk JDM , voor de modellen Orane en Titane. Dit onderdeel heeft een lengte van 280 mm, een gegeven om rekening mee te houden bij het plaatsen van uw bestelling.
€ 5,03