Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Versnellingsbak Casalini

CasaliniOntdek ons complete aanbod versnellingsbakken voor kentekenvrije auto's van .

Actieve filters

Olie van vak bridge-omvormer

HALFSYNTHETISCHE OLIE VOOR ALLE VOERTUIGEN ZONDER RIJBEWIJS Deze olie is een semi-synthetisch product voor uw kleine auto. Van grote kwaliteit, deze referentie past op alle modellen en merken van auto's zonder licentie.
€ 12,00
De oorspronkelijke microcar versnellingsbak

Aixam 400i, A540, Microcar Lyra Virgo, Chatenet Stella / Media, JDM Titane III, Bellier VX550, Casalini M10, 12, 14, Greca Eke - 1/10 Deze versnellingsbak is ontworpen voor Microcar Virgo van de 1e tot de 3e generatie, alsmede op het model Lyra, maar ook op de Aixam 400I, A540, ChatenetEN JDM, Bellier, Casalini. Merk op dat dit onderdeel voorbehouden is voor modellen met 13 inch wielen.
€ 602,98
  • Promo!
Kit reparatie vak comex

COMEX (AIXAM, MICROCAR,....) Deze reparatieset is speciaal aangepast voor kleine auto's ( Aixam , Microcar ) met een Comex versnellingsbak. Het bevat de carter pakking, de spion afdichtingen en alle lagers die u nodig heeft om uw omkeerder weer tot leven te brengen. Voor de Aixam van 1997 tot 2008
€ 59,58 € 69,58
Meter terug microcar mgo - 1008030

Voor Comex versnellingsbak Deze zender is bestemd voor voertuigen zonder rijbewijs die zijn uitgerust met een Comex-versnellingsbak. Hij stuurt de informatie over de snelheid van uw auto terug naar de snelheidsmeter.
€ 69,47
As stilfreni

Voor stilfreni versnellingsbak Deze afgeprijsde aandrijfas is bedoeld voor voertuigen zonder rijbewijs van de volgende merken LigierJDM of Bellier uitgerust met Stilfreni versnellingsbak.
€ 95,79
Hoofdas vak

Primaire as voor Comex box Is uw Comex versnellingsbak aan vervanging toe? Wij bieden u dit onderdeel van hoge kwaliteit tegen een discountprijs
€ 49,41
Vermindering van de intermediaire boom

Tussenas voor Comex Moet de tussenliggende reductieas van uw Comex box vervangen worden? Wij bieden u dit onderdeel van hoge kwaliteit tegen een discountprijs.
€ 49,41
Rondsel (bovenaanzicht)

Vaste achteruitversnelling voor Comex versnellingsbak Is uw Comex versnellingsbak aan vervanging toe? Wij bieden u dit onderdeel van hoge kwaliteit tegen een discountprijs.
€ 79,66
Mobiele versnelling omgekeerde

Achteruitversnelling aanpasbaar op Comex versnellingsbak Uw achteruitversnelling van uw Comex versnellingsbak is defect, aarzel dan niet om het te vervangen door een onderdeel van hoge kwaliteit tegen een discount prijs
€ 79,66
1e reductietandwiel

Tandwiel voor Comex versnellingsbak Uw rondsel is versleten of u hoort een geluid uit uw omkeerbrug komen. Wacht niet langer en vervang de eerste reductiekast van uw Comex versnellingsbak.
€ 45,27
Afdichting voor vak kant cardan comex

COMEX BOX SPION PAKKING CARDAN ZIJDE 20X40X7 Deze spionagedichting voor Comex versnellingsbak bevindt zich op de versnellingsbak ter hoogte van de cardanassen. Dankzij de hoge kwaliteit van deze spionagepakking kunt u het verlies van olie uit de versnellingsbak voorkomen en beschadiging van het rondsel vermijden in geval van een tekort aan olie.
€ 4,54
Spionafdichting voor COMEX-doos aan de aandrijfzijde

SPION AFDICHTING VOOR COMEX VERSNELLINGSBAK GEMONTEERD OP DE VARIATOR ZIJDE AFMETING 25X40X7. Deze hoge kwaliteit spion afdichting zal worden gemonteerd op de as van uw Comex versnellingsbak, aan de variator kant. Het voorkomt diverse olielekkages uit de versnellingsbak. Een nuttig onderdeel en altijd met korting!
€ 6,55
Dimmersleutelkast

Piecesanspermis.fr biedt u deze sleutel voor de versnellingsbak variator gelegen op de as van de versnellingsbak die het mogelijk maakt om te houden van de variator. Dit onderdeel past op alle versnellingsbakvariatoren, ongeacht het model van het voertuig.
€ 3,43
Vis de verrouillage de boîte de vitesse

Aixam Microcar Chatenet Bellier Grecav Casalini, , , , , , Minauto De originele No-Licence versnellingsbakvergrendelingsbout is een essentieel onderdeel, met precisie ontworpen om ervoor te zorgen dat de versnellingsbak veilig en betrouwbaar wordt vergrendeld. Deze schroef is vervaardigd volgens strenge normen en biedt uitzonderlijke sterkte en duurzaamheid, zodat de versnellingsbak soepel werkt en het voertuig optimaal presteert. Kies deze originele vergrendelingsbout voor de versnellingsbak voor ongeëvenaarde betrouwbaarheid en gemoedsrust op de weg Diameter: 10 mm Lengte: 10 mm
€ 2,92
Ressort bille sélecteur de boîte de vitesse

Aixam Microcar Chatenet Bellier 400 e, s, l, sl, 500sl, 400 evolution, 500 evolution, 400.4, 500.4, 500.5, Lyra, Virgo, Stella, Media, XLD50, VX550, VX650, Divane eerste montage met Comex versnellingsbak Onze selectiekogelveer is ontworpen voor een soepele en nauwkeurige werking van de versnellingsbak en is essentieel voor efficiënt en betrouwbaar schakelen. Gemaakt van duurzame materialen en een robuuste constructie, is onze selectiekogelveer ontworpen om de stress van het dagelijks rijden te weerstaan, waardoor een uitzonderlijke duurzaamheid en betrouwbare prestaties op lange termijn gegarandeerd zijn. Bestel vandaag nog voor een soepelere, zelfverzekerdere rijervaring, ongeacht de reis Lengte: 25,3 mm
€ 6,35
Demi carter de boîte gauche

Aixam Microcar Chatenet Casalini Ligier, , , , Grecav De versnellingsbakhelft zorgt ervoor dat de onderdelen waaruit je versnellingsbak bestaat stevig op hun plaats worden gehouden, en de waterdichtheid ervan is essentieel. Deze linker halve versnellingsbakbehuizing is ontworpen om compatibel te zijn met verschillende modellen kentekenvrije auto's en biedt een betrouwbare vervangingsoplossing. Het is gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen en garandeert een nauwkeurige pasvorm en langdurige bescherming voor je transmissie. Wanneer je de linker halve versnellingsbak van je sportwagen moet vervangen of repareren, is kiezen voor dit aanpasbare onderdeel een verstandige keuze voor het behoud van de prestaties en betrouwbaarheid van je versnellingsbak.
€ 227,38
copy of Demi carter de boîte gauche

Origineel rechts Comex-transmissie halfhuis De versnellingsbakhelft beschermt de interne onderdelen van de versnellingsbak tegen vuil, puin en vocht. Hierdoor loopt de versnellingsbak soepel en gaat hij langer mee. Daarnaast speelt deze halfcase een belangrijke rol bij het binnenhouden van de transmissieolie, zodat de tandwielen en interne onderdelen voldoende gesmeerd worden. Een goede smering is cruciaal om voortijdige slijtage en schade aan de versnellingsbak te voorkomen. Kiezen voor dit originele Comex-onderdeel is een verstandige keuze om de prestaties en betrouwbaarheid van je versnellingsbak te behouden.
€ 262,07
Joint de carter

Carterpakking Aixam De injectorpakking is een essentieel auto-onderdeel dat ontworpen is om een betrouwbare afdichting te garanderen tussen de injectorpijp en de motor van je auto. De belangrijkste functie is het voorkomen van brandstoflekken, zodat het injectiesysteem goed werkt. Kies deze kwaliteitspakking voor injectorpijpen om de prestaties van je motor te behouden en ongewenste brandstoflekken te voorkomen. Bestel dit vervangingsonderdeel vandaag nog voor gemoedsrust en optimale prestaties van je injectiesysteem.
€ 5,14