Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

VJRJS20FE

Nova 650

Actieve filters

Set van 4 klemmen

AIXAM - BELLIER - CHATENET - JDM - LIGIER - GRECAV - MICROCAR TROMMELDIAMETER : 160 / BREEDTE : 40 MM Deze afgeprijsde rembekken worden verkocht in sets van 4 en zijn compatibel met veel auto's zonder rijbewijs die zijn uitgerust met trommels aan de achterzijde. Vergeet niet de diameter en de breedte van uw trommels te controleren.
€ 17,65
  • Promo!
Reparatie kit in stilfreni

STILFRENI (LIGIER, JDM,...) Deze reparatieset maakt de reparatie van Stilfreni versnellingsbakken voor kleine auto's mogelijk tegen een lage prijs Ligier JDM ,... Met Piecesanspermis.fr, niets is gemakkelijker dan om een nieuwe look voor uw kleine auto tegen een onklopbare prijs.
€ 59,58 € 69,58
Tire 60/145/r13 13 centimeter

145/60/13 13 INCH BAND De 145/60/R13 banden worden gebruikt voor kleine voertuigen en bieden een lagere rolweerstand. Deze banden, gemonteerd op 13 inch velgen, bieden een stevige basis en zijn daarom ideaal voor alle auto's zonder rijbewijs.
€ 52,33
Tire 145/70/r13 13 centimeter

BAND 145/70/13 Deze 145/70/R13 13 inch band is zeer betrouwbaar en geeft uw auto een zeer goede grip. De uitstekende prijs/kwaliteitverhouding maakt het tot een van onze paradepaardjes en zal zelfs de meest veeleisende gebruiker tevreden stellen.
€ 50,32
  • Promo!
MICROCAR / LIGIER balhoofd

MICROCAR MC1 / MC2 / CARGO / MGO3, 4, 5, 6, Ligier BE twee, Be upNova, XTOO1, XTOO2, XTOO R, RS, S, Optiamx, Ixo, JS50, Dué 2, 3/5 en 6 Deze kogelgewrichten zijn bewerkt om te passen op de Microcar en Ligier . Zij zullen opvallen door hun grote weerstand tegen schokken op slechte wegen en door hun uitzonderlijke prijs. 12 mm schroefdraad diameter
€ 12,02 € 14,02
Rekening houdend met 25 x 47 x 12

AIXAM ACHTER / LIGIER 162 / AMBRA / XTOO 2 / XTOO MAX / NOVA ACHTER / MICROCAR MC1 MC2 (ACHTER) 1STE VERSIE EN 2DE VERSIE MET MASSIEVE SCHIJF ZONDER GROEVEN : 2 LAGERS PER WIEL / VIRGO / CHATENET STELLA / BELLIER VX550 / OPALE / DIVANE / JADE / JDM X5 Deze lagers worden hoofdzakelijk gemonteerd op sommige modellen van Ligier , Microcar , Aixam, ChatenetJdm en Bellier zoals hierboven getoond.
€ 6,96
Achterklep ligier xtoo verin

LIGIER achterklep krik XTOO Deze achterklep krik is geschikt voor auto's zonder rijbewijs Ligier Xtoo. Bezorgd over uw budget, Piecesanspermis heeft onderhandeld over de beste tarieven met haar fabrikanten om u toe te staan om uw reparaties tegen kostprijs.
€ 11,60
Achteruitkijkspiegel aixam 400sl

AIXAM 400SL Vaak gebroken of versleten maar weinig veranderd omwille van de prijs, stellen wij u kortingstarieven voor de spiegels van uw auto voor. Dit onderdeel is compatibel met het model Aixam 400SL.
€ 24,10
Lijm

Voorruitlijm 310 ml Lijm voor bumpers, vleugels, voorruit Deze voorruit- en carrosserielijm is geschikt voor alle VSP-modellen en is het onmisbare accessoire om ervoor te zorgen dat uw voorruit goed vastzit! Gemakkelijk te gebruiken, zorgt voor een perfecte grip op uw voorruit of uw lichaamsdelen door alle trillingen te absorberen.
€ 9,98
Carrosserie klinknagel

LICHAAM RIVET Met deze extra grote kop carrosserieklinknagels kunt u al uw carrosserieverstevigingen vastzetten. Ze zijn herbruikbaar en kunnen gemakkelijk in een oogwenk worden geïnstalleerd.
€ 0,40
  • Promo!
LIGIER achterremklauw

LIGIER NOVA / XTOO 1 / 2 / MAX / R / RS (rechts of links) Deze linker en rechter remklauwen zijn compatibel voor de achterkant van Ligier XTOO 1 - 2 - Max - R - RS en Nova. Voor een onklopbare prijs kunnen ze u een grote remflexibiliteit bieden. De remklauwen voor de voorkant van uw wagen zijn ook beschikbaar op onze site.
€ 114,98 € 130,98
  • Promo!
Remklauw voorzijde ligier

LIGIER XTOO en NOVA (laatste montage) Deze complete remklauwen links- en rechtsvoor zijn ideaal voor uw Ligier Nova of XTOO. Hij wordt per stuk verkocht en u zult versteld staan van zijn perfecte afwerking, uitgewerkt door onze beste leverancier. Deze producten zijn voor de laatste Nova modellen, voor een andere montage, raden wij u aan ons te raadplegen.
€ 126,06 € 140,06
Lamp 12v 55 h4

Deze H4 gloeilamp met hoge intensiteit (12 Volt, 55 Watt) is zeer betrouwbaar. Het is perfect om het beschadigde grootlicht of dimlicht van uw auto te vervangen.
€ 2,97
Grille voordat ligier nova

LIGIER NOVA ZENITH VOORGRILLE Deze prachtige grille werd ontworpen voor het model van auto's zonder rijbewijs Ligier NOVA ZENITH. U zult zeer tevreden zijn en de prijs kan u alleen maar verheugen.
€ 46,28
Motorolie

Olie voor alle voertuigen zonder rijbewijs Deze motorolie 5W40 100% synthetisch is speciaal vervaardigd voor alle auto's zonder rijbewijs en aanbevolen voor voertuigen zonder rijbewijs vanaf 2008 (motor DCI,...). Het blik heeft een inhoud van twee liter, wetende dat u anderhalve liter nodig hebt tijdens uw olieverversing. Vergeet niet uw oliepeil regelmatig te controleren.
€ 17,04
2 poolklem +/-

Voor alle voertuigen zonder rijbewijs. Om een elektrische storing te voorkomen, mag u niet vergeten uw accupolen te vervangen, want die kunnen oxideren.
€ 5,34
Moe van winter HANKOOK 145/60 / R13 13 inch

Band 145/60/13 13 inch Het is zeer belangrijk om regelmatig de slijtage van de banden op uw VSP te controleren. Om te weten of u uw banden moet vervangen, moet u nagaan of er tekenen zijn van veroudering van de band of een vervorming die de veiligheid in het gedrang kan brengen.
€ 80,65
Stekker van het expansievat

Ligier Nova, Xtoo 1/2/r/s/rs, Optimax, Ixo De dop houdt het expansievat waterdicht, indien u een verlies van waterdichtheid van de dop van uw LigierAls u merkt dat de dop niet meer waterdicht is, denk er dan aan hem snel te vervangen. Het zorgt ervoor dat uw koelsysteem goed werkt.
€ 14,02
Kit révision remklauw Ligier

Ligier Nova en Xtoo / r/ s/ rS u hebt een probleem met uw remklauwen, en u wilt uw remklauw niet volledig vervangen. Met deze kit kunt u de balgen rond de geleiders vervangen, evenals de stofkap en de remklauwcup.
€ 50,32
Krimp transmissie moer

Cardanas moer alle modellen U hebt uw aandrijfassen vervangen en u hebt gemerkt dat uw aandrijfasmoeren gekrast of niet meer bruikbaar waren. Vervang ze door nieuwe aandrijfasmoeren voor meer veiligheid en een gemakkelijkere installatie.
€ 0,91
Zelfborgende moer

Cardanas moer alle modellen U hebt uw cardanassen vervangen en u hebt gemerkt dat uw moeren bekrast of niet meer bruikbaar waren. Vervang ze door nieuwe cardanmoeren voor meer veiligheid en een gemakkelijkere installatie, en door de eenvoudige aandraaiing wordt losschroeven tijdens trillingen voorkomen.
€ 1,92
Joint de pare-brise Ligier

LIGIER 162 / AMBRA / NOVA / XTOO / XTOO R / XTOO S / OPTIMAX / DUE Bij het vervangen van een voorruit is het raadzaam de toestand van de afdichting die de voorruit onderhoudt te controleren. In geval van defect van deze vervangt u deze om een afdichting te verzekeren. Met kwaliteitsproduct, vervang het tegen kortingsprijs.
€ 54,35
Injector afdichting lombardini Focs - 4670082

Motor Lombardini Focs / Progress Vervang de koperen pakking van uw injector met dit onderdeel perfect compatibel voor de vsp uitgerust met een motor Lombardini Focs / Progress. Denk ook om de toestand van de vlam bewaker van injector aanwezig net boven de koperen pakking te controleren, is het kan nuttig zijn om het te vervangen op hetzelfde moment
€ 0,49
  • Promo!
Motorkap Ligier Nova

Ligier Nova U bent de trotse eigenaar van een Ligier Nova, maar de motorkap van deze is zo beschadigd dat hij vervangen moet worden? Piecesanspermis.fr biedt u deze ABS plastic motorkap gewijd aan uw auto zonder vergunning. Omdat dit deel ruw is, moet het gegrond en geverfd worden.
€ 135,16 € 140,16
Schoonmaken remmen

Remmenreiniger voor VSP Of u nu de remschijven en/of remblokken van uw voertuig zonder rijbewijs vervangt of gewoon uw remsysteem onderhoudt, deze remreiniger-ontvetter zal uw werk vergemakkelijken en uw remmen weer doen glanzen.
€ 6,96
  • Promo!
Starter lombardini aanpasbaar - 5840209

Starter lombardini aanpasbaar voor vliegwiel met 73 tanden Deze starter is gewijd aan voertuigen zonder rijbewijs met een motor Lombardinizoals Microcar Virgo (2 en 3) en MC1 / MC2, alsmede vele voertuigen van de Ligier. Het vliegwiel van uw vsp moet 73 tanden hebben om compatibel te zijn met deze starter.
€ 100,58 € 190,58
  • Promo!
H4 gloeilamp set

Deze H4 gloeilampenset bestaat uit : - 1 lamp H4 12V 60/55W - 1 stoplicht 2 punten 12V 21/5W - 1 wit knipperlicht 1 blok 12V 21W - 1 lamp vetspuit (positielicht of rood achterlicht) 12V 5W - 1 knipperlicht zonder lampvoet 12V 5W - 1 zekering 10 Ampère - 1 zekering 15 Ampère
€ 5,47 € 8,47
Zwarte stuurwielhoes

Wilt u een beschadigd stuurwiel bedekken of gewoon uw auto aanpassen? Deze zwarte universele stuurwielhoes is voor jou gemaakt! De diameter van 39 cm past op de meeste voertuigen op de weg.
€ 8,97
Couvre volant noir

Piecesanspermis.fr biedt u deze kwaliteit stuurwiel dekking tegen een kortingsprijs. Met een diameter van 39 cm past dit rood-zwarte product op de meeste modellen van voertuigen zonder rijbewijs.
€ 8,97
Ronde pookknop

Of uw pookknop nu kapot is of u besluit uw auto aan te passen zonder rijbewijs, deze knop van geborsteld aluminium en carbon geeft uw auto een geheel nieuwe stijl. In de vorm van een bal en bedekt met een textuur waardoor hij gemakkelijk in de hand ligt, zal dit kwaliteitsproduct u ten volle bevredigen.
€ 24,70
Pommeau de vitesse rond

Moet of wil je je pookknop vervangen? Kies dit klassieke zwarte model van geborsteld aluminium en leer voor een goede grip.
€ 24,70
Enjoliveurs 13 pouces

U hebt een wieldop verloren op uw VSP en u wenst de 4 wielen te harmoniseren of gewoon de stijl van uw auto te veranderen zonder rijbewijs. Met deze set van 4 wieldoppen van 13 inch is dat nu mogelijk. Ze passen perfect op uw kleine auto als die is uitgerust met 13 inch banden. Controleer de maat van uw banden voordat u ze koopt.
€ 28,23
  • Promo!
Startkabel

Uw auto heeft problemen met starten, maar u beschikt niet over de juiste uitrusting om dit probleem te voorkomen. Maak je geen zorgen meer met deze startkabel kit, deze het gevreesde moment dat je auto zonder rijbewijs niet wil starten, zal een verre herinnering zijn.
€ 12,53 € 16,03
Oliefilterklem

Deze oliefilterklem vergemakkelijkt de montage en demontage van uw filter. Dit instrument is bestemd voor filters met een maximale diameter van 105 mm.
€ 7,26
Prik gereedschap

Met deze tubeless lekke band reparatieset kunt u een lekke band eenvoudig en snel van buitenaf repareren (u hoeft de band niet van het wiel te halen).
€ 10,99
Universele tankdop

Als u uw originele dop bent kwijtgeraakt, kunt u hem vervangen door deze dop. Hij past op alle soorten auto's zonder rijbewijs. Deze dop is zonder sleutel.
€ 5,55
Stuurhuis Ligier - 0170014 / 0170011

Ligier Xtoo 1 / 2 / Max R / Optimax / S / RS en Dué Het stuurhuis is een belangrijk onderdeel van uw VPS, in geval van slijtage van dit onderdeel kan het gevaarlijk worden tijdens het gebruik van uw VPS. Een probleem met het stuurhuis wordt snel opgemerkt omdat de auto zijn baan niet in rechte lijn houdt en het rijden in de bochten bemoeilijkt
€ 439,43
Sleutel voor lintoliefilter

Het vervangen van uw oliefilter is een koud kunstje met deze bandsleutel. Verwijder uw oude filter en draai de nieuwe gemakkelijk vast met dit kwaliteitsgereedschap tegen een discountprijs.
€ 6,86
Universele hoorn

Uw trouwe hoorn reageert niet meer op uw verzoeken? Verander het voor deze gloednieuwe hoorn aangeboden door Piecesanspermis.fr. Dit onmisbare veiligheidselement kan gemakkelijk en zonder vergunning op uw voertuig worden gemonteerd. 2.5.0.0
€ 17,95
Winterband 145/70/R13 13 inch

Winterbanden 145/70/13 De winter komt eraan en het is de hoogste tijd om uw auto zonder rijbewijs op winterbanden te zetten? Piecesanspermis.fr biedt u deze band in de maat 145/70/13 die de rijervaring zal verbeteren en verhogen de veiligheid van uw voertuig.
€ 55,36