Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

AIXAM remschijf

Schijfrem voor en achter voor Aixam Mini-auto-parts.nl biedt een breed scala van remschijf voorzijde en achterzijde prijs korting voor uw AIXAM. Selecteer de stations en accessoires hoeft u afhankelijk van het model van uw aixam

Actieve filters

Schroef laaide voor schijven

Uitlopende schroef voor AIXAM schijven en Chatenet Deze uitlopende schroeven passen op alle modellen schijven voor Aixam en Chatenet. Als u hebt verloren een van de schroeven op uw schijven, Piecesanspermis verkoopt ze afzonderlijk. Aarzel niet om ook de verschillende modellen van schijven voor uw Aixam of uw Chatenet
€ 1,21
Deur hub schroef

Schroef voor naafhouder (alle modellen) Deze schroef voor naafhouder past op alle modellen van voertuigen zonder rijbewijs. Repareer uw hub deur tegen een lagere prijs dankzij Piecesanspermis.fr.
€ 1,31
Remnaafbout

Alle modellen Deze remnaafbouten zorgen voor een goede bevestiging van uw remschijven. Goedkoop en gemakkelijk te installeren, u kunt ons advies raadplegen om ze in goede omstandigheden te installeren.
€ 3,53
Schijfrem aixam 2010

Aixam GTO / Cut / Crossover / STAD / KROOSLIJN Minauto. Van de reeks Visionbereik, Impuls, Sensation. Remmen is een essentieel veiligheidselement en moet daarom zorgvuldig worden gecontroleerd. Als de voorste remschijven van uw voertuig zonder rijbewijs Aixam GTO / Coupé / Crossover / City / Crossline of Minauto moet worden vervangen, voldoet dit model met een diameter van 220 mm aan de strengste normen van de Europese Unie en past het perfect in uw auto. Onze remschijven worden per stuk verkocht.
€ 34,18
Rem schijf front

AIXAM 500.5 / A751 / MEGA / STAD / ROADLINE Deze remschijven zijn gemonteerd op de meest recente karren Aixam de meest recente karren. Zij hebben een diameter van 210 mm en worden per stuk verkocht. Het wordt aanbevolen beide remschijven tegelijk te vervangen om dezelfde mate van slijtage tussen de remschijven te verkrijgen.
€ 25,11
  • Aanbieding!
Rem front aixam d172

AIXAM 400 / 500.4 / A721 / A741 Deze remschijven voor Aixam 400/500.4/A721/A741 zijn van onberispelijke kwaliteit om u ook in noodsituaties een optimale remwerking te garanderen. Onze schijven worden per stuk verkocht en hebben een diameter van 172 mm.
€ 24,10
Rem front aixam d172

AIXAM 400 / 500.4 / A721 / A741 Aanpasbaar aan voertuigen zonder rijbewijs Aixam 400 / 500.4 / A721 en A741, voldoen deze voorremschijven aan de strengste normen van de Europese Unie. Remmen is een essentieel veiligheidselement en moet zorgvuldig worden gecontroleerd. Onze remschijven worden per stuk verkocht
€ 41,35
Schijfrem volledige aixam d172

Aixam Diameter 172mm Deze remschijf Aixam bestaat uit de remschijf en de naaf. Zij zijn bestemd voor auto's zonder rijbewijs Aixam met schijven van 170 mm diameter.
€ 109,91
Schijfrem volledige aixam d172

Aixam diameter 210mm Deze remschijf Aixam bestaat uit de remschijf en de naaf. Zij zijn bestemd voor auto's zonder rijbewijs Aixam met schijven van 210 mm diameter.
€ 109,91
Vis de fixation de disque de frein Aixam

Aixam Minauto Grecav Schijfschroeven (alle modellen), (alle modellen) Eke De aanpasbare remschijfbevestigingsbout is ontworpen om optimale veiligheid en stabiliteit te bieden voor je remsysteem. Deze bout, gemaakt van duurzame, slijtvaste materialen, zorgt voor een stevige grip op de remschijf en garandeert betrouwbare, efficiënte remprestaties. Kies deze aanpasbare remschijfbevestigingsbout om de veiligheid en betrouwbaarheid van je voertuig zonder kenteken te behouden.
€ 1,21