Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Cable accélérateur Microcar

Moet u uw versnellerkabel wijzigen? Profiteer van onze onderdelen van topkwaliteit tegen onklopbare prijzen. Piecesanspermis.fr biedt u het volledige assortiment om ervoor te zorgen dat u kunt rijden met een heldere geest.

Actieve filters

Versnellingskabel Microcar M.GO

Versnellingskabel Microcar M.Go (motor Yanmar) Deze gaskabel is ontworpen voor het M.Go model van het merk Microcar aangedreven Yanmar zal uw volledige tevredenheid garanderen, de vervanging is zeer eenvoudig.
€ 17,04
Versnellingskabel mc1 mc2 - 1 004 414

Voor Microcar MC1 / MC2 (motor Yanmar) Zodat de versnelling van uw auto zonder rijbewijs Microcar MC1 of MC2, opteer voor deze gaspedaalkabel speciaal voor uw voertuig (motor Yanmar alleen).
€ 16,13
Câble accélérateur

Microcar Dué MC1/MC2 Focs motor en First Microcar Dué Originele gaskabel voor MC1/MC2- en First-modellen met Focs-motor. De kabel verbindt je gaspedaal met je motor, zodat je het motortoerental van je VSP kunt regelen.
€ 30,25
CA117078

LIGIER VERSNELLINGSKABEL XTOO R/ RS / S / JS50 / IXO Deze gaskabel is speciaal ontworpen voor voertuigen zonder rijbewijs van het volgende merk Ligier behoort tot onze bestsellers, een kwaliteitsproduct voor een onverslaanbare prijs. Geliefd bij onze klanten om zijn lange levensduur en robuustheid zal het voldoen aan de meest veeleisende.
€ 16,03
Gaskabel Ligier, Microcar

Ligier Microcar JS50, MGO2, M8, F8C met Lombardini DCI-motor De originele gaskabel is een cruciaal onderdeel voor de soepele werking van je rijbewijsvrije auto. Ontworpen met duurzame materialen en een onberispelijke precisie, zorgt deze kabel voor een betrouwbare gasrespons, waardoor je soepel en probleemloos kunt rijden. Kies voor deze originele kabel voor optimale prestaties van je auto, zodat je elke keer weer veilig en plezierig kunt rijden. - Speciaal ontworpen voor JS50, MGO2, M8, F8C modellen met Lombardini DCI motor.
€ 24,10
Câble d'accélérateur -...

Microcar Ligier MGO1 & 2, M8, F8C, JSRC De gaskabel is een essentieel onderdeel van het motorbesturingssysteem van je rijbewijsvrije auto. Hij verbindt het gaspedaal van de bestuurder met de gasklep van de motor. Wanneer je het gaspedaal intrapt, geeft de kabel deze beweging door aan de gasklep, waardoor de hoeveelheid lucht en brandstof die de motor binnenkrijgt, toeneemt. Als je een auto zonder rijbewijs hebt met een Lombardini motor, is deze aanpasbare gaskabel perfect voor soepel, snel rijden.
€ 20,07