Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Handremkabel Chatenet

Chatenet Geselecteerd door ons team van technici, zullen deze handrem kabels voor VSP bieden u betrouwbaarheid en een deel kwaliteit gelijk aan het origineel. Piecesanspermis.fr kwaliteit aan de beste prijs.

Actieve filters

Handremkabel Chatenet CH40 en CH46

Handremkabel voor Chatenet CH40 en CH46 De handremkabel zorgt ervoor dat de achterremmen de schijven kunnen blokkeren en uw auto dus zonder parkeervergunning kan parkeren, verwaarloos de goede staat van uw kabel niet.
€ 18,05
  • Promo!
Remkabel heeft hand chatenet

CHATENET KABEL CH26 / CH30 Speciaal ontworpen voor auto's zonder rijbewijs van Chatenet CH26 en CH30, zal deze remkabel u volledige voldoening schenken dankzij zijn grote weerstand en lange levensduur. Altijd aan een discountprijs, dit product is een must !
€ 15,05 € 18,05
  • Promo!
Remkabel heeft hand chatenet

Kabel CHATENET BAROODER / SPEEDINO Deze handremkabel is speciaal ontworpen voor karren Chatenet Barooder garandeert u een uitstekende remwerking door de zeer hoge kwaliteit van het gebruikte materiaal. Deze kabel is ook zeer resistent, waardoor hij een uitzonderlijke levensduur heeft. Profiteer dus van deze voordelige maar kwalitatief hoogwaardige remkabel!
€ 16,05 € 18,05
Remkabel heeft hand chatenet

CHATENET MEDIA kabel Deze handremkabel is ontworpen voor de VSP Chatenet De media zijn vervaardigd in overeenstemming met de strengste Europese normen. Het materiaal dat voor de fabricage van deze remkabel is gebruikt, is zeer bestendig om een lange levensduur te garanderen.
€ 18,55