Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Lichaam Casalini

Verkoop tegen lage prijs van klinknagel lichaam en lijm voor flexibele lichaam op de auto zonder vergunning CASALINI.

Actieve filters

Carrosserie klinknagel

LICHAAM RIVET Met deze extra grote kop carrosserieklinknagels kunt u al uw carrosserieverstevigingen vastzetten. Ze zijn herbruikbaar en kunnen gemakkelijk in een oogwenk worden geïnstalleerd.
€ 0,40
CASALINI M10 rechtervleugel

Casalini M10 en M12 Als je vleugel beschadigd is bij een ongeluk en niet meer bruikbaar is, dan is deze linkervoorvleugel iets voor jou. Het is de ideale vervanging voor je bestaande onderdeel en je zult blij zijn met zijn stevigheid en voordelige prijs.
€ 159,00
CASALINI vleugel m10

Voorvleugel voor Casalini M10 Dit voorspatbord (rechts of links) voor voertuigen zonder vergunning Casalini M10 zal idealiter uw originele lichaamsdeel vervangen. U kunt de kant kiezen die u nodig hebt met de selector onder de productprijs. Al onze lichaamsdelen zijn rauw. Ze moeten gegrond en geverfd worden om bij de kleur van uw voertuig te passen.
€ 159,00
  • Promo!
Capot casalini m10

Casalini M10 Vervang de beschadigde afdekking van uw Casalini M10 met piecesanspermis en zijn kortingsprijzen. Dit onderdeel is speciaal ontworpen voor uw model van geen-licentie, de casalini M10. Gemaakt in Abs, is het de garantie van een bestendig en kwaliteitsvol onderdeel.
€ 130,33 € 160,33
  • Promo!
Casalini m10 voorbumper

Voor Casalini M10 Deze kwaliteit fiber bumper is zeer duurzaam en zal ideaal vervangen de oude bumper van uw Casalini M10. Zeer gemakkelijk te installeren en met een korting prijs, moeilijk te weerstaan!
€ 89,99 € 119,99
Casalini m10 achterbumper

Achterbumper Casalini M10 Deze achterbumper is bestemd voor het M10 model van het merk zonder rijbewijs Casalini. Dit product van ABS-kwaliteit is perfect aanpasbaar en voordelig geprijsd, en zal u tot volle tevredenheid stemmen. Al onze lichaamsdelen worden rauw geleverd. Ze moeten gegrond en geverfd worden.
€ 101,84
Handvat voor spuitbus

Universele verfspuitbus Als u wilt schilderen met een professionele afwerking, koop dan dit verfblik met handvat om het aanbrengen van uw verf te vergemakkelijken en een professionele afwerking te krijgen.
€ 5,95
Lijm

Voorruitlijm 310 ml Lijm voor bumpers, vleugels, voorruit Deze voorruit- en carrosserielijm is geschikt voor alle VSP-modellen en is het onmisbare accessoire om ervoor te zorgen dat uw voorruit goed vastzit! Gemakkelijk te gebruiken, zorgt voor een perfecte grip op uw voorruit of uw lichaamsdelen door alle trillingen te absorberen.
€ 9,98
product

Soepele tweecomponenten polyester mastiek van het merk SINTO voor het repareren, vullen en verlijmen van ondergronden die blootstaan aan frequente thermische schommelingen of trillingen, in 750gr
€ 20,12
product

SINTO tweecomponenten glasvezelversterkte polyesterplamuur voor de reparatie van grote gebreken aan autocarrosserieën
€ 15,08
product

SINTO merk niet-geweven glasvezel stof
€ 9,03
product

SINTO tweecomponentenplamuur voor het repareren, vullen en lijmen van o.a. autocarrosserieën, motorfietsen..
€ 13,06
product

SINTO standaard plamuur in 115gr voor het herstellen en vullen van carrosserieën
€ 7,01
product

Soepele tweecomponenten polyester mastiek van het merk SINTO voor het repareren, vullen en verlijmen van ondergronden die blootstaan aan frequente thermische schommelingen of trillingen, in 350gr
€ 13,06
product

Speciale verf voor het retoucheren en decoreren van SINTO autovelgen
€ 9,98
product

SINTO speciale bumperlak, zwart
€ 10,03
Colle Epoxy

Aixam Ligier Microcar Chatenet Bellier JDM Minauto Grecav Casalini, , , , , , , , Dué Dankzij onze tweecomponenten epoxylijm kun je je VSP gemakkelijk en voordelig lijmen en repareren. Deze lijm past op je Aixam , Chatenet , Ligier , Dué , Minauto , Casalini , Bellier , JDM ... 25 ml verpakking
€ 9,98
Pare choc avant Casalini M20

Casalini M20 Casalini Bescherm en verfraai het uiterlijk van je M20 met onze aanpasbare voorbumper. Onze voorbumper is speciaal ontworpen om perfect op het M20-model te passen en biedt robuuste bescherming terwijl het originele uiterlijk van je auto behouden blijft. Casalini Vervang je beschadigde of versleten voorbumper eenvoudig door ons aanpasbare model om de esthetische integriteit en veiligheid van je M20 te behouden. Casalini Bestel vandaag nog om optimale bescherming en een beter uiterlijk voor je M20 zonder rijbewijs te garanderen
€ 208,12
Pare choc arrière Casalini

Casalini M20 Casalini Vernieuw het uiterlijk en de bescherming van je M20 met onze aanpasbare achterbumper. Onze achterbumper is speciaal ontworpen om perfect op het M20-model te passen en biedt betere bescherming terwijl de oorspronkelijke esthetiek van je rijbewijsloze auto behouden blijft. Gemaakt van hoogwaardige materialen en een robuust ontwerp, garandeert onze achterbumper een uitzonderlijke duurzaamheid, die bestand is tegen stoten en de belasting van de weg. Casalini Vervang je beschadigde of versleten achterbumper eenvoudig door ons aanpasbare model om het uiterlijk en de bescherming van je M20 te behouden. Casalini Bestel vandaag nog om het uiterlijk en de veiligheid van je M20 zonder rijbewijs te verbeteren
€ 200,56
  • Nieuw
Cache serrure de hayon

Casalini Sulky , M10 De achterklepafdekking is een essentieel onderdeel voor het beschermen en verbergen van het slot op de achterklep van een auto zonder rijbewijs. Het zorgt voor veiligheid door ongeoorloofde toegang tot het achterklepvergrendelingssysteem te voorkomen en zorgt tegelijkertijd voor een mooie afwerking van de achterkant van het voertuig. Bestel nu!
€ 15,50
  • Nieuw
Câle de réglage de hayon

Casalini M14 , M14 2.0 , M20 / Dikte 3mm De achterklepwig is een essentieel accessoire om de achterklep veilig open te houden. Hij is gemaakt van sterk, duurzaam materiaal en zorgt ervoor dat de achterklep stevig wordt vastgehouden bij het in- of uitladen van het voertuig. De achterklepwig is eenvoudig te installeren en te gebruiken en is een praktisch hulpmiddel voor bezitters van een rijbewijsvrije auto. Bestel nu!
€ 8,47
  • Nieuw
Support pare choc avant

Casalini Sulky , M10 , M12 , M14 , M20 Deze voorbumpersteun is speciaal ontworpen voor auto's zonder rijbewijs. Hij is gemaakt van robuuste, duurzame materialen en biedt effectieve bescherming voor de voorkant van het voertuig bij een lichte botsing. Deze bumpersteun is eenvoudig te installeren en is een essentieel element om de veiligheid en esthetiek van je auto zonder rijbewijs te garanderen. Bestel de jouwe nu op onze website!
€ 69,88
  • Nieuw
Gâche de porte Casalini

Casalini M14 , M20 De schootplaat is een essentieel onderdeel voor de soepele werking van de deur van een kentekenvrije auto. Het zorgt ervoor dat de deur veilig sluit en opent. Vind de juiste deurdranger voor jouw auto op onze website met onderdelen voor kentekenvrije auto's. Bestel nu!
€ 38,37
  • Nieuw
Gâche de capot

Casalini M14 , M20 De motorkapsluiter is een essentieel onderdeel van elke motorkapsluiting. Hij is gemaakt van stevig metaal en garandeert een perfecte pasvorm om de motorkap onder alle omstandigheden gesloten te houden. Vind de ideale motorkapsluiter voor jouw rijbewijsvrije auto op onze website met reserveonderdelen en zorg voor optimale veiligheid onderweg. Bestel nu!
€ 19,06
  • Nieuw
Bras essuie glace avant gauche

Casalini M14 , M14 2.0 , M20 De ruitenwisserarm linksvoor is een essentieel onderdeel van het ruitenwissersysteem van uw auto voor een optimaal zicht in slechte weersomstandigheden. Hij houdt het wisserblad op zijn plaats en zorgt ervoor dat het efficiënt werkt om de voorruit van je auto zonder rijbewijs schoon te maken. Deze wisserarm is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en garandeert een lange levensduur en betrouwbare prestaties. Vind de ruitenwisserarm linksvoor die perfect bij jouw voertuig past op onze website met reserveonderdelen voor kentekenvrije auto's. Bestel nu!
€ 51,63