Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Microcar

Piecesanspermis.fr. Vind een ruime keuze aan hub houders voor uw MICROCAR op Ons team heeft geselecteerd onderdelen van hoge kwaliteit, solide en tegen een concurrerende prijs. Wacht niet langer en kopen op Piecesanspermis.fr

Actieve filters

Voornaafhouder circlips

Aixam, Ligier, Microcar, ChatenetJDM, Bellier, Casalini, Minauto en Dué De borgring van de voornaaf dient in de eerste plaats om het lager van het voorwiel in zijn behuizing te houden. Als het ontbreekt, vervang het dan zo snel mogelijk.
€ 3,73
Rekening houdend met wiel front 30 x 60 x 37

AIXAM / BELLIER / CHATENET / LIGIER / MICROCAR MC1 MC2 / JDM ALBIZIA - ABACA Dit voorwiellager is 30X60X37, het is aanpasbaar op voertuigen zonder vergunning Aixam , Bellier , Chatenet , Ligier , Microcar en Jdm . Het wiellager maakt axiale geleiding en rotatie mogelijk zonder weerstand tegen het gewicht van het wiel.
€ 24,10
Linker voornaafdrager Microcar Lyra, Virgo 1, 2, 3

Microcar Lyra (met schijfremmen) De naafdrager linksvoor, voor de bestuurderszijde, is ontworpen om perfect te passen op diverse modellen kentekenvrije auto's. Dit onderdeel is gemaakt van duurzame materialen van hoge kwaliteit en garandeert een nauwkeurige pasvorm en betrouwbare prestaties. Kies deze aanpasbare naafdrager om de veiligheid en soepele werking van je rijbewijsvrije auto te garanderen, met behoud van optimale rijkwaliteit.
€ 159,32
Linker voornaafdrager Microcar MC1, MC2, Virgo 3

Microcar MC1, MC2, Virgo 3 (laatst gemonteerd) De naafdrager linksvoor, aangepast voor de bestuurderszijde, is een essentieel onderdeel van de ophanging van je rijbewijsvrije auto. Het robuuste ontwerp en de bouwkwaliteit garanderen optimale prestaties en duurzaamheid, zodat je veilig kunt rijden. Kies dit aanpasbare reserveonderdeel om de prestaties en betrouwbaarheid van je auto te behouden
€ 160,23
  • Promo!
Deur hub microcar mc1/mc2/maagd 3

MICROCAR MC1 / MC2 / VIRGO 3 Deze wielnaaf ook wel "naafhouder" genoemd is uitsluitend bestemd voor de modellen van karren Microcar MC1/MC2/Virgo 3. Een defect of gebroken wiellager kan leiden tot de breuk van de wielnaaf, dat is waarom Piecesanspermis raadt u aan om uw wiellagers te controleren.
€ 150,22 € 160,22
Linker naafdrager Ligier XTOO 1, 2, R, RS, S, Microcar Cargo

Ligier Microcar XTOO 1, 2, Max, R, RS, S, Cargo De linker naafdrager, ontworpen voor je rijbewijsvrije auto, is een vervangend onderdeel van topkwaliteit dat de stabiliteit en prestaties van je veersysteem garandeert. Deze naafdrager is gemaakt van duurzame materialen en garandeert een perfecte pasvorm en optimale functionaliteit, zodat je soepel en veilig kunt rijden. Kies dit kwaliteitsonderdeel om de betrouwbaarheid en prestaties van je voertuig te behouden.
€ 146,11
Deur hub ligier xtoo max/r/s/rs

LIGIER XTOO 1 en 2 / MAX / R / S / RS (XTOO 1 van chassis nr. 3503 en XTOO 2 van chassis n° 4962). De voornaven hebben tot taak de wielen en de remschijven te ondersteunen en met elkaar te verbinden. Deze wielnaven, alleen compatibel met Ligier XTOO 1 en 2 / MAX/R/S/RS, zullen hun functie perfect vervullen dankzij hun capaciteit om weerstand te bieden aan de beschadigde wegen.
€ 146,11
Linker naafdrager Ligier Ixo, JS50, JS50L en JSRC

Naafdrager links Ligier Ixo, JS50, JS50L en JSRC Belangrijk onderdeel van de verbinding met de grond, de naafdrager zorgt voor het draaipunt van uw wiel en het onderhoud van het transmissiesysteem via de cardan. Bij het eerste teken van slijtage vervangt u het om een veilige en beheersbare besturing te behouden.
€ 81,57
Porte moyeu Ligier Ixo, JS50 et JS50L et JSRC

Naafhouder rechts Ligier Ixo, JS50, JS50L en JSRC Moet u uw naafdrager (of draaipunt) vervangen aan de rechterkant van uw LigierAls u uw naafdrager (of draaipunt) aan de rechterkant van uw VSP moet vervangen, aarzel dan niet en kies het beste onderdeel voor uw VSP en verwaarloos uw veiligheid niet.
€ 75,52
Kit roulement de roue avant 30 X 60 X 37

Aixam Ligier Chatenet Bellier JDM Microcar Casalini Minauto, , , , , , , Dué Deze kit bestaat uit een 30X60X37 voorwiellager, een circlip en een zelfborgende moer om je wiellager in de behuizing te houden. Deze kit kan worden gemonteerd op kentekenvrije auto's van de volgende merken Aixam , Ligier , Microcar , Bellier , Chatenet , Dué , Casalini , Minauto , JDM
€ 28,13
Porte moyeu droit - Ligier

Ligier Microcar Ixo, Optimax II, Cargo Ligier Ligier Microcar Ontdek onze originele rechter naafdrager (passagierszijde), speciaal ontworpen voor de modellen Ixo, Optimax II en Cargo. Ligier MicrocarInvesteer in kwaliteit en betrouwbaarheid door te kiezen voor onze originele rechter naafdrager voor uw of . Met zijn uitzonderlijke duurzaamheid en betrouwbare prestaties geeft onze originele rechte naafdrager je extra gemoedsrust tijdens je dagelijkse ritten en avonturen onderweg. Kies voor onze originele rechte naafdrager, ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van uw automodel
€ 161,23
copy of Porte moyeu droit -...

Ligier Microcar Ixo, Optimax II, Cargo Ligier Ligier Microcar Ontdek onze originele linkse naafdrager (bestuurderszijde), speciaal ontworpen voor de modellen Ixo, Optimax II en Cargo. Ligier MicrocarInvesteer in kwaliteit en betrouwbaarheid door te kiezen voor onze originele linker naafdrager voor uw of . Met zijn uitzonderlijke duurzaamheid en betrouwbare prestaties biedt onze originele linker naafdrager extra gemoedsrust voor je dagelijkse woon-werkverkeer en avonturen op de weg. Zorg voor een zorgeloze rit door te kiezen voor onze originele linker naafdrager, die is ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van uw automodel.
€ 161,23