Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Distribution

Wij raden aan de distributie van een auto zonder dat een licentie elke 40000 km of om de 4 jaar vervangen. Dit is waarom Mini-auto-parts.nl haar distributiekit Lombardini met idler gordel, waterpomp en haar zeehonden ten verkoop aanbiedt.

Actieve filters

  • Aanbieding!
  • Promo!
Distributie kit Lombardini

Motor timing kit Lombardini Focs en Progress (zonder waterpomp) Als u uw distributiesysteem moet vernieuwen, aarzel dan niet om onze distributieset te kopen, inclusief 1 riem met 108 tanden, 1 spanner. Speciaal ontwikkeld voor Focs en Progress aanpasbaar van het merk Lombardini deze kit zal u betrouwbaarheid en gemoedsrust bieden.
€ 66,55 € 110,92
Courroie adaptable Lombardini Focs et Progress

Motor Lombardini Focs en Progress Dit onderdeel is alleen compatibel met auto's zonder rijbewijs die zijn uitgerust met een motor Lombardini Focs of Progress. Deze aanpasbare distributieriem vervangt gemakkelijk uw oude versleten of kapotte distributieriem tegen een discountprijs.
€ 25,11
  • Promo!
Spanrol

Aanpasbare distributieriemspanner Deze distributieriemspanner is ontworpen voor de motor Lombardini Focs LDW502 motor. Dit onderdeel zorgt voor de spanning van uw riem, het breken ervan kan leiden tot het uitvallen van uw motor.
€ 34,38 € 58,38
  • Promo!
Pomp water 19 tanden

Waterpomp voor LOMBARDINI Focs LDW502 motor Deze waterpomp is uitgerust met 19 tanden en is compatibel met de Focs Lombardini focs type motoren. Hij kan ook worden aangepast aan de benzinemotor; Betrouwbaar en gemakkelijk te monteren, moeilijk te weerstaan aan zijn discount prijs!
€ 55,56 € 80,56
Gezamenlijke water pomp

LOMBARDINI FOCS motor Deze waterpomp pakking is aanpasbaar voor de motoren van het merk Lombardini model Focs. Een onderdeel dat u zal verleiden door zijn discount prijs !
€ 1,21
Gezamenlijke water pomp

LOMBARDINI FOCS motor Deze waterpomp pakking is een onderdeel dat kan worden aangepast aan de Focs type motoren van het merk Lombardini . Betrouwbaar en robuust, het zal uw defecte onderdeel perfect vervangen!
€ 3,44
  • Aanbieding!
  • Promo!
Distributie kit Lombardini DCi

Distributie kit Lombardini DCi LDW442 en LDW 492 Vervang uw motortimingset Lombardini is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij onze aanpasbare timingkit bestaande uit een riem en een spanner.
€ 74,83 € 99,83
Poussoir hydraulique

Microcar Ligier Chatenet Bellier JDM Dué Grecav Cargo, MGO 2, 3, 4, 5, 6, F8C, M8, Xtoo R, RS, Optimax II, Ixo, JSRC, JS50, CH28, Ch46 , B8, Roxsy, 2, 3, 5 en 6, Sonique met Lombardini 442 en 492 DCI motor Optimaliseer de prestaties van je motor met onze originele hydraulische klepstoters. Deze hydraulische klepstoter is vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en biedt een uitzonderlijke duurzaamheid en betrouwbaarheid, waardoor de motor lang meegaat. Dankzij het robuuste ontwerp is deze klepstoter bestand tegen de meest veeleisende bedrijfsomstandigheden, zodat de motor zonder compromissen optimaal presteert. Bestel vandaag nog om de prestaties van je motor te optimaliseren en een lange levensduur te garanderen
€ 19,06
  • Promo!
Distributie kit Lombardini DCI

Aanpasbare dispenser kit Stel de timing kit samen die je nodig hebt om je motor zelf te reviseren Lombardini DCI. Kies met of zonder waterpomp, met of zonder spanrol...
€ 86,97 € 115,96
Courroie de distribution Lombardini DCI

Motor Lombardini DCI LDW 442 en LDW 492 Deze gordel is uitsluitend ontworpen voor auto's zonder rijbewijs die zijn uitgerust met een motor Lombardini DCI (LDW 442 / 492). Het bestaat uit 124 tanden. Vervang uw riem snel om breuk in het bovenste deel van uw motor te voorkomen
€ 29,14
Spanrol Lombardini DCI

Spanrol Lombardini LDW 442 DCI en LDW 492 DCI. Deze distributieriemspanner is voor de aanpasbare motor Lombardini DCI. De breuk van deze kan tot motorbreuk leiden, wacht dus niet langer om uw defect onderdeel te vervangen !
€ 50,22
Originele waterpomp Lombardini Focs en Progress

Originele waterpomp Lombardini Focs en Progress De waterpomp is essentieel voor de koeling van uw motor en moet worden vervangen bij het eerste teken van zwakte. Profiteer van ons origineel onderdeel Lombardini op Piecesanspermis.fr.
€ 126,95
originele distributieset Lombardini Focs en Progress

Originele timing kit Lombardini Focs en Progress Je moet je timing opnieuw doen op je auto met een nieuwe motor Lombardini Focs en Progress? Wij bieden u deze originele kit om uw reparaties uit te voeren tegen een lagere kostprijs maar met kwaliteitsonderdelen.
€ 220,83
  • Promo!
Waterpomp Lombardini DCI - 6584511

Motor Lombardini LDW 442 DCI en LDW 492 DCI Deze waterpomp is alleen compatibel met VPS uitgerust met de volgende motor Lombardini LDW 442 DCI en LDW 492 DCI 24 tanden.
€ 59,18 € 81,68
Riem engine benzine distributie

benzinemotor LOMBARDINI LGW 523MPI Deze distributieriem is gereserveerd voor de benzinemotor van het merk Lombardini model LGW 523MPI. Dit onderdeel is gemakkelijk te monteren en heeft een aantrekkelijke prijs, wacht niet langer om uw defecte riem te vervangen!
€ 48,16
  • Promo!
Yanmar waterpomp

YANMAR motor Deze waterpomp is aanpasbaar op de motoren van het merk Yanmar . Met een bewezen betrouwbaarheid, en een aantrekkelijke prijs, is het moeilijk te weerstaan !
€ 84,62 € 100,73
  • Promo!
Roller spanner

Distributieriemspanner Lombardini LWD 502 Deze distributieriemspanner is voor de originele Focs Lombardini focs LDW502 motor. Breuk hiervan kan leiden tot motorbreuk, dus wacht niet langer met het vervangen van uw defecte onderdeel!
€ 55,45 € 66,55
Riem distributie 109 tanden

109 TANDEN ORIGINELE LOMBARDINI Deze originele distributieriem heeft 109 tanden, hij kan gemonteerd worden op motoren van het merk Lombardini . Het komt overeen met de waterpomp modellen met 21 tanden, een informatie om rekening mee te houden bij het bestellen!
€ 49,41
Riem distributie 108 tanden

108 TANDEN ORIGINELE LOMBARDINI 2E MONTAGE VOOR WATERPOMP 19 TANDEN Deze originele distributieriem heeft 108 tanden, hij kan gemonteerd worden op motoren van het merk Lombardini . Het komt overeen met de waterpomp modellen met 19 tanden, een informatie om rekening mee te houden bij het bestellen!
€ 48,16