Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Driehoek Châtenet

Mini-auto-parts.nl biedt voor verkoop zijn draagarmen voor Châtenet. Om er zeker een weg veilig, heeft Mini-auto-parts.nl alles, met prijzen van de korting hotel gedacht!

Actieve filters

Chatenet barooder suspensie driehoek

CHATENET BAROODER Deze ophangdriehoeken met uitzonderlijke afwerkingen zijn ontwikkeld met het grootste respect voor de Europese normen. Ze kunnen alleen op auto's zonder vergunning worden gemonteerd Chatenet Barooder.
€ 39,33
  • Promo!
Schorsing chatenet media driehoek

CHATENET MEDIA Deze ophangdriehoek is puur ontworpen om te passen op de Chatenet Media. Hij zal zich bewijzen door zijn eenvoudige installatie en door zijn hoge prestaties tijdens uw dagelijkse ritten.
€ 39,45 € 54,45
  • Promo!
Chatenet ch26 schorsing wishbone

CHATENET CH26 / CH30 / CH32 Deze ophangingsdraagarmen zijn onder de best mogelijke omstandigheden en met de grootste zorg vervaardigd om een opmerkelijk betrouwbaar product te verkrijgen. Zij zijn specifiek compatibel met de modellen Chatenet CH26 / CH30 / CH32.
€ 35,32 € 50,32
  • Promo!
Linker ophangingsdriehoek Chatenet CH26 / CH28 / CH30 / CH32 / Sporteevo

Chatenet CH26 / CH28 / CH30 / CH32 / Sporteevo De aanpasbare linkerdraagarm voor rijbewijsvrije auto's zorgt voor een stabiele en veilige rit door de stabiliteit van het voertuig te helpen behouden. Deze ophangingsdraagarm is gemaakt van duurzame materialen van hoge kwaliteit en garandeert betrouwbare prestaties op de weg door trillingen te verminderen en een nauwkeurig rijgedrag te garanderen. Kies voor deze aanpasbare ophangingsdraagarm voor een soepele en veilige rit op verschillende wegen
€ 35,31 € 50,31
Rechte ophangdriehoek Chatent CH40 en CH46

Chatenet CH40 en CH46 Het verbindingsstuk tussen het chassis van uw auto en de naafdrager, zorgt voor een goede wegligging, maar vooral voor uw veiligheid. Trillingen, langere remafstanden of abnormale slijtage van de banden zouden een teken moeten zijn voor de vervanging van uw ophangingsdriehoek.
€ 55,36
Stille blok chatenet

CHATENET MEDIA / STELLA / BAROODER Dit stille blok voor niet-gelicentieerde voertuigen van het merk Chatenet - media modellen, Stella en Barooder - past perfect en is gemakkelijk op de draagarm te monteren, waardoor speling in de vooras wordt vermeden.
€ 5,65
Triangle arrière - Chatenet

Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32, CH33, Sporteevo, CH40, CH46 Verbeter de zichtbaarheid en veiligheid van je rijbewijsvrije auto met onze hoogwaardige achterdriehoek. Deze achterdriehoek is ontworpen om een duidelijk signaal af te geven aan andere bestuurders en is een essentieel accessoire om de veiligheid op de weg te garanderen. Deze achterdriehoek is gemaakt van duurzame en resistente materialen, is eenvoudig te installeren en compatibel met verschillende modellen rijbewijsvrije auto's. Kies nu voor onze gevarendriehoek en rij met vertrouwen, zodat de veiligheid van je rijbewijsvrije auto gegarandeerd is.
€ 219,01