Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Schakelaar Ligier

LigierVind onze hoogwaardige waarschuwingsknoppen en verwarmingsregelaars die speciaal zijn ontworpen voor auto's zonder rijbewijs. Ze zijn duurzaam en eenvoudig te installeren en bieden betrouwbare prestaties.

Actieve filters

Deurvergrendelknop Ligier

Ligier Microcar Dué Xtoo R, Xtoo S, Xtoo RS, Optimax 2, Ixo, JS50, Cargo, MGO3, 4/5, 6, 2, 3/5, 6 De originele deurvergrendelknop is een essentieel onderdeel van de veiligheid en het gebruiksgemak van je rijbewijsvrije voertuig. Deze knop is vervaardigd volgens strenge kwaliteits- en compatibiliteitsnormen en garandeert een betrouwbare en duurzame werking, zodat je met een gerust hart op pad kunt. Kies voor dit originele onderdeel om er zeker van te zijn dat je voertuig goed beschermd is en dat je deuren effectief en betrouwbaar vergrendeld worden
€ 21,07
Waarschuwingsschakelaar Ligier Ixo en JS50

Ligier Ixo en JS50 (fase 1) Profiteer van ons origineel onderdeel speciaal ontwikkeld voor de Ixo en JS50 (fase 1) modellen van het merk VSP Ligier. Aarzel niet om het te vervangen in geval van defect en zo te profiteren van een onderdeel tegen concurrerende prijs .
€ 27,83
Raamregelschakelaar Ligier

Raamregelschakelaar Ligier XTOO R, RS, S, Ixo, Optimax en JS50 Uw elektrische raamregelaar reageert niet meer normaal, vervang hem door onze raamregelaar die speciaal is ontwikkeld voor de nieuwste modellen van Ligier .
€ 30,15