Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

CHATENET

Chatenet Ontdek onze selectie vanonderhoudskits voor licentievrije voertuigen van uitgerust met Lombardini of Yanmar motoren. Kwaliteit aan de beste prijs, het is op Piecesanspermis.fr

Actieve filters

Zegel van leegmaken lombardini

Aftappakking LOMBARDINI FOCS PROGRESS en dCI Deze aftappakking voor karren met motor lombardini is ideaal voor uw regelmatig onderhoud aan Ligier , Microcar , Chatenet ,... Deze aftappakking kan worden gemonteerd op alle Lombrdini Focs en progress LDW502 en motoren Lombardini DCI LDW442 MOTOREN. Vind onze luchtfilters, oliefilters en dieselfilters tegen onklopbare prijzen.
€ 0,71
YANMAR aftappakking

Afvoer afdichting Yanmar Deze metaal-kunststof aftappakking, identiek aan de originele, past op alle auto's zonder rijbewijs met een motor Yanmar . Vind deze pakking in onze complete onderhoudskit voor motor Yanmar . Met piecesanspermis.fr, heb je alles wat je nodig hebt om zelf de olie in je auto te verversen.
€ 2,02
Sleutel voor lintoliefilter

Het vervangen van uw oliefilter is een koud kunstje met deze bandsleutel. Verwijder uw oude filter en draai de nieuwe gemakkelijk vast met dit kwaliteitsgereedschap tegen een discountprijs.
€ 6,86
Oliefilterklem

Deze oliefilterklem vergemakkelijkt de montage en demontage van uw filter. Dit instrument is bestemd voor filters met een maximale diameter van 105 mm.
€ 7,26
Flexibele afvoertrechter

Flexibele afvoertrechter Ververs uw olie gemakkelijk met onze afgeprijsde flexibele trechter. Het vullen van uw motor met olie van uw VSP was nog nooit zo eenvoudig
€ 3,93
Motorolie

Olie voor alle voertuigen zonder rijbewijs Deze 10W40 semi-synthetische motorolie is speciaal vervaardigd voor het onderhoud van alle auto's zonder rijbewijs. De bus bevat twee liter, wetende dat u anderhalve liter nodig heeft voor uw olieverversing. Vergeet niet uw oliepeil regelmatig te controleren.
€ 12,60
Motorolie

Olie voor alle voertuigen zonder rijbewijs Deze motorolie 5W40 100% synthetisch is speciaal vervaardigd voor alle auto's zonder rijbewijs en aanbevolen voor voertuigen zonder rijbewijs vanaf 2008 (motor DCI,...). Het blik heeft een inhoud van twee liter, wetende dat u anderhalve liter nodig hebt tijdens uw olieverversing. Vergeet niet uw oliepeil regelmatig te controleren.
€ 17,04
Origineel 3 filterset Lombardini

Origineel 3 filterset Lombardini van 2004 Wilt u uw eigen onderhoud doen met originele filters speciaal ontworpen voor motoren Lombardini Doe het zelf met onze kit inclusief een luchtfilter, een diesel- en oliefilter en een aft appakking.
€ 25,11
3-filter kit Lombardini van 2003

Kit 3 filters Lombardini van 2003 U moet het onderhoud van uw auto zonder rijbewijs, uitgerust met een motor Lombardini Focs vanaf 2003, kies onze 3-filterkit van hoge kwaliteit tegen een discountprijs.
€ 12,10
Onderhoudskit Lombardini na 2003

Onderhoudskit met 10W40 olie Lombardini Focs en Progress. Voer uw onderhoud uit met een olieverversing dankzij onze complete onderhoudskit voor auto's zonder rijbewijs uitgerust met een motor Lombardini Focs of Progress uit 2003. Piecesanspermis garandeert kwaliteit tegen de beste prijs.
€ 26,12
Onderhoudskit met 5W40 olie Lombardini vanaf 2003

Onderhoudskit met 5W40 motorolie Lombardini Focs en Progress Ververs uw olie met onze complete onderhoudskit met 5W40 olie, deze kit is speciaal bedoeld voor auto's zonder rijbewijs die zijn uitgerust met een Lombardini Focs en Progress uit 2003 zal u tevreden stellen door zijn kwaliteit gelijkwaardig aan het origineel en zijn discount prijs.
€ 27,12
3 motor filter kit Yanmar

Kit 3 filters voor motor Yanmar Noodzaak om uw onderhoud van auto uit te voeren zonder licentie uitgerust met een motor Yanmar Profiteer van onze 3-filterset tegen een kortingsprijs die gelijk is aan het origineel.
€ 17,04
Onderhoudsset met 10W40 motorolie Yanmar

Onderhoudsset met 10W40 motorolie Yanmar Ververs de olie in uw VSP met motor Yanmar met onze filterkit die gelijkwaardig is aan het origineel. Speciaal ontworpen voor de twee-cylinder Yanmar het zal u verrukken door zijn discountprijs en zijn superieure kwaliteit.
€ 28,13
Onderhoudskit met 5W40 motorolie Yanmar

Onderhoudskit met 5W40 motorolie Yanmar Het onderhoud van uw auto zonder rijbewijs loopt ten einde, aarzel niet om het te doen dankzij onze olieverversingskit voor voertuigen uitgerust met een motor Yanmar .
€ 30,15
Kit 3 Filters Lombardini

Kit 3 Filters Lombardini Progress en Focs Wij stellen u deze kit voor, bestaande uit 3 filters, om het onderhoud van uw auto zonder rijbewijs te realiseren. Controleer goed uw luchtfilter deze kit is bedoeld voor voertuigen die zijn uitgerust met een cilindrisch luchtfilter.
€ 13,19
Kit 3 Filters Lombardini DCi

Kit 3 filters voor motor Lombardini DCi LWD 442, 492 en 492 EURO4 De olie in je auto verversen zonder rijbewijs Lombardini DCi met onze kit speciaal ontworpen voor de DCi motor, gelijkwaardig aan de originele, het zal u verrukken met zijn kwaliteit en zijn onklopbare prijs .
€ 26,12
  • Promo!
Onderhoudskit met 10W40 olie Lombardini DCi

Onderhoudskit met 10W40 olie Lombardini DCi LWD 442, 492 en 492 EURO4 Voer het onderhoud van uw auto zonder rijbewijs uit met deze complete kit bestaande uit de 3 hoofdfilters en 1 oliekannetje van 2L 10W40 tegen discount prijs maar altijd van gelijkwaardige kwaliteit als het origineel.
€ 37,23 € 40,23
Olie van vak bridge-omvormer

HALFSYNTHETISCHE OLIE VOOR ALLE VOERTUIGEN ZONDER RIJBEWIJS Deze olie is een semi-synthetisch product voor uw kleine auto. Van grote kwaliteit, deze referentie past op alle modellen en merken van auto's zonder licentie.
€ 12,00
Huile moteur 15W40

15W40 motorolie Minerale olie speciaal ontwikkeld voor benzine- en dieselmotoren zonder roetfilter (DPF). Deze kwaliteitsolie is daarom bijzonder geschikt voor niet-gelicentieerde automotoren.
€ 12,00