Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

stoelrails voor auto's zonder rijbewijs

https://www.mini-auto-parts.nl/ Ontdek hier een uitgebreid assortiment hoogwaardige stoelrails en geleiders voor auto's zonder rijbewijs. Vind de juiste onderdelen voor je voertuig en zorg voor de perfecte pasvorm en optimale stabiliteit van je stoelen. Profiteer van de gebruiksvriendelijke navigatie, gedetailleerde beschrijvingen en snelle levering om de onderdelen die je nodig hebt gemakkelijk te vinden en te bestellen. Bezoek nu onze site om het comfort en de veiligheid van je rijbewijsvrije auto te verbeteren.

Actieve filters

Schuif stoelverstelling links Aixam

Aixam 300, 400sl, 500sl, 400.4, 400 evo, 500.4, 500.5, 721, 741, 751, Crossline en Scouty Aarzel niet om de schuif van uw bestuurderszetel te vervangen voor optimaal rijcomfort. Zo kunt u de meest geschikte rijpositie kiezen.
€ 73,10
Schuifzitting Aixam Rechts

Originele stoelslede voor AIXAM 300 / 400 / 500 / 400.4 / 400EVO / 500.4 / 500.5 / A721 / A741 / A751 / CROSSLINE en SCOUTY Uw buggy passagiersstoel Aixam niet meer schuift? Profiteer van onze beste prijs op de juiste zetel schuif Aixam. Deze schuif maakt het mogelijk uw stoel te verschuiven en zich zo aan te passen aan alle bestuurdersmaten.
€ 73,10
Schuif met één zitplaats

Aixam 300, 400, 500, 721, 741, 751, Scouty en Crossline (fase 1) Uw stoelleuning laat u niet langer toe uw stoel in uw favoriete positie te zetten, vervang hem snel door ons nieuw en origineel onderdeel voor VSP-modellen Aixam.
€ 73,10
Stoelbevestigingsknop Ligier, Microcar

Ligier Microcar Nova, Xtoo R, Xtoo RS, Optimax II, Cargo Deze originele stoelbevestigingsknop is speciaal ontworpen voor een eenvoudige en nauwkeurige stoelverstelling in auto's zonder rijbewijs. Met zijn robuuste en duurzame constructie zorgt deze knop voor een stevige pasvorm en voorkomt hij ongewenste bewegingen van de stoel tijdens het rijden. Het ergonomische ontwerp biedt een comfortabele grip, zodat de stoel snel en gemakkelijk kan worden aangepast aan de voorkeuren van de bestuurder. Kies deze originele stoelbevestigingsknop voor een comfortabele en veilige rijervaring in je auto zonder rijbewijs
€ 3,93
Stoelbevestigingsknop Ligier, Microcardué

Ligier Microcar Dué Ixo, JS50, JS60, MGO 3, 4, 5, 6, 2, 3, 6 Deze originele stoelbevestigingsknop is speciaal ontworpen om de stoel eenvoudig en nauwkeurig te verstellen in auto's zonder rijbewijs. Met zijn robuuste en duurzame constructie zorgt deze knop voor een stevige pasvorm en voorkomt hij ongewenste bewegingen van de stoel tijdens het rijden. Het ergonomische ontwerp biedt een comfortabele grip, zodat de stoel snel en gemakkelijk kan worden aangepast aan de voorkeuren van de bestuurder. Kies deze originele stoelbevestigingsknop voor een comfortabele en veilige rijervaring in je rijbewijsvrije auto
€ 14,92
Glissière de siège	 Aixam

Aixam City, Crossline, Crossover, Coupé (Vision- en Sensation-serie) Aixam AixamDe zitslede is een essentieel onderdeel waarmee de stoel van je auto kan worden versteld. Hij zorgt voor een soepele voorwaartse en achterwaartse beweging van de stoel, zodat bestuurders en passagiers de meest comfortabele rijpositie kunnen vinden. Aixam Kies deze zetelschuif om het comfort en de functionaliteit van het interieur van je auto te behouden. Bestel dit vervangingsonderdeel vandaag nog voor uw gemoedsrust en een stoel die perfect op uw behoeften is afgestemd.
€ 73,10