Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Balg

Uw balg is gebarsten, vervangen de zo spoedig mogelijk, omdat als het stof de lagers invoert het veroorzaakt veel schade.

Actieve filters

Balg

AIXAM / LIGIER / MICROCAR / JDM / CHATENET / ERAD / BELLIER ... Deze stuurbalg of ook wel "stuurbalg" genoemd is standaard en compatibel met alle merken auto's zonder rijbewijs. Op onze website vindt u ook vet om uw stuurbalg te installeren.
€ 3,53
Transmissiebalg

ALLE MERKEN, VERSNELLINGSBAK / WIELMATEN = GELIJK Deze cardanaslaars is een onderdeel dat zonder problemen op uw auto past. Compatibel met alle grote merken van karren, het werkt zowel op de versnellingsbak als op het wiel!
€ 3,53
Kit balg transmissie

1 BALG + 1 ZAK VET + 2 KLEMMEN Deze kit bevat 1 balg, 1 zak vet en 2 klemmen. Deze complete set past op uw wagen Aixam , Ligier , Microcar , Chatenet , Bellier en Erad. Voor deze discount prijs, is het moeilijk om het te verslaan!
€ 6,45
Zakje vet

Transmissie vet zakje Deze zak vet is een essentieel product voor uw kar. Het zal uw beste bondgenoot zijn om uw mechanica te onderhouden!
€ 1,41
Afdichting voor vak kant cardan stilfreni

SPION PAKKING VOOR STILFRENI VERSNELLINGSBAK CARDAN KANT. Deze kwaliteitsspion pakking 20x47x7 voor Stilfreni versnellingsbak wordt gemonteerd aan de cardan zijde van de versnellingsbak. Het doel ervan is de olie in de omkeeras van het voertuig vast te houden en aldus breuk van de lagers en rondsels in de versnellingsbak te voorkomen
€ 6,55
Klem

Voor alle voertuigen zonder rijbewijs Deze set van 2 klemmen is ideaal om een goede bevestiging van uw balg op de transmissie-uiteinden van uw VSP te garanderen. De klemmen kunnen zowel op de balg aan de wielzijde als op de versnellingsbakzijde worden gebruikt. Je hoeft geen specifieke klem te hebben om de klemmen aan te trekken.
€ 2,52
Montagekegel voor cardanbalg

Heeft u problemen met het vervangen van de balg van de cardanas? Wil je niet nog meer tijd verspillen? Met deze kegel is de montage van uw balg zeer snel gedaan en met zijn zeer aantrekkelijke prijs zult u meer dan tevreden zijn.
€ 15,02
Soufflet de crémaillère gauche

Casalini Sulky, Ydea, M10, M12, M14, M20, 550 Casalini Behoud de prestaties van je balg door deze originele linker rekbalg vandaag nog te bestellen. Bestel nu! Aarzel niet om onze categorie Transmissie te raadplegen.
€ 17,04