Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Gimbal Ligier

Piecesanspermis kan alle cardanassen voor voertuigen zonder vergunning op maat maken. Als uw homokinetische kardanas niet op onze site staat, neem dan contact met ons op!

Actieve filters

  • Promo!
Eind van transmissie

Transmissie kit (versnellingsbak zijde) Deze transmissie kit maakt de verbinding tussen de versnellingsbak en de transmissie as. Hij bestaat uit een transmissiekap aan de kant van de versnellingsbak (kogelsteun), een vetzak, twee klemmen en een cardanasbeschermer. Controleer of uw auto is uitgerust met een kogel- of driepootmontage Aantal splines : 18
€ 45,36 € 55,36
Transmissie kit zijde vak statief

Transmissie kit (versnellingsbak zijde) Deze transmissie kit maakt de verbinding tussen de transmissie as en de versnellingsbak. Hij bestaat uit een eindkap aan de kant van de versnellingsbak (driepoot), een zak vet, twee klemmen en een cardanasbalg. Controleer of uw auto is uitgerust met een kogel- of driepootmontage Aantal splines : 19
€ 48,28
Eind van transmissie

Transmissie kit (wielzijde) Deze transmissie kit maakt de verbinding tussen het wiel en de versnellingsbak. Hij bestaat uit een overbrengingseinde aan de wielzijde, een vetzak, twee klemmen en een balg voor de cardanas. Het is voorbehouden aan de volgende merken Ligier , Microcar , JDM en Chatenet .
€ 55,36
LIGIER Cardanas 162 links

LIGIER 162 (630 mm) (Radiator aan de zijkant) Deze cardanas is speciaal ontworpen voor het 162 model van het merk Ligier . Dit onderdeel heeft een afmeting van 630 mm en past op producten met een radiator aan de zijkant.
€ 119,89
LIGIER Gimbal Ambra rechts

LIGIER AMBRA (540 mm) (Radiator aan de zijkant) Deze cardanas is speciaal ontworpen voor het model Ambra van het merk Ligier . Dit onderdeel heeft een afmeting van 540 mm en past op producten met een radiator aan de zijkant.
€ 119,89
MICROCAR MGO 1 en 2 / M8 / F8C Rechts/Links

Voor Microcar MGO 1 en MGO 2 / M8 / F8C links en rechts - Dué First Links - (610 mm) Deze 610 mm aandrijfas is bestemd voor de modellen MGO1 en MGO 2 van het merk voertuig zonder rijbewijs Microcar dit kwaliteitsproduct tegen een discountprijs zal aan al uw verwachtingen voldoen!
€ 119,89
JDM rechtse aandrijfas titane

JDM TITANE 1/2/3 (600 mm) Deze rechter cardanas is ontworpen om zich aan te passen aan de 3 generaties van het model Titane van het JDM merk. Met zijn onberispelijke kwaliteit en zijn discountprijs, is het moeilijk te weerstaan! Merk op dat dit model 600 mm meet en aan de rechterkant van uw voertuig wordt gemonteerd.
€ 119,89
Cardanas LIGIER Xtoo rs dci

LIGIER XTOO RS DCI Links (710 mm) Deze kwaliteitsas is een robuust onderdeel, speciaal ontworpen voor de Xtoo RS-modellen DCI modellen van het merk Ligier . Merk op dat deze as 710 mm meet en bedoeld is voor de linkerzijde van uw wagen, een gegeven waarmee u rekening moet houden vóór uw aankoop!
€ 119,89
LIGIER XPRO cardanas links

LIGIER XPRO LINKS (620mm) Deze as is speciaal ontworpen voor het XPRO model van het merk Ligier . Dit onderdeel heeft een afmeting van 620 mm en past op producten met een radiator aan de zijkant.
€ 119,89
LIGIER XPRO Cardanas rechts

LIGIER XPRO STRAIGHT (590mm) Deze as is speciaal ontworpen voor het XPRO model van het merk Ligier . Dit onderdeel heeft een afmeting van 590 mm en past op producten met een radiator aan de zijkant.
€ 119,89
Linker gimbal Ligier XTOO RS, Ixo, Microcar MGO3, 4/5 en Dué 2, 3/5

Linkse cardanas (660mm) voor Ligier XTOO RS, Ixo, Microcar MGO3, 4/5 en Dué 2, 3/5 Als uw aandrijfas tekenen van slijtage vertoont, zoals schokken of een doorboorde asafdichting, vervang dan uw complete aandrijfas en geniet van de best mogelijke transmissie.
€ 119,89
Rechte LIJN JS50 en JS50L cardanas

LIJN JS50 en JS50L RECHTS (580 mm) Deze kwaliteitsgimbal is een stevig onderdeel, speciaal ontworpen voor het LIGHT model JS50 en JS50L. Houdt u er rekening mee dat deze gimbal 580 mm meet en bedoeld is voor de passagierskant van uw auto, een feit waarmee u rekening moet houden vóór uw aankoop!
€ 119,89
Krimp transmissie moer

Cardanas moer alle modellen U hebt uw aandrijfassen vervangen en u hebt gemerkt dat uw aandrijfasmoeren gekrast of niet meer bruikbaar waren. Vervang ze door nieuwe aandrijfasmoeren voor meer veiligheid en een gemakkelijkere installatie.
€ 0,91
Zelfborgende moer

Cardanas moer alle modellen U hebt uw cardanassen vervangen en u hebt gemerkt dat uw moeren bekrast of niet meer bruikbaar waren. Vervang ze door nieuwe cardanmoeren voor meer veiligheid en een gemakkelijkere installatie, en door de eenvoudige aandraaiing wordt losschroeven tijdens trillingen voorkomen.
€ 1,92
Klem

Voor alle voertuigen zonder rijbewijs Deze set van 2 klemmen is ideaal om een goede bevestiging van uw balg op de transmissie-uiteinden van uw VSP te garanderen. De klemmen kunnen zowel op de balg aan de wielzijde als op de versnellingsbakzijde worden gebruikt. Je hoeft geen specifieke klem te hebben om de klemmen aan te trekken.
€ 2,52
Transmissiebalg

ALLE MERKEN, VERSNELLINGSBAK / WIELMATEN = GELIJK Deze cardanaslaars is een onderdeel dat zonder problemen op uw auto past. Compatibel met alle grote merken van karren, het werkt zowel op de versnellingsbak als op het wiel!
€ 3,53
Kit balg transmissie

1 BALG + 1 ZAK VET + 2 KLEMMEN Deze kit bevat 1 balg, 1 zak vet en 2 klemmen. Deze complete set past op uw wagen Aixam , Ligier , Microcar , Chatenet , Bellier en Erad. Voor deze discount prijs, is het moeilijk om het te verslaan!
€ 6,45
Zakje vet

Transmissie vet zakje Deze zak vet is een essentieel product voor uw kar. Het zal uw beste bondgenoot zijn om uw mechanica te onderhouden!
€ 1,41
Rechter cardanas voor MICROCAR MGO 3/4/5/6 en Dué 3/5/6

MICROCAR MGO 3/4/5 RECHTS (565 mm) Deze cardanas is gereserveerd voor het MGO 3/4/5 model van het merk Microcar . Met een afmeting van 565mm, zal het uw defecte schacht perfect vervangen, om nog te zwijgen van zijn kortingsprijs! Merk op dat deze as aan de rechterzijde van het voertuig is gemonteerd.
€ 119,89
Écrou de cardan

Aanpasbare kogelscharniermoer voor alle rijbewijsvrije automodellen. Aanpasbare cardan- of kogelgewrichtmoeren zijn essentiële elementen om de stabiliteit en veiligheid van de mechanische verbindingen in je rijbewijsvrije auto te garanderen. Deze moeren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een robuust ontwerp, waardoor ze uitzonderlijk goed bestand zijn tegen mechanische spanning en trillingen en betrouwbare prestaties op de weg garanderen. Kies voor deze aanpasbare moeren om veilig te rijden en te genieten van optimale rijkwaliteit op elke reis Diameter: 10 mm
€ 1,91
Flector transmissie

LIGIER OPTIMA -JS12-JS14/ MICROCAR SPID EN LYRA / BELLIER VX500 Deze transmissie flector is aanpasbaar op vele modellen zoals de OptimaJS12 en JS14 van het merk Ligier Spid en Lyra voor Microcar en voor de VX500 van Bellier . Een kwaliteitsonderdeel dat perfect in uw wagen past!
€ 29,24