Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Veerpoot JDM

JDMOntdek onze hoogwaardige veerpoten die speciaal zijn ontworpen voor auto's zonder rijbewijs. Deze aanpasbare onderdelen zijn ontworpen met het oog op uitzonderlijke duurzaamheid en eenvoudige installatie en zorgen voor een comfortabele en veilige rit.

Kenmerken :

  • Superieure kwaliteit: Gemaakt van robuuste materialen voor een lange levensduur.
  • Eenvoudige installatie: Gemakkelijk aan te passen aan je voertuig.
  • JDMCompatibiliteit: Specifiek ontworpen voor modellen.
  • Aanpasbaarheid: Verkrijgbaar in een aanpasbare versie voor optimale flexibiliteit.

Actieve filters

JDM Roxsy linker ophanging veerpoot

JDM Roxsy linker ophanging veerpoot U moet uw veerpoot te vervangen na een voorste schok, doe het met een gerust hart met onze nieuwe en aanpasbare deel speciaal gewijd aan de JDM Roxsy.
€ 79,66
JDM Roxsy juiste schorsing veerpoot

Rechte veerpoot voor JDM Roxsy De veerpoot is een belangrijk element in de structuur van de voorkant van uw VSP. Aarzel niet om ze in geval van vervorming zo spoedig mogelijk te vervangen.
€ 79,66
JDM rechts schorsing veerpoot Xheos

Rechte schorsing veerpoot voor JDM Xheos De veerpoot is het onderdeel dat de vooras verbindt met het chassis van de auto in geval van schokken. Het moet worden vervangen. Rechts schorsing veerpoot (passagierszijde) voor JDM Xheos
€ 80,57
Aloë jdm strut

Voor Jdm Aloes Deze veerpoot is opgedragen aan de Aloes van het merk Jdm no-licence vehicle voldoet aan de strengste normen van de Europese Unie. Zijn lage prijs en zijn perfecte aanpassing aan uw wagen maken van deze steun een ideaal vervangingsonderdeel.
€ 47,29
Rechter schorsing veerpoot JDM Aloes

Jdm Aloes JDM Deze veerpoot is speciaal ontworpen voor het model Aloes van het merk Jdm Aloes. Zijn lage prijs en perfecte aanpasbaarheid aan je buggy maken van deze veerpoot een ideaal vervangingsonderdeel.
€ 47,29