Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Vermogen / Brandstof

In deze categorie vind je alle onderdelen die je nodig hebt om de motor van je VSP aan te drijven.

Actieve filters

Olievuldop Aixam

Olievuldop Aixam met motoren Kubota Z402 en Z482 Olievuldop voor uw motor Kubota defect is of ontbreekt? Koop onze originele olievuldop speciaal ontworpen voor motoren Kubota Z402 en Z482 motoren. Aanpasbaar op vele modellen vanAixam
€ 12,60
Bouchon de remplissage d'huile adaptable Aixam

Aixam en Minauto Beveilig de olievulling van je auto met onze aanpasbare olievuldop. Onze olievuldop is ontworpen om op verschillende modellen te passen en biedt een betrouwbare afdichting en eenvoudige installatie, zodat je verzekerd bent van een effectieve bescherming tegen olielekkage. Vervang je versleten of beschadigde olievuldop eenvoudig door ons aanpasbare model om de integriteit van je oliesysteem te behouden. Bestel vandaag nog voor een veilig en efficiënt onderhoud van je rijbewijsvrije auto
€ 9,98
Injector schonere

DIESEL MOTOR INJECTOR REINIGER Deze dieselinjectorreiniger wordt aanbevolen voor het reinigen en smeren van de pomp en de injectoren. Het herstelt de motorprestaties, elimineert gaten bij het optrekken door de verbrandingskamer en de kleppen te reinigen. Het vergemakkelijkt ook de koude start.
€ 11,04
Oliepeilstok Aixam

Motoroliepeilstok Kubota Z402 en Z482 De oliepeilstok is een essentieel onderdeel van uw motor, waardoor u regelmatig het peil van uw motorolie kunt controleren, deze moet absoluut aanwezig zijn op uw voertuig.
€ 47,39
Tuyau de reniflard

Ademhalingsslang vele modellen Aixam De functie van de ontluchter is het afvoeren van de overtollige oliedruk als gevolg van het opwarmen van de olie in het motorcarter, de goede conditie van de slang is daarom essentieel voor een efficiënte ontluchting.
€ 8,97
Injector neus Aixam en Minauto motor kubota Z402, Z482 en Z602

Aixam 400sl, 400.4, 400 Evo, 500.4, 500.5, 721, 741, 751, City, City S, Crossline I, Scouty, Roadline, CityCoupé, Crossline Crossover, GTO impulsbereik, Vision en Sensation, Mega 1 & 2, D-truck, Minauto Vervang uw injectorneus voor uw VSP merk Aixam of Minauto uitgerust met een motor Kubota Z402, Z482 en Z602 aan de beste prijs met onze nieuwe en aanpasbare deel op Piecesanspermis.fr
€ 49,39
Injector Aixam motor Kubota Z402

Aixam en Minauto alle modellen met motor Kubota Z402 en Z482 Een defecte injector vertoont verschillende tekenen, zwarte rook, overconsumptie, schokken, moeilijk starten, die u kunnen vertellen dat u uw injectoren moet vervangen.
€ 129,97
Luchtinlaatkanaal Aixam

Aixam Roadline en Crossline II (Z602 motor), Crossline Impuls (Z602 motor), Crossover en Crossline Gamma GT Vision, City Range pack Sensation, Crossline WG en Crossline bereik Sensation Vervang uw luchtaanzuigkanaal zodra het gescheurd is of zelfs ontbreekt. Dit onderdeel is een kritisch onderdeel van het brandstofsysteem van de motor.
€ 32,37
  • Promo!
Luchtinlaatkanaal Aixam bereik Sensation en Emotie

Aixam City, Crossline, CrossoverCoupé en GTO bereik Sensation en Emotie Na verloop van tijd, en vooral bij trillingen van de motor, kunnen luchtinlaatkanalen scheuren of helemaal scheuren. Denk eraan om het te vervangen door onze nieuwe en originele VSP inlaatkanaal Aixam van de bereiken Sensation en Emotie
€ 39,23 € 40,23
Brandstofmeter connector Aixam

Aixam City, CrosslineCoupé (reeks Sensation en Emotie 2e montage) De brandstofmeteraansluiting vormt de verbinding tussen de tank van uw VSP en het brandstofsysteem van uw motor.
€ 8,97
Snelkoppeling brandstofmeter Aixam

Aixam City, CrosslineCoupé (reeks Sensation 2e montage en Emotie bereik) Met de brandstofmeteraansluiting kunt u de brandstofslang op uw brandstofmeter aansluiten en zo alle informatie, zoals het brandstofverbruik, doorgeven.
€ 12,00
Afdichting brandstofmeter Aixam

Aixam City, GTOCut, Crossline, Crossover (Impulsbereik, Vision, Sensation en Emotie) Minauto 2011, 2015, Minauto Crossline, Minauto Crossline 2015 Na verloop van tijd kan door brandstofafzetting de peilstokpakking verslechteren, waardoor de goede werking van de peilstok in twijfel kan worden getrokken Aixam op zichzelf. Het is dus belangrijk de pakking te vervangen bij de eerste tekenen van slijtage Aixam. Piecesanspermis verzekert u de laagste prijzen op uw gamma van vervangingsproducten Aixam.
€ 8,57
Afdichting brandstofmeter Aixam

Aixam 721, 741, 751, City, City S, Roadline, Crossline, Scouty De pakking van de watermeter is een belangrijk onderdeel van de dichtheid van uw brandstoftank, na verloop van tijd zal het rubber barsten en de brandstofmeter niet meer op zijn plaats houden.
€ 8,97
Brandstofmeter moer Aixam, Minauto

Aixam City, CrossoverCut, Crossline en GTO (Impulsbereik, Vision en Sensation) en Minauto Toegang en kruis Uw brandstofsysteem moet in perfecte staat zijn, dus controleer dit type onderdeel, zoals de brandstofmetermoer, als deze defect raakt, omdat de meter dan kan breken.
€ 13,01
  • Promo!
KUBOTA dieselpomp

Dieselpomp KUBOTA Deze originele dieselpomp past op de motor van het merk Kubota . Dit onderdeel blijft een veilige waarde, met het voordeel van een discount prijs!
€ 55,77 € 105,77
Vis de purge de pompe à injection Aixam

Aixam Minauto met Kubota Z402 en Z482 motoren Aixam Minauto De originele injectiepomp ontluchtingsschroef voor en modellen uitgerust met de Kubota Z402 en Z482 motor is een essentieel element voor het onderhoud en de goede werking van het injectiesysteem. Ontworpen met behulp van hoogwaardige materialen en precisie fabricage, zorgt deze schroef voor een efficiënte ontluchting, waardoor optimale motorprestaties worden gegarandeerd. Kies voor deze originele ontluchtingsschroef voor de injectiepomp om de betrouwbaarheid en duurzaamheid van je injectiesysteem te garanderen en je motorloze voertuig soepel te laten rijden Diameter: 6 mm Lengte: 8 mm
€ 13,31
Supplément de couple Lombardini Focs et Progress

Microcar Ligier Chatenet Bellier JDM Grecav, , , , DUÉ, met Lombardini Focs en progressiemotor Verbeter de prestaties van je auto met onze originele Lombardini koppelsupplement. Gemaakt van hoogwaardige materialen en volgens de hoogste productienormen, biedt deze koppelaanvulling een merkbare verbetering van de prestaties van je auto zonder afbreuk te doen aan de duurzaamheid en betrouwbaarheid van de motor. Bestel vandaag nog en geniet van een dynamischer en responsiever rijgedrag, voor een verbeterde en meer belonende rijervaring
€ 53,34
Jauge à carburant -Aixam

Aixam 400, 500, 400 Evo, 400.4, 500.4, 500.5 Aixam Houd je brandstofpeil goed in de gaten met deze originele brandstofmeter die speciaal is ontworpen voor modellen uit de 400- en 500-serie. Laat je tank nooit een kritiek niveau bereiken. Monteer deze originele brandstofmeter voor absolute gemoedsrust. Bestel de jouwe nu.
€ 75,12
Brandstofmeter Aixam Mega 1 & 2 en D-Truck

Aixam Mega 1, Mega 2 en D-Truck Vervang uw brandstofmeter voor uw vrachtwagen van het merk Aixam, Mega fase 1 en 2 en voor de D-Truck tegen concurrerende prijs op onze site.
€ 126,65
Brandstofmeter Aixam en Minauto

Aixam CityCut, Crossline, Crossover (reeks Sensation 2eme montage en Emotion) en Minauto Toegang De brandstofmeter geeft informatie over het resterende brandstofpeil in de tank. Als uw meter beschadigd is, moet u hem zo snel mogelijk vervangen om een droge storing te voorkomen.
€ 60,40
brandstofmeter Aixam

Brandstofmeter Aixam 721/741/751/City/City S/Roadline/Crossline/Scouty Speciaal ontwikkeld voor de modellen van het merk AixamDeze brandstofmeter is het ideale onderdeel voor een auto zonder rijbewijs.
€ 64,43
Brandstofmeter Microcar en Ligier

Microcar MC1, MC2, MGO1 en MGO2, M8, F8C, Ligier GCO en Dué First Is uw brandstofmeter defect? Vervang het door onze brandstofmeter voor VSP modellen Ligier, Microcar. Nieuw en origineel onderdeel tegen discount prijs.
€ 104,77
Brandstofmeter

Microcar CargoMGO3, 4, 5, 6, Ligier Nova, Be two, Be upXTOO1, XTOO2, R/S/RS/MaxIxo, JS50 en Optimax, Dué 2, 3/5 De brandstofmeter is een belangrijk onderdeel van het brandstofsysteem van uw VSP, dit onderdeel vertelt u de exacte hoeveelheid brandstof die nog in de tank zit.
€ 130,98
Afdichting brandstofmeter Chatenet

Chatenet CH26, CH28, CH32, CH40, CH46, Pick Up and Sporteevo Voorkom brandstoflekkage door de pakking van uw brandstofmeter te vervangen voor modellen van het merk VSP Chatenet. Profiteer van onze expertise in auto-onderdelen zonder rijbewijs.
€ 22,69
Bitron afdichting brandstofmeter Ligier, Microcar

Ligier Dué Coupe, JS RC, Microcar Virgo 3, MC1 en MC2, MGO1 & 2, M8 en F8C, Dué First Vervang uw bitron brandstofmeter pakking met onze nieuwe en originele onderdeel voor VSP merk Ligier Microcar met motor Lombardini Focs, ProgressDCi, Benzine en Yanmar tegen de beste prijs.
€ 14,42
Afdichting brandstofmeter Ligier, Microcar en Dué

Ligier XTOO R, RS, S, Optimax, Ixo, JS50 en JS50L, JS60, Microcar CargoMGO 3, 4/5, 6, Dué 2, 3/5 en 6 Profiteer van onze brandstofmeter pakking voor vele recente modellen van VSP merken Ligier, Microcar en Dué. Origineel onderdeel aan kortingsprijs op Piecesanspermis.fr
€ 5,95
Rondom tankdop

Aixam alle modellen vanaf 400SL / Microcar Lyra, VirgoMC1, MC2, M8, MGO / Ligier Nova, Be-two, Be-up, Xtoo 1, 2, Xtoo maxR, S, RS, Optimax 2, IXO, JS50, JS60 / Chatenet CH26, 28, CH30, CH32, Sporteevo / JDM Albizia, Abacca, AloesRoxsy, Xheos en Bellier B8 De rand van de tankdop kan door de tijd en door dieselaanslag slijten. Dit onderdeel is belangrijk omdat het uw carrosserie beschermt tegen krassen die de benzinepompverstuiver zou kunnen maken. Het zorgt ook voor een goede stabiliteit van de kap. Het vervangen van dit onderdeel is heel eenvoudig en neemt slechts enkele minuten in beslag.
€ 12,60