Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Schoonmaakmiddelen

Vind ons brede assortiment voordelige onderhoudsproducten voor je rijbewijsvrije auto: shampoo, polish, wax, microvezel....

Actieve filters

Aérosol structurant plastique noir

Kunststof structurerende spuitbus Wordt gebruikt om de kunststof oppervlakken van auto-onderdelen (bumpers, buitenspiegels, enz.) te reconstrueren Inhoud 400 ml
€ 10,89
Dégraissant anti-silicone

A ntisiliconenontvetter voor het reinigen van oppervlakken voordat verf wordt aangebracht. Verwijdert onzuiverheden zoals siliconen, was en vet die het uiteindelijke effect van de verf kunnen beïnvloeden . Bevat 1l
€ 7,58
Teer verwijderaar

Teer vlekverwijderaar ADVIESBEREIK Dit professionele product verwijdert alle sporen van teer, hars en vet van de lak, kunststoffen en het chroom van uw auto.
€ 6,04
Verwarmde voorruit

Winterontdooier voorruit Dit ruitenontdooier wordt aanbevolen voor het ontdooien van bevroren voorruiten van alle voertuigen zonder rijbewijs. Dit product is werkzaam tot -20°C.
€ 2,97
Kras verwijderaar

EFFECT STRIPES BEREIK ADVANCE Dit professionele product zal lichte krassen en slijtplekken op de carrosserie van uw auto verminderen.
€ 4,02
Wasmachine concentreren 500 ml

Ruitensproeier concentraat 1 liter Geurige en geconcentreerde ruitensproeier voor alle voertuigen (te verdunnen met water 1L = 5L ruitensproeier gebruiksklaar). Deze geconcentreerde ruitensproeier is ideaal voor alle voertuigen zonder rijbewijs. Het is van hoge prestatie volgens de recente eisen van de fabrikanten. Deze ruitensproeier ontvet en reinigt de voorruit op efficiënte wijze en zonder sporen na te laten.
€ 6,96
Siliconen glijmiddel

Siliconen smeermiddel voor alle voertuigen ADVIESBEREIK Met dit professionele siliconen smeermiddel, dat zonder rijbewijs op alle soorten voertuigen kan worden gebruikt, worden uw rubberen afdichtingen nieuw leven ingeblazen en beschermd tegen agressie van buitenaf. Dit product droogt niet uit, is bestand tegen slechte weersomstandigheden en zal dus aan al uw verwachtingen voldoen.
€ 15,02
Microvezel

Deze microvezel reinigt het interieur en exterieur van voertuigen zonder rijbewijs Verkocht per 5.
€ 5,55
Poolse polymeer

Vernieuwende Polish 500ml ADVIESBEREIK Professioneel poetsmiddel voor alle voertuigen Dit poetsmiddel is ideaal voor alle voertuigen zonder rijbewijs en herstelt onmiddellijk de oorspronkelijke glans van uw carrosserie. De speciale formule vormt een zeer resistent beschermend schild dat de opeenhoping van vuil vertraagt en het mogelijk maakt de tijd tussen wasbeurten te verlengen.
€ 7,05
Renovator Pools

POLIJSTMACHINE MET HOGE BESCHERMING ADVIESBEREIK Professionele polijstmachine om uw carrosserie te doen glanzen en een beschermende laag aan te brengen.
€ 7,05
Primair

Voorruit primer Voorbereidend product voor de installatie van een windscherm. Met dit flesje van 20 ml kunt u de uitharding van de lijm voor de voorruit aanzienlijk verbeteren en krijgt u een betere weerstand. De aankoop van deze primer zal uw leven veel gemakkelijker maken tijdens de installatie van uw voorruit, dus aarzel niet langer!
€ 13,11
Koplamp renovator

Koplamp renovator Met deze koplamprenovator kunt u uw koplampen, die in de loop der tijd door de zon en slecht weer zijn aangetast en ondoorzichtig zijn geworden, een nieuw leven inblazen.
€ 13,01
Renovatie van plastic aan de buitenkant

Renovatie van plastic aan de buitenkant ADVIESBEREIK Dit professionele product geeft een nieuw leven aan de externe kunststoffen van uw auto : bumpers, motorkap, vleugels ...
€ 7,05
Gerenoveerde velgen

WIEL REINIGER ADVIESBEREIK Deze professionele velgenreiniger reinigt, ontvet en herstelt wielen en wieldoppen tot hun oorspronkelijke glans. Het verwijdert gemakkelijk wegresten zoals remstof, teer, vet, enz...
€ 15,02
Shampoo concentraat

Glans Shampoo ADVIESBEREIK Professionele shampoo en polish voor alle voertuigen (te verdunnen met water). Deze shampoo is ideaal voor alle voertuigen zonder rijbewijs en reinigt de carrosserie in de diepte. Het is een mengsel van wassen en oppervlakteactieve stoffen dat de glans van uw auto herstelt en hem beschermt tegen agressieve invloeden van buitenaf, zoals modder, zout en vorst.
€ 5,03
Schonere tapijt stoffen

Stof- en tapijtreiniger ADAVANTIEBEREIK Professionele stof- en tapijtreiniger verwijdert snel opgehoopt vuil van stoffen zittingen, tapijten en vloerkleden en geeft ze hun oorspronkelijke uiterlijk en kleur terug.
€ 12,00
Kunststof doekjes

Geparfumeerde plastic doekjes Plastic schoonmaakdoekjes voor alle voertuigen zonder rijbewijs. Deze doekjes zijn ideaal voor het afstoffen en schoonmaken van auto's zonder rijbewijs. Zij reinigen snel en grondig de dashboards en plastic onderdelen van uw voertuig.
€ 4,99
Veegt venster-cleaner

Set van 24 reinigingsdoekjes voor ramen. Deze verpakking bevat 24 reinigingsdoekjes voor alle glazen oppervlakken van uw auto.
€ 4,84
Multifunctionele reiniger

ADVIESBEREIK Professionele multi-oppervlakreiniger voor het interieuronderhoud van uw auto zonder rijbewijs.
€ 6,04
Reiniging van plastic

Interieurreiniger voor kunststof ADVIESBEREIK Deze professionele kunststofreiniger is het onverkrijgbare product voor het reinigen, beschermen en doen glanzen van alle kunststof oppervlakken voor auto's zonder rijbewijs. Satijnen afwerking
€ 8,97
Reinigen van glas

Glasreiniger ADVIESBEREIK Professioneel product voor het reinigen van de binnenruiten van voertuigen. Het ontvet en verwijdert moeiteloos sporen van sigarettenrook, vingerafdrukken en stof.
€ 10,99
Poolse extra brill

Extra Brill" polijstpad voor dashboard ADVIESBEREIK Deze professionele polijstpad geeft een onmiddellijke glans aan de kunststoffen van uw interieur (dashboard, binnendeuren, handschoenkastje ....)
€ 4,02
 • Nieuw
Tube de colle cyanoacrylate

Tube cyanoacrylaatlijm Deze veelzijdige, ultrasterke tube lijm is ideaal voor het snel en stevig lijmen van verschillende materialen zoals plastic, rubber en metaal. De snel uithardende formule garandeert onmiddellijk resultaat, zodat je je projecten in een mum van tijd kunt afronden. Bovendien maakt het kleine formaat het een handige reisgenoot voor last-minute noodgevallen. Met deze tube cyanoacrylaatlijm zijn je reparaties sterk, duurzaam en onzichtbaar. Nu kopen!
€ 9,98
 • Nieuw
Rondelles Anti Sulfate

Antisulfaat batterijsproeiers Antisulfaatreinigers zijn essentiële reserveonderdelen voor het effectieve onderhoud van een kentekenvrije auto. Ze zijn ontworpen om elektrische verbindingen te beschermen en de vorming van sulfaat te voorkomen, zodat het voertuig soepel blijft rijden. Deze sluitringen zijn eenvoudig te installeren en compatibel met een groot aantal rijbewijsvrije automodellen. Ze zijn essentieel voor een lange levensduur van je voertuig. Bestel nu!
€ 1,92
 • Nieuw
Kit de réparation de miroir d'urgence

UNIVERSELE spiegelreparatieset De spiegelreparatieset voor auto's zonder rijbewijs is het ideale hulpmiddel om een beschadigde spiegel snel en eenvoudig te vervangen. Deze kit bevat alles wat je nodig hebt om de spiegel van je auto effectief te repareren, zodat je weer optimaal zicht hebt en je veiligheid op de weg kunt garanderen. Eenvoudig in gebruik en van hoge kwaliteit, deze kit is een must-have voor alle bezitters van een auto zonder rijbewijs. Bestel nu!
€ 8,27
 • Nieuw
Alkalische velgenreiniger

Alkalische formule velgenreiniger Dankzij de synergie tussen de verschillende bestanddelen verbreekt de velgenreiniger de verbinding tussen het vuil en het te reinigen oppervlak, waardoor de reinigingskracht aanzienlijk wordt verbeterd.
€ 14,42
 • Nieuw
Polish 3 en 1

3-in-1 polijstmiddel Dankzij de speciale, innovatieve formule combineert het de eigenschappen van een echt universeel polijstmiddel dat alle soorten carrosserie in één stap kan reinigen, polijsten en laten glanzen. HOOG POLIJSTVERMOGEN HOGE GLANS EN BESCHERMING SILICON-VRIJ
€ 15,02
 • Nieuw
Buitenkunststof renovatie gel

Buitenkunststof Renovatiegel Renoveert de kunststof onderdelen aan de buitenkant van het voertuig, reinigt, beschermt en herstelt het oorspronkelijke karakter van kunststof bumpers, sierlijsten en achteruitkijkspiegels. Zuinig, de nieuwe dekkende formule smeert gemakkelijk uit. Zeer goed bestand tegen water en vuil.
€ 14,62
 • Nieuw
Reinigingscrème voor...

Reinigingscrème voor kunststof interieur Reinigt en herstelt het oorspronkelijke uiterlijk van kunststof en deurlijsten. Snel te gebruiken, reinigt kunststoffen en herstelt hun zijdezachte, satijnen uiterlijk met een lichte geur. Laat geen vettige film achter.
€ 12,71
 • Nieuw
Lichaamsshampoo

SHAMPOO VOOR CARROSSERIE Autoshampoo voor handwas. Hoog schuimend. Goed ontvettend vermogen. Kan ook gebruikt worden met een schuimer. Geschikt voor het reinigen van beschermde carrosserieën.
€ 9,76
 • Nieuw
Stofreiniger

Reiniger voor stof Vlekverwijderende reiniger voor de geweven oppervlakken van auto-interieurs. Werkt tot diep in de vezels om vuil en vlekken te verwijderen van stoelen, deurpanelen en tapijten. VLEKKENVERWIJDERAAR VOOR STOF DOET TEXTIELKLEUREN HERLEVEN 500 ml Fles
€ 11,04
 • Nieuw
Parfum d'intérieur automobile

Interieur luchtverfrisser spray Ontdek onze luchtverfrissende spray die speciaal ontworpen is voor auto's zonder rijbewijs. Deze spray verwijdert effectief de onaangename geuren van tabak, voedsel en vocht in je passagierscompartiment. De formule, verrijkt met geurstoffen, laat een aangename frisse geur achter in je auto, voor steeds aangenamere en comfortabelere reizen. Gemakkelijk te gebruiken, spray het product gewoon in het passagierscompartiment en laat het inwerken voor een gezonde, geurige atmosfeer. Bestel nu!
€ 9,98
 • Nieuw
Parfum désodorisant voiture Flowey

Interieur luchtverfrisser spray Ontdek onze luchtverfrissende spray die speciaal ontworpen is voor auto's zonder rijbewijs. Deze spray verwijdert effectief de onaangename geuren van tabak, voedsel en vocht in je passagierscompartiment. De formule, verrijkt met geurstoffen, laat een aangename frisse geur achter in je auto, voor steeds aangenamere en comfortabelere reizen. Gemakkelijk te gebruiken, spray het product gewoon in het passagierscompartiment en laat het inwerken voor een gezonde, geurige atmosfeer. Bestel nu!
€ 9,98