Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Aide à la conduite (Handicap)

Piecesanspermis kan u helpen mobiel te blijven, zelfs aan boord van uw VSP. Op onze site vind je allerlei accessoires om het leven aan boord van je voertuig gemakkelijker te maken.

Actieve filters

Handybar

Geschikt voor alle voertuigen met rechthoekige sluitplaten Deze handgreep is vooral bedoeld voor mensen met beperkte mobiliteit die een stevige, praktische en afneembare steun willen bij het uitstappen. De handgreep past op een rechthoekige sluitplaat die te vinden is wanneer de deur open is. Gebruik: gordelsnijder, raamuitzetter en vooral als steunhandgreep
€ 27,12
Coussin lombaire

Past op alle auto's zonder rijbewijs Maximaliseer je rijcomfort met ons aanpasbare lumbaalkussen, dat ontworpen is voor alle rijbewijsvrije automodellen. Dit ergonomische kussen biedt extra ondersteuning voor de onderrug en helpt vermoeidheid tijdens lange ritten te verminderen. Het verstelbare ontwerp en de hoogwaardige materialen zorgen voor een perfecte pasvorm en optimaal comfort voor alle bestuurders. Dit gemakkelijk te installeren en aan te passen lumbaalkussen is het ideale accessoire om je houding te verbeteren en rugpijn tijdens het rijden te verminderen. Gun jezelf een aangenamere rijervaring door vandaag nog te kiezen voor ons aanpasbare lumbaalkussen!
€ 15,02
Stuurkogel

Aanpasbaar aan alle auto's zonder rijbewijs. Maak manoeuvreren gemakkelijker en verbeter je rijervaring met onze aanpasbare stuurkogel. Deze stuurkogel is ontworpen voor een comfortabele grip en betere stuurcontrole en is een essentieel accessoire voor bestuurders van auto's zonder rijbewijs. Dankzij de eenvoudige installatie en universele afstelling is het een praktische toevoeging aan elk type voertuig. Ervaar soepeler en veiliger rijden door te kiezen voor onze aanpasbare stuurkogel. Bestel hem vandaag nog om je reizen aangenamer en ergonomischer te maken
€ 15,02
  • Nieuw
Protections de Garage en Mousse

Universele parkeerhoekbeschermers Schuimrubberen hoekbeschermers zijn essentiële accessoires om stoten en krassen te voorkomen bij het parkeren van je auto zonder rijbewijs. Deze beschermers zijn eenvoudig te installeren, absorberen schokken en beschermen de hoeken van je auto effectief. Ze zijn praktisch en discreet, en een ideale investering om je auto er als nieuw uit te laten zien en tegelijkertijd optimale bescherming te garanderen tegen schade door per ongeluk parkeren. Bestel nu!
€ 17,64
  • Nieuw
Protections de Garage en Mousse - Spécial Colonnes

Garagebeschermers van schuimrubber voor aan de muur Onze beschermers voor aan de buitenmuur zijn ontworpen om te beschermen tegen stoten van de muren en om structuur aan te brengen in de parkeergarage op de website waar onderdelen voor kentekenvrije auto's worden verkocht. Deze beschermingen voorkomen schokken en schade veroorzaakt door voertuigen die de garage binnenkomen. Bestel nu!
€ 17,64
  • Nieuw
Chaine à neige 9mm

Metalen sneeuwketting met mechanische spanner - 9 mm Sneeuwkettingen zijn essentiële accessoires voor rijbewijsvrije auto's op besneeuwde of beijzelde wegen. Deze kettingen zijn eenvoudig te installeren en bieden meer grip en veiligheid tijdens het rijden in de winter. Bestel nu!
€ 40,23