Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Cable accélérateur Chatenet

Chatenet Speciaal ontwikkeld voor Piecesanspermis.fr, zullen onze versneller kabels voor voertuigen voldoen aan u dankzij hun kwaliteit en onklopbare prijs.

Actieve filters

  • Promo!
Kabel throttle ch26

CHATENET GASKABEL CH26 / CH30 YANMAR MOTOR Deze gaskabel, die voldoet aan de Europese normen, is identiek aan het originele model van uw auto zonder licentie. Aanpasbaar op de CH26 en CH30 modellen van het merk ChatenetDit product zal u voldoening en rijplezier brengen.
€ 13,05 € 18,05
  • Promo!
Cable accélérateur Chatenet barooder yanmar

Chatenet Barooder De gaskabel geeft informatie over het al dan niet intrappen van het gaspedaal om het motortoerental te regelen. Als uw gaspedaal plotseling te hard of juist te zacht is, hebt u waarschijnlijk een probleem met uw kabel die moet worden vervangen. Deze kabel past alleen op Chatenet Barooder met YANMAR motor.
€ 13,02 € 14,02
  • Promo!
Kabel accelerator chatenet

Kabel CHATENET MEDIA / BAROODER / SPEEDINO Deze versnellingskabel voor Chatenet media / barooder / Speedino met motor Lombardini Focs zullen perfect zijn om een oude defecte kabel te vervangen. Deze kabel is gemaakt van materialen van topkwaliteit om hem een uitzonderlijke duurzaamheid en sterkte te geven
€ 7,98 € 9,98
Câble d'accélérateur -...

Chatenet CH26, CH28, CH30, CH40, CH46 Chatenet Als je een CH26, CH28, CH30, CH40 of CH46 met Lombardini motor hebt, is deze aanpasbare gaskabel je bondgenoot voor een optimale rijervaring. Dit is waarom het een uitstekende keuze is: Chatenet O ngeëvenaarde compatibiliteit: Deze kabel is speciaal ontworpen voor de modellen die zijn uitgerust met de Lombardini motor, past perfect en garandeert een verbeterde gasrespons. Kwaliteit en duurzaamheid: Gemaakt van kwaliteitsmaterialen, is deze kabel ontworpen om dagelijkse slijtage te weerstaan en biedt duurzaamheid op lange termijn. ChatenetB etrouwbare prestaties: Geniet van een soepelere, preciezere gasrespons, waardoor de algehele prestaties van je motor verbeteren.
€ 20,07