Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Sonde

Regelen en controleren van de temperatuur van uw motor, Mini-auto-parts.nl biedt die de temperatuursensor en thermo met Mini-auto-parts.nl contact, uw motor is zeker te zijn op de juiste temperatuur!

Actieve filters

Aixam temperatuurvoeler

Elektromotor-temperatuursensor voor AIXAM 540, 400, 5004.4, 721, 741, 751, CROSSLINE,... Deze elektromotortemperatuursensor is bestemd voor de modellen 540, 400, 5004.4, 721, 741, 751 en crossline van het merk Aixam . Dit onderdeel zal aan al uw verwachtingen voldoen wat betreft kwaliteit en prijs!
€ 12,00
  • Promo!
Motoroliedruksensor Kubota

Oliedruksensor voor motor Kubota Voor vervanging van uw oliedruksensor indien uw auto is uitgerust met een motor van het merk Kubota.
€ 12,01 € 13,01
Voorverwarmingssonde

LOMBARDINI FOCS ORIGINAL Deze originele gloeisonde is ontworpen om te werken met Lombardini FOCS MOTOREN. Van superieure kwaliteit, zal het u toelaten om uw reparatiekosten te verminderen met zijn kortingsprijs!
€ 23,69
Motorwatertemperatuursensor Lombardini DCi

Motorwatertemperatuursensor Lombardini DCi Deze watertemperatuursensor is speciaal voor motoren Lombardini LWD 442 en LWD 492 DCi, om ervoor te zorgen dat het koelsysteem goed werkt en om een abnormale stijging van de temperatuur van de koelvloeistof, die wijst op oververhitting van de motor, te voorkomen.
€ 30,15
Sonde thermo-contact

VOOR OUD MODEL LOMBARDINI ORIGINEEL Als u op zoek bent naar een oud model thermische sensor voor uw motor Lombardini dit originele onderdeel is voor jou gemaakt! Inderdaad met een superieure kwaliteit en een korting prijs, onze referentie heeft alle troeven om u te behagen!
€ 47,29
  • Promo!
Thermocontactsensor voor LIGIER en MICROCAR radiatoren

Thermocontactsensor voor radiator LIGIER en MICROCAR Deze thermo-contactsensor voor radiator is aanpasbaar op de merken Ligier en Microcar van auto's zonder rijbewijs. Robuust en betrouwbaar, zodat u uw reparaties snel en tegen lagere kosten kunt uitvoeren!
€ 13,02 € 14,02
De sensor van de oliedrukschakelaar

De oliedrukschakelaar is een elektrische sensor die op de motor is gemonteerd Lombardini zwaaiarmen of progress. Deze drukschakelaar geeft de oliedruk in bedrijf aan de richtingaanwijzer. Dit type sensor is elektrisch en is aangepast aan de motoren Lombardini FOCS of Progress. Robuust en precies, het zal u volledig bevredigen!
€ 14,02
Thermische contactsonde

Elektrische thermocontactsonde Deze elektrische thermocontactsonde is bedoeld voor de motor Lombardini . Het informeert en activeert de motortemperatuur.
€ 25,11
Sonde température d'eau moteur Yanmar

JDM temperatuursensor met motor Yanmar De temperatuursensor geeft aan het dashboard door wanneer de motortemperatuur abnormaal stijgt. Temperatuursensor voor auto's met motor Yanmar.
€ 16,64
Motorwatertemperatuursensor Yanmar

Watertemperatuursensor voor Microcar, Chatenet, BellierjDM met motor Yanmar De watertemperatuursensor geeft aan wanneer er zich een oververhittingsprobleem voordoet in het koelsysteem, het is een elektrisch onderdeel dat gemakkelijk kan worden vervangen op uw VSP uitgerust met een motor Yanmar.
€ 14,02
Sonde de préchauffage

Gloeibougiesensor De gloeibougie is een essentieel onderdeel van het startsysteem van een dieselmotor. Dit onderdeel is ontworpen om de verbrandingskamer van de motor voor het starten te verwarmen, waardoor dieselbrandstof gemakkelijker ontbrandt, vooral bij koud weer. Een defecte gloeibougie kan leiden tot startproblemen en een inefficiënte brandstofverbranding. Kies deze kwaliteitsgloeibougie om ervoor te zorgen dat je dieselmotor soepel start, vooral bij koud weer. Bestel dit vervangingsonderdeel vandaag nog voor uw gemoedsrust en optimale motorprestaties.
€ 31,76
Capteur de phase

Lombardini LDW442, LDW492 en 480 HDi motoren Ontdek ons assortiment drijfstanglagers, essentiële onderdelen voor een soepele en betrouwbare rotatie van de drijfstang rond de krukas van uw motor. Deze bussen, ook wel drijfstanglagerbussen genoemd, zijn cruciaal voor een soepele werking van de motor doordat ze de wrijving tussen de drijfstang en de krukas verminderen. Maak een keuze uit ons assortiment drijfstanglagers van hoge kwaliteit, met precisie vervaardigd voor verschillende motormodellen.
€ 71,49