Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Radiator Ligier

Een defecte motorradiator kan leiden tot oververhitting van de motor en dus tot het afbreken van de motor! Dus als je tekenen van een zwakke radiator ziet, verander hem dan! Mini-auto parts heeft het breedste scala op de markt ontwikkeld. Radiatoren speciaal ontworpen voor Ligier van kwaliteit tegen een lage prijs. Riskeer dus niet meer dat je motor kapot gaat!

Actieve filters

Silent bloc radiateur Ligier

Ligier Microcar DuéOrigineel radiator silent block voor VSP , en . Uw motor radiator is trillen meer en meer en heeft de neiging om te komen uit de behuizing, dit is het symptoom van een verouderende stille blok. Aarzel niet om uit te voeren deze kleine reparatie dankzij onze nieuwe onderdelen aan kortingsprijzen op Piecesanspermis.fr
€ 9,02
Stil radiatorblok Ligier, Microcar en Dué

Ligier Be upBE twee, Nova, XTOO1, 2, XTOO R, RS, S, MaxIxo, JS50, JS60 Optimax, Microcar CargoMGO3, 4/5, 6, Dué 2, 3/5, 6 Met de slijtage en het slechte weer verslijten uw silent blocks en zorgen ze niet meer voor een goed onderhoud van uw koelradiator.
€ 6,96
Radiator ligier nova / xtoo

LIGIER NOVA EN XTOO (FOCS ENGINE) / Dué / Be two / Be up AANPASBAAR Deze aanpasbare radiator is voorbehouden aan de Nova en Xtoo modellen van het merk Ligier . Merk op dat dit model gereserveerd is voor de motor Lombardini Focs motor. Met de zekerheid de beste prijs te betalen, is het moeilijk te weerstaan!
€ 98,72
Radiator xtoo - nova - ligier ambra

Met gemotoriseerde ventilatoreenheid + sonde Deze elektrische gemotoriseerde ventilatoreenheid met sonde is aanpasbaar aan de verschillende modellen van het merk Ligier zoals de Xtoo, de Nova en de Ambra. Als u dit onderdeel van uw winkelwagen wilt vervangen, aarzel dan niet langer en bezwijk voor de discount prijs!
€ 136,93
Radiator ligier 162

LIGIER 162 (LOMBARDINI MOTOR) AANPASBAAR Deze aanpasbare radiator is compatibel op de Ligier 162 uitgerust met een motor Lombardini . Dit kwaliteitsonderdeel zal u toelaten uw radiator te vervangen zonder u te ruïneren !
€ 179,48
Airconditioning radiator Ligier Ixo en JS50

Airconditioning radiator Ligier Ixo en JS50 Uw airconditioning kan geen koude meer produceren, waarschijnlijk is uw radiator (of condensor) defect. Deze condensor, die essentieel is voor de productie van koude in het airconditioningsysteem, zal u tevreden stellen door zijn kwaliteit om u koel te houden
€ 171,32
Radiator ligier ambra

LIGIER AMBRA (FOCS MOTOR) ADAPTABLE (radiator aan de zijkant) Deze aanpasbare radiator is gereserveerd voor de modellen Ambra van het merk Ligier . Merk op dat dit onderdeel voorbehouden is voor modellen met een radiator aan de zijkant en een Lombardini FOCS ENGINE. Met de zekerheid de beste prijs te betalen, is het moeilijk te weerstaan!
€ 179,48
Koelvloeistof

Koelvloeistof -25°C Als u uw koelvloeistof moet bijvullen of de olie in uw koelsysteem moet vervangen, kies dan voor onze professionele koelvloeistof, die een optimale koeling van uw motor garandeert
€ 8,97
Glb uitbreiding ligier

Expansietankdop Deze expansietankdop is vastgeschroefd Ligier . Het kan worden gemonteerd op de modellen 162 / AMBRA / NOVA / XTOO R, RS, S, MaxIxo, JS50 en JSRC van het merk Ligier en de MGO 31 4 modellen, Cargo en Dué 2 en 3 van het merk Microcar. Zijn kortingsprijs kan u alleen maar verleiden!
€ 19,66
Stekker van het expansievat

Ligier Nova, Xtoo 1/2/r/s/rs, Optimax, Ixo De dop houdt het expansievat waterdicht, indien u een verlies van waterdichtheid van de dop van uw LigierAls u merkt dat de dop niet meer waterdicht is, denk er dan aan hem snel te vervangen. Het zorgt ervoor dat uw koelsysteem goed werkt.
€ 14,02
Expansievat Ligier Nova, XTOO 1 & 2, XTOO Max

Ligier Nova, XTOO 1, XTOO 2, XTOO Max Als uw expansiereservoir (koelvloeistofreservoir) lekt, vervang het dan zo snel mogelijk om oververhitting van uw VSP-motor te voorkomen Ligier.
€ 38,22
Expansievat Ligier

Ligier XTOO R, RS, S, Ixo, Optimax, JS50 en JSRC Heeft u problemen met oververhitting van de motor? Zorg ervoor dat uw expansievat of koelvloeistofpotje in perfecte staat is. Als niet, vervang het door onze nieuwe en originele onderdeel op Piecesanspermis.com
€ 66,45
  • Promo!
Thermocontactsensor voor LIGIER en MICROCAR radiatoren

Thermocontactsensor voor radiator LIGIER en MICROCAR Deze thermo-contactsensor voor radiator is aanpasbaar op de merken Ligier en Microcar van auto's zonder rijbewijs. Robuust en betrouwbaar, zodat u uw reparaties snel en tegen lagere kosten kunt uitvoeren!
€ 13,02 € 14,02
  • Promo!
Elektrische ventilator ligier

Elektrisch ventilatormotorenaggregaat voor LIGIER Deze elektrische ventilatormotoreenheid is aanpasbaar aan de verschillende modellen van het merk Ligier . Als u dit onderdeel op uw auto moet vervangen, aarzel dan niet langer en bezwijk voor de discount prijs!
€ 48,50 € 60,50
  • Promo!
Propeller fan

Blower propeller voor LOMBARDINI FOCS motor Deze propeller blower is bestemd voor de koeling van de radiator voor de wagens uitgerust met een motorisatie Lombardini Focs
€ 25,13 € 28,13
  • Promo!
Propeller zuigkracht

Aanzuigpropeller voor LOMBARDINI FOCS motor Deze aanzuigpropeller is ontworpen om de radiator te koelen voor automodellen uitgerust met een Lombardini Focs motor. Betrouwbaar en solide, de discount prijs kan u alleen maar verleiden!
€ 25,13 € 28,13
Verwarmingsventiel voor Ligier

Verwarmingsventiel voor Ligier De verwarmingsklep, die zich meestal aan de zijkant van de cilinderkop bevindt, zorgt voor het openen en sluiten van water met een hoge temperatuur dat afkomstig is van de hoofdradiateur, en maakt door het openen ervan de verwarming van de passagiersruimte mogelijk.
€ 34,79
Compresseur de climatisation MGO 3/4/5/6, Ligier JS50, Dué

Ligier Microcar Dué Ixo, JS50/JS50L, MGO 3/4/5/6 en 2/3/5/6 Ligier Microcar DuéDeze aircocompressor is gereserveerd voor modellen van , en . Met de zekerheid dat je betaalt voor kwaliteitsproducten tegen de beste prijs, is het moeilijk om te weerstaan!
€ 292,42
Aixam verwarming ventiel

Deze afsluitklep wordt gemonteerd op verwarmingsradiatoren om Aixam . Hiermee kunt u de interieurverwarming van uw voertuig regelen. Een robuust kwaliteitsonderdeel dat aan uw verwachtingen zal voldoen!
€ 15,02
Stop fuite radiateur

Stop radiatorlekkage Als je een of meer lekken in je koelradiator opmerkt, aarzel dan niet om ons additief voor het stoppen van radiatorlekken te gebruiken om te voorkomen dat je motor oververhit raakt.
€ 20,07
Thermostat de climatisation

Ligier Microcar Dué Ixo, JS50, MGO3, 4/5, 6, 2, 3/5 De airconditioningthermostaat voor kentekenvrije auto's is een cruciaal onderdeel van het airconditioningsysteem, dat verantwoordelijk is voor het regelen van de temperatuur in het passagierscompartiment. Deze thermostaat is ontworpen om een optimaal thermisch comfort te garanderen en regelt de werking van de airconditioner door de temperatuur van de lucht die in de auto wordt geblazen aan te passen. Herstel het thermische comfort van je rijbewijsvrije auto door te kiezen voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze originele aircothermostaat. Kies voor gegarandeerde prestaties en gemoedsrust. Bestel nu voor een efficiënte airconditioning tijdens je reizen.
€ 52,28
Patte support de radiateur

Microcar Ligier MGO1, MGO2, M8, F8C, JSRC De "radiatorsteunbeugel" is een onderdeel van het radiatorsteunsysteem in de motorruimte van een voertuig. Deze beugel is meestal bevestigd aan het chassis van de auto en wordt gebruikt om de radiator stevig op zijn plaats te houden. De radiatorsteun speelt een cruciale rol in het garanderen van de stabiliteit van de radiator, wat essentieel is voor zijn efficiëntie. Als je de radiatorsteun moet vervangen, is het belangrijk om een origineel kwaliteitsonderdeel te kiezen om de veiligheid en stabiliteit van de radiator te garanderen. Kiezen voor een originele steunbeugel garandeert een nauwkeurige compatibiliteit met je automodel. Bestel nu voor een veilige en betrouwbare vervangingsoplossing.
€ 38,62
Tendeur courroie climatisation

Microcar Ligier MGO2, M8, F8C, JSRC Het is een onderdeel van het aircosysteem van een voertuig. Hij is verantwoordelijk voor het handhaven van de juiste spanning op de airconditioningriem en zorgt ervoor dat de aircocompressor correct werkt. De aircocompressor speelt een cruciale rol bij het koelen van de lucht in het voertuig. De aircogordel, die door de spanner op spanning wordt gehouden, zorgt ervoor dat het vermogen van de motor naar de compressor wordt overgebracht
€ 41,78
Ensemble de tirants climatisation

Microcar Ligier MGO2, M8, F8C, JSRC De trekstang van de airconditioning is een essentieel onderdeel van het systeem, dat verantwoordelijk is voor de juiste positie en stabiliteit van de onderdelen van de airconditioning in uw auto. Deze trekstangen spelen een cruciale rol bij het op hun plaats houden van de verschillende onderdelen van het aircosysteem, zodat het goed werkt. Herstel de integriteit van je aircosysteem door te kiezen voor de kwaliteit van onze originele trekstangset. Kies voor vertrouwen en gemoedsrust. Bestel nu voor een efficiënte, duurzame airco onderweg.
€ 58,77
  • Nieuw
Volute de radiateur

Ligier Ixo fase 1 De volute van de radiateur is een essentieel onderdeel van het koelsysteem van de auto en biedt uitstekende weerstand tegen hitte en wisselende wegomstandigheden. De specifieke vorm van de volute zorgt voor een optimale luchtcirculatie rond de radiator, waardoor de motor efficiënt wordt gekoeld. Ligier Dit onderdeel is perfect op maat gemaakt voor het Ixo-model en garandeert een eenvoudige installatie en optimale prestaties. Ligier Met zijn uitstekende duurzaamheid en perfecte compatibiliteit is deze volute een ideale keuze voor eigenaars van Ixo-licentievrije auto's. Bestel nu!
€ 132,60
  • Nieuw
Cache de radiateur

Ligier Microcar XTOO R, RS, S, Optimax, Cargo De radiateurafdekking zonder rijbewijs is een essentieel reserveonderdeel dat de radiateur van je auto helpt beschermen. Hij is gemaakt van slijtvast plastic en wordt bevestigd aan de voorkant van de auto om de radiateur af te dekken en te voorkomen dat vuil zoals stof, straatvuil en insecten de kwetsbare lamellen van de radiateur beschadigen. Het helpt ook om een goede luchtstroom rond de radiateur te behouden, wat de prestaties van het koelsysteem ten goede komt. Het is eenvoudig te installeren en een betaalbare manier om de prestaties van je rijbewijsvrije auto op peil te houden. Nu kopen!
€ 227,18