Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Dashboard voor rijbewijsvrije auto's

Welkom bij https://www.mini-auto-parts.nl/uw online bestemming voor alle dashboardonderdelen voor kentekenvrije auto's. We bieden een breed scala aan vervangende onderdelen van hoge kwaliteit, zoals meters, schakelaars, wijzerplaten, knoppen en nog veel meer. Vind de specifieke onderdelen die je nodig hebt om het dashboard van je kentekenloze auto te repareren, aan te passen of te upgraden. Onze site biedt gebruiksvriendelijke navigatie, gedetailleerde productbeschrijvingen en een snelle levering zodat je kunt genieten van je rijervaring.

Actieve filters

Sigarettenaansteker Ligier

Ligier Nova, Be-up, Be-two, XTOO1, XTOO2, XTOO Max, XTOO R/S/S en Optimax Uw sigarettenaansteker is defect? Vervang hem door ons nieuw en aanpasbaar onderdeel, speciaal ontworpen voor VSP-modellen Ligier.
€ 27,12
Bouche d'aération teintée...

Ligier Microcar Xtoo 1 en 2, Max, R, S, RS, Optimax en Cargo Uw ventilatierooster is beschadigd en u wilt wijzigen? Ligier Microcar Met Piecesanspermis.fr, kunt u profiteren van een breed scala van originele onderdelen tegen gegarandeerd de beste prijzen, compatibel met alle modellen van en .
€ 53,64
Centrale ventilatieknop, verchroomd Aixam

Aixam 721, 741, 751, Crossline 1 en Scouty 1 Vervang uw centrale ventilatieknop voor Aixam tegen de beste prijs op onze site. Geniet van onze originele producten tegen de beste prijs.
€ 22,08
Verwarmingsknop Aixam

Verwarmingsknop voor Aixam 721/741/751/Crossline en Scouty Uw kachel knop ontbreekt op uw voertuig, aarzel dan niet om deze knop speciaal voor de 721, 741, 751 modellen te kopen, Crossline en Scouty van het merk Aixam
€ 9,58
Centrale ventilatieknop Aixam

Aixam CityCut, Crossline, Crossover en GTO (Impulsbereik en Vision) Uw centrale ventilatieknop ontbreekt op uw VSP, aarzel dan niet om hem te vervangen door ons origineel onderdeel dat uitsluitend aanpasbaar is op de modellen City, Crossline, Crossover en GTO impuls en Vision.
€ 12,91
Centrale ventilatieknop Aixam 721, 741, 751, Scouty fase 1 en Crossline fase 1

Aixam 721, 741, 751, Scouty fase 1 en Crossline fase 1 De ventilatieknop kan na verloop van tijd kapot gaan of zelfs ontbreken op uw ventilatiebord, denk eraan dit accessoire aan te schaffen en zo optimaal gebruik te maken van uw ventilatiesysteem.
€ 13,01
Zijventilatie knop Aixam

Aixam CityCut, Crossline, Crossover en GTO (reeks Vision en Sensation) Profiteer van onze chromen zijknop voor veel modellen Aixam van de bereiken Vision (tweede installatie) en Sensationoriginele onderdelen tegen discount prijzen.
€ 16,03
Ventilatieknop zijkant chroom Aixam

Aixam City, City S, Roadline, Crossline en Scouty Profiteer van ons origineel onderdeel om uw ventilatie te repareren voor Aixam. Deze verchroomde ventilatieknop is aanpasbaar op de volgende modellen City, City S, Roadline, Scouty en Crossline.
€ 11,29
Zwarte zijventilatie knop

Ventilatie knop Aixam City, City S, Roadline, Scouty, Crossline Aarzel niet om uw ventilatieknop te vervangen en kies voor de beste prijs op het web dankzij ons origineel onderdeel. Aanpasbaar op de volgende modellen City, City S, Roadline, Crossline (fase 2) en Scouty (fase 2).
€ 11,29
Ventilatie knop Ligier

Ligier Nova, XTOO 1 en 2, XTOO R, RS, S, XTOO MaxOptimax en Dué Geniet van optimaal comfort aan boord van uw LigierVervang uw ontbrekende of kapotte ventilatieknop en stel uw ventilatie zo goed mogelijk af.
€ 30,15
Zwarte ventilatieknop Aixam

Aixam City, CrosslineCut, Crossover en GTO (Impuls en Vision) Deze ventilatie knop voor Aixam kan aan de linker- of rechterkant van uw ventilatorlade. Origineel deel Aixam profiteer van onze onverslaanbare prijs om uw VSP te repareren.
€ 12,20
Beluchterframe Ligier Microcar

Microcar MGO2, M8, F8C, Dué Coupe, Ligier JS RC Het luchtroosterframe houdt uw luchtrooster op zijn plaats. Vergeet niet het te vervangen als het plastic gebarsten of gespleten is.
€ 38,01
Voorgevel verwarming Ligier

Ligier Nova, XTOO, XTOO Max, XTOO R, RS, S, Optimax, Dué Met het verwarmingsfrontpaneel kunt u de verwarmingsknoppen zo plaatsen dat u aan boord van uw auto zonder rijbewijs van maximaal comfort kunt genieten.
€ 33,17
Façade de ventilation ivoire Aixam

Aixam City, Crossover, Crossline, Coupé uit het Vision-gamma Het originele ivoorkleurige ventilatierooster voegt een vleugje stijl en elegantie toe aan het interieur van je hatchback. Het precieze ontwerp en de aantrekkelijke kleur passen perfect bij de esthetiek van je auto. Kies dit ventilatiepaneel om een uitnodigende en verfijnde sfeer te creëren in het passagierscompartiment van je auto, terwijl je er tegelijkertijd voor zorgt dat het ventilatiesysteem efficiënt werkt
€ 34,79
Valse linker middenconsole knop Chatenet

Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32, CH33 en Sporteevo Uw dashboard is niet meer origineel en u mist enkele knoppen op de middenconsole? Koop op piecesanspermis deze neppe originele middenconsole knoppen voor Chatenet.
€ 10,29
Ventilatierooster voorruit Aixam en Minauto

Aixam CityCut, Crossline, Crossover en GTO impulsbereik, Vision, SensationEmotie en Minauto Vervang uw voorruit ontluchter tegen de beste prijs met onze originele onderdeel Aixam voor Impulse modellen, Vision, Sensation en Emotie reeksen.
€ 32,77
Habillage de planche de bord Chatenet

Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32, CH33 Pick-up, Sporteevo Vervang uw dashboardbekleding door ons nieuwe en originele onderdeel tegen de beste prijs voor Chatenet .
€ 70,48
Ontdooischakelaar Aixam

Aixam City, CrosslineCut, Crossover, GTO (reeks Vision 2e montage, Sensation en Emotie) Piecesanspermis.fr biedt u deze originele schakelaar Aixam om het kapotte onderdeel te vervangen en te genieten van uw automatische ontdooiing.
€ 14,02
Verwarmingsregelbord Chatenet

Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32, Sporteevo Met dit verwarmingsbedieningspaneel kun je je verwarmingssysteem gemakkelijk regelen dankzij de ventilatieregelaars (warm of koud)
€ 203,38
12-volt stopcontact

Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32, CH40, CH46, Sporteevo en neem op Rechtstreeks aangesloten op de stroomvoorziening van uw auto zonder rijbewijs, kunt u met de 12v-stekker een GPS, een telefoonoplader of een extra lampje aansluiten.
€ 15,02
Binnenspiegel Aixam

Aixam 300, 400, 500, 400.4, 500.4, 500.5, A721, A741, A751, City, City S, Roadline, Scouty, Crossline, City, Crossover, GTOCoupé, Mega fase 2 en alle modellen van Minauto Is uw spiegel kapot of werkt hij niet meer? Verwissel het snel voor een nieuwe. Gemakkelijk te demonteren en te monteren... Deze spiegel is niet alleen een veiligheidselement, maar ook een manier om uw auto er bij elk verkeerslicht beter uit te laten zien ;) Deze spiegel van uitstekende kwaliteit zal perfect passen op uw Aixam.
€ 14,75
Support de centrage du tableau de bord Grecav

Grecav Sonique U merkt dat uw dashboard beweegt en wanneer u het demonteert, merkt u dat het gebarsten is? Het is tijd om het te verwisselen voor ons nieuwe en originele deel.
€ 9,78
Deksel trekker Ligier / Microcar

Ligier XTOOIxo, Optimax, JS50, JS60, Microcar MGO, CargoDué 2 en 3 Is het openen van uw kap niet meer mogelijk door een defecte openingskabel? Vervang hem door onze motordekselopener, speciaal ontworpen voor VSP's van de volgende merken Ligier en Microcar .
€ 35,19
Treklipje motorkap Microcar

Microcar MGO 1 - 2, M8, F8C en Dué Coupe Deze kabel voor het openen van de motorkap wordt aangeboden tegen de beste prijs. Speciaal ontworpen voor de modellen van het merk Microcar en Dué modellen.
€ 12,10
Tirette d'ouverture de capot

Aixam City, Crossline, Crossovercoupé uit de Emotion-reeks De originele motorkapontgrendeling is speciaal ontworpen voor gemakkelijke, handige toegang tot de motorruimte van je hatchback. Dit robuuste en duurzame kwaliteitsonderdeel garandeert een soepele bediening en een betrouwbare opening van de motorkap. Kies dit originele treklipje voor een probleemloze rijervaring en vereenvoudigd onderhoud van je auto
€ 23,09
Koolstof stickers

Op alle auto's Verfraai het uiterlijk van je auto zonder rijbewijs met onze aanpasbare carbon dorpel, die op alle automodellen past. Onze carbon dorpel biedt ook extra bescherming tegen krassen en slijtage, waardoor de afwerking van je originele dorpels behouden blijft. Onze gemakkelijk te monteren carbon dorpel is een essentieel accessoire om je auto helemaal naar jouw smaak te personaliseren. Bestel vandaag nog om het uiterlijk van het interieur van je hatchback te verfraaien en tegelijkertijd extra bescherming te bieden tegen dagelijkse slijtage
€ 14,02
Universele smartphonehouder

Universele mobiele telefoonhouder De universele mobiele telefoonhouder is het perfecte accessoire voor je rijbewijsvrije auto. Deze houder is ontworpen om compatibel te zijn met een groot aantal telefoons en biedt een praktische oplossing om je telefoon tijdens het rijden op zijn plaats te houden. Dankzij het verstelbare ontwerp kan deze houder worden aangepast aan verschillende smartphonemodellen, ongeacht hun grootte. Hij wordt stevig bevestigd aan het ventilatierooster van je auto zonder rijbewijs, zodat je gemakkelijk bij je telefoon kunt terwijl je je aandacht op de weg houdt. Kies deze universele houder voor een praktische en veilige oplossing. Bestel hem vandaag nog om je rijervaring te verbeteren.
€ 5,95
product

Clips voor dashboardmontage Aixam 721/741
€ 3,33
Achterklep ontgrendeling Aixam 741 / 751

Treklipje achterklep Aixam 741 en 751 Je kunt niet langer je Aixam 741 en 751? Profiteer van ons onderdeel dat strikt in overeenstemming is met het origineel. Kortingsprijs en hoge kwaliteit u zult tevreden zijn
€ 19,06
Motorkap los Chatenet

Chatenet Media, Barooder, Speedino Door slijtage kan de ontgrendelingskabel van de motorkap gaan rafelen. In dat geval vervangt u de hele motorkapontgrendeling door ons nieuwe en originele onderdeel tegen de beste prijs.
€ 34,69
Kofferdeksel trekken Chatenet Barooder

Achterklep trekker Chatenet Barooder De achterklep trekker heeft een kabel die door slijtage kan gaan rafelen of breken, uw achterklep kan in dit geval niet meer open. Vervang het met onze nieuwe en originele onderdeel tegen kortingsprijs op Piecesanspermis.fr
€ 44,27
Deksel trekker Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32, afhalen, SporteevocH40 en CH46

Chatenet CH26, CH28, CH30, CH30, afhalen, SporteevoCH40 en CH46 Motor kap opening probleem? Dit is waarschijnlijk te wijten aan uw defecte kabel: vervang uw motorkapontgrendeling voor Chatenet met ons nieuwe en originele onderdeel.
€ 40,23
Deksel trekker Aixam

Aixam 721, 741, 751, City, Roadline, Scouty, Crossline, Crossover en GTO (Impulsbereik, Vision en Sensation) U kunt niet langer de motorkap van uw AixamAls u uw motorkap niet kunt openen, moet het de ontgrendelingshendel van de motorkap zijn. Onderdeel speciaal ontwikkeld voor de modellen 721, 741, 751, City, Roadline, Scouty, Crossline, Crossover en GTO (Impulsbereik, Vision en Sensation)
€ 19,56
  • Nieuw
Interrupteur de warning Casalini

Casalini M20 De waarschuwingsschakelaar is een essentieel onderdeel voor het signaleren van gevaar of een noodsituatie op kentekenvrije auto's. Vind de jouwe op onze website met onderdelen voor kentekenvrije auto's en garandeer de veiligheid van je voertuig in alle omstandigheden. Bestel nu!
€ 39,63
  • Nieuw
Interrupteur de warning

Casalini M14 , M14 2.0 De waarschuwingsschakelaar is een essentieel onderdeel voor kentekenvrije auto's, waarmee de alarmknipperlichten in geval van nood gelijktijdig kunnen worden geactiveerd. Je kunt dit veiligheidsitem en vele andere gemakkelijk vinden op onze website met reserveonderdelen voor kentekenvrije auto's. Bestel nu!
€ 40,94
  • Nieuw
Interrupteur réglage rétroviseur

Casalini M14 , M14 2.0 , M20 De schakelaar voor spiegelverstelling voor auto's zonder rijbewijs is een essentieel onderdeel voor het eenvoudig en nauwkeurig instellen van de hoek van de buitenspiegel. Met deze compacte en eenvoudig te installeren schakelaar kun je de afstelling van je spiegel gemakkelijk regelen, zodat je veilig kunt rijden. Vind nu het model dat compatibel is met jouw voertuig op onze website met reserveonderdelen voor auto's zonder rijbewijs. Bestel nu!
€ 26,12