Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Ligier XTOO2

Op zoek naar onderdelen voor uw golfkar Ligier? Speciaal voor model Kussai 2, hebben wij voor u geselecteerd uit vele onderdelen aangepast voor herstelling van uw voertuig.

Actieve filters

  • Promo!
Kap ligier kussai 1-2

Ligier Xtoo 1-2 Deze hoes is geschikt voor LIGIER XTOO 1 en 2, is het thermogevormd en met grote precisie gesneden. Een beschadigde motorkap is zeer gevaarlijk op de weg, dus aarzel niet om uw motorkap te vervangen.
€ 130,33 € 160,33
Kalender Ligier Xtoo 1 en 2 en Xtoo Max

Kalender Ligier Xtoo 1 / Xtoo 2 / Xtoo Max Profiteer van deze kwaliteitsgrille tegen een gereduceerde prijs voor Ligier Xtoo 1, Xtoo 2 en Xtoo Max die perfect past op uw voertuig.
€ 114,45
  • Promo!
Barrière schokken voordat ligier xtoo 1-2

LIGIER XTOO 1 en XTOO2 Deze voorbumper zal zeer goed uw oude bumper vervangen van Ligier XTOO 1 en XTOO2 Het wordt aangeboden voor een zeer goede prijs. Aarzel niet om in onze catalogus te zoeken naar de andere onderdelen die u nodig hebt
€ 79,83 € 99,83
  • Promo!
Barrière voor xtoo rear shock 2

LIGIER XTOO 2 (van CHASSIS N° 4961) De achterbumper van uw Ligier XTOO 2 vervangen moet worden? Deze geweldige bumper die wij u aanbieden zal deze rol perfect vervullen. Het is niet alleen afgeprijsd, maar ook van zeer goede kwaliteit.
€ 79,83 € 99,83
  • Promo!
Pare-chocs arrière ligier xtoo 1 et 2

Voor Ligier Xtoo 1 (tot chassis nr. 4960) U heeft zojuist een schok gehad aan de achterkant van uw VSP en uw bumper is gebarsten of gebroken. Vervang hem eenvoudig en goedkoop met deze kwaliteitsachterbumper, gemaakt van ABS. Het kan alleen worden gemonteerd op Ligier Xtoo 1. Deze bumper past op de Xtoo met ronde achterlichten
€ 79,83 € 99,83
Bescherming onder engine xtoo

LIGIER XTOO1, XTOO2, XTOO MAX Deze uitstekende bescherming onder de motor voor Ligier XTOO1, XTOO2 en XTOO MAX is een zeer gewaardeerd product. Ontworpen om uw motor optimaal te beschermen, wordt hij u tegen een kleine prijs aangeboden
€ 40,23
  • Promo!
Coté conducteur / gauche - 0086189

Ligier Xtoo 1/2/Max Om te voorkomen dat uw wielen te veel uitsteeksels vertonen wanneer u op modderige of ruwe wegen rijdt, is het beter om een wielkast in goede staat te hebben. Als u merkt dat de wielkasten van uw Ligier Xtoo 1/2/Max beschadigd zijn, is het beter ze te vervangen door ons aanpasbaar onderdeel dat speciaal voor uw voertuig is ontworpen. Kies de linker- of de rechterkant.
€ 42,30 € 60,30
LIGIER XTOO 1 / 2 / MAX...

Ligier Spatbord rechtsvoor van XTOO 1 - 2 - Max Bescherm je auto zonder rijbewijs effectief tegen modder en vuil met ons aanpasbare voorspatbord rechts. Ligier Ligier Ligier Ons spatbord past perfect op de XTOO 1-, XTOO 2- en XTOO Max-modellen en biedt robuuste en duurzame bescherming voor de carrosserie van je auto. Ons rechterspatbord is eenvoudig te installeren en is het ideale accessoire om het uiterlijk en de integriteit van je rijbewijsvrije auto te behouden. Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid met ons aanpasbare rechterspatbord. Bestel vandaag nog om je auto te beschermen en het originele uiterlijk te behouden
€ 60,29
  • Promo!
Vleugel juiste ligier xtoo front 1/2

LIGIER XTOO 1 EN XTOO2 U wilt de rechter voorvleugel van uw Ligier XTOO 1 ET XTOO2? Niets is eenvoudiger dankzij piecesanspermis.fr. U hoeft alleen maar dit spatbord dat wij u voorstellen tegen een lage prijs te bestellen en u zult het zeer snel ontvangen!
€ 48,38 € 58,38
  • Promo!
Vóór linkervleugel ligier xtoo1/2

LIGIER XTOO 1 ET XT002 Hier is het ideale onderdeel om uw linker voorvleugel van uw wagen te vervangen Ligier XTOO 1 en XT002 . Het zal perfect passen bij uw voertuig, bovendien zult u verleid worden door de kleine prijs die wij u voorstellen.
€ 48,38 € 58,38
Vlamkeerpl voor ligier xtoo

LIGIER XTOO Hier is een perfect onderdeel om uw oude luchtdeflector te vervangen op uw Ligier XTOO. Zeer goed ontworpen, u kunt het gemakkelijk installeren op uw winkelwagen. Wij hebben ook vele andere onderdelen voor uw Ligier XTOOBlader gerust door onze catalogus!
€ 45,27
LIGIER spuitbus

Deze spuitbus verf is speciaal ontwikkeld voor voertuigen LigierMet deze spuitbus van 400 ml kunt u gemakkelijk uw spatborden, bumpers, achterklep... Het is belangrijk te weten dat het rendement van een spuitverf over het algemeen 5 m2 per liter bedraagt. Dit betekent dat een bus verf van 400 ml ongeveer 2 m2 kan bedekken.
€ 0,00
LIGIER V2-logo

Om het logo op uw Ligier modellen na 2015.
€ 39,53
product

Soepele tweecomponenten polyester mastiek van het merk SINTO voor het repareren, vullen en verlijmen van ondergronden die blootstaan aan frequente thermische schommelingen of trillingen, in 750gr
€ 20,12
Steun voor dekselvergrendeling Ligier - 0081796

Ligier XTOO 1/ 2/ Max De afdekking van uw auto sluit niet meer goed en het slot hiervan is niet erg stabiel. Controleer of uw steun niet gebroken is of weldra gebroken zal zijn. Deze ondersteuning is alleen voor de modellen Ligier Xtoo en Xtoo MAX. Controleer voor sommige modellen of het chassisnummer overeenkomt met de kenmerken van het product.
€ 17,04
product

SINTO tweecomponenten glasvezelversterkte polyesterplamuur voor de reparatie van grote gebreken aan autocarrosserieën
€ 15,08
product

SINTO tweecomponentenplamuur voor het repareren, vullen en lijmen van o.a. autocarrosserieën, motorfietsen..
€ 13,06
product

Soepele tweecomponenten polyester mastiek van het merk SINTO voor het repareren, vullen en verlijmen van ondergronden die blootstaan aan frequente thermische schommelingen of trillingen, in 350gr
€ 13,06
product

SINTO speciale bumperlak, zwart
€ 10,03
Lijm

Voorruitlijm 310 ml Lijm voor bumpers, vleugels, voorruit Deze voorruit- en carrosserielijm is geschikt voor alle VSP-modellen en is het onmisbare accessoire om ervoor te zorgen dat uw voorruit goed vastzit! Gemakkelijk te gebruiken, zorgt voor een perfecte grip op uw voorruit of uw lichaamsdelen door alle trillingen te absorberen.
€ 9,98
product

Speciale verf voor het retoucheren en decoreren van SINTO autovelgen
€ 9,98
Colle Epoxy

Aixam Ligier Microcar Chatenet Bellier JDM Minauto Grecav Casalini, , , , , , , , Dué Dankzij onze tweecomponenten epoxylijm kun je je VSP gemakkelijk en voordelig lijmen en repareren. Deze lijm past op je Aixam , Chatenet , Ligier , Dué , Minauto , Casalini , Bellier , JDM ... 25 ml verpakking
€ 9,98
Carrosserielijm MS Polymeer 310 ml

Lichaamslijm 310 ml Lijm voor vleugels, motorkap, vleugelwangen en diverse lichaamsdelen. Deze lijm, speciaal ontwikkeld voor ABS-carrosserieën, is geschikt voor alle modellen auto's zonder rijbewijs. De samenstelling van poylmer geeft het een onvergelijkbare elasticiteit en duurzaamheid.
€ 9,88
product

SINTO merk niet-geweven glasvezel stof
€ 9,03
product

SINTO standaard plamuur in 115gr voor het herstellen en vullen van carrosserieën
€ 7,01
Handvat voor spuitbus

Universele verfspuitbus Als u wilt schilderen met een professionele afwerking, koop dan dit verfblik met handvat om het aanbrengen van uw verf te vergemakkelijken en een professionele afwerking te krijgen.
€ 5,95
Vis de volute Ligier

Ligier Be up, Be two, Nova, XTOO 1, 2, XTOO R, RS, S, Ixo, Optimax De voorste voluutbouten zijn essentieel voor het behoud van de sterkte van de voluut van je auto. Hun duurzame ontwerp zorgt voor een stevige pasvorm en draagt bij aan de robuustheid en betrouwbaarheid van de structuur. Kies voor deze bouten van hoge kwaliteit om de stabiliteit en optimale prestaties van de voorste volute te garanderen, wat bijdraagt aan de veiligheid en levensduur van je auto Afmetingen: 5,5 X 16 mm
€ 1,20
Carrosserie klinknagel

LICHAAM RIVET Met deze extra grote kop carrosserieklinknagels kunt u al uw carrosserieverstevigingen vastzetten. Ze zijn herbruikbaar en kunnen gemakkelijk in een oogwenk worden geïnstalleerd.
€ 0,40
Joint de coulisse de vitre de porte

Glasafdichting rechter- of linkerdeur De deurruitrubberafdichting, voor het rechter- of linkerdeur, is een essentieel onderdeel van de afdichting van je auto en zorgt ervoor dat het glas correct functioneert. Deze afdichting, gemaakt van kwaliteitsmaterialen, zorgt voor een nauwkeurige pasvorm en eenvoudige installatie en beschermt het interieur van je auto tegen water, stof en lawaai. Kies de afdichting voor de deurruitrunner voor betrouwbare bescherming tegen de elementen en een aangenamere rijervaring. Bestel dit vervangende kwaliteitsonderdeel vandaag nog om je auto in topconditie te houden.
€ 67,69
Gebruikte achterschokdemper

Ligier Microcar Xtoo 1 , Xtoo 2 , Xtoo max , Xtoo R , Xtoo S , Xtoo RS , Optimax, Cargo Ligier MicrocarVind onze gebruikte achterschokdemper , . Nieuw onderdeel, maar licht beschadigd, dit staat het gebruik niet in de weg. (zie foto)
€ 40,33
Absorbeur de choc arrière Ligier, Microcar

Ligier Microcar Xtoo 1, Xtoo2, Xtoo max, Xtoo R, Xtoo S, Xtoo RS, Optimax, Cargo Zorg voor de veiligheid en stabiliteit van je rijbewijsvrije auto met deze originele achterschokdemper. Deze schokdemper is ontworpen met minutieuze aandacht voor veiligheids- en prestatienormen en garandeert een effectieve schokdemping om je auto te beschermen bij een kop-staartbotsing. Geniet van zelfverzekerd rijden en verbeterde bescherming met deze originele schokdemper voor achteraanrijdingen, ontworpen om te voldoen aan strenge veiligheidseisen met behoud van de structurele integriteit van je voertuig. Kies dit hoogwaardige vervangingsonderdeel om de optimale functionaliteit en veiligheid van uw voertuig te herstellen
€ 65,04
  • Nieuw
GÂCHE DE PORTE XTOO

Ligier Microcar XTOO 1 , 2 , Max , R , S , RS , Optimax 2 , Ixo, Cargo De deursluiter is een essentieel onderdeel voor de veiligheid en goede werking van een rijbewijsvrije auto. Het is een reserveonderdeel dat de deur vergrendelt en ontgrendelt. Gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen om slijtage te weerstaan en een optimale duurzaamheid te garanderen. Onze producten zijn betrouwbaar en gemakkelijk te installeren en geven je de gemoedsrust en veiligheid die je nodig hebt als je onderweg bent. Bestel nu!
€ 58,93
  • Nieuw
Gâche de hayon

Ligier Microcar Nova , Xtoo , Xtoo Max , Xtoo R , S , RS , Optimax , Ixo , Cargo , M8 De achterklepvergrendeling is een essentieel onderdeel van een veilige achterklepvergrendeling. Hij is speciaal ontworpen om een doeltreffende vergrendeling te garanderen en onbedoeld openen van de achterklep tijdens het rijden te voorkomen. Deze achterklepschieter is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt maximale duurzaamheid en perfecte compatibiliteit. Vervang uw defecte achterklepschieter en zorg ervoor dat uw achterklep betrouwbaar en veilig sluit. Nu kopen!
€ 41,73