Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Ligier Handschoenenkastje

Ligier Optimaliseer de opbergruimte van je auto zonder rijbewijs met onze hoogwaardige handschoenenkastjes. Ligier Deze handschoenenkastjes zijn speciaal ontworpen voor modellen, zijn eenvoudig te monteren en bieden praktische, veilige opbergruimte voor je persoonlijke spullen.

Actieve filters

Couvercle de boite à gants...

Ligier Microcar JSRC, MGO 1, MGO 2, M8, F8C Het originele dashboardkastdeksel is een essentieel auto-onderdeel dat speciaal is ontworpen om perfect op uw auto te passen. Dit deksel vervangt of repareert het deksel van het dashboardkastje van je auto en zorgt voor gemakkelijke toegang tot deze essentiële opbergruimte. Kies het originele dashboardkastdeksel om de esthetiek en functionaliteit van het interieur van je auto te behouden. Bestel dit vervangingsonderdeel vandaag nog voor een zorgeloze rit en een opbergruimte in perfecte staat.
€ 64,80
PUSH CLIP NOIR

Ligier Microcar XTOO R, RS, S, Optimax, Cargo De zwarte Push Clip voor het dashboardkastje is een klein bevestigingsmiddel dat wordt gebruikt om verschillende onderdelen van het dashboardkastje vast te zetten en op hun plaats te houden. Deze clips, vaak gemaakt van plastic, kunnen worden gebruikt om panelen, deksels of andere onderdelen van het dashboardkastje vast te zetten. De originele clips zijn speciaal ontworpen voor uw automodel en zorgen voor een perfecte integratie. Kies onze zwarte originele drukclip voor een betrouwbare bevestiging en effectieve restauratie van het dashboardkastje van je auto. Bestel nu voor een nauwkeurige kwaliteitsoplossing.
€ 30,15
LigierHandschoenenkastbodem...

Ligier Dué Microcar JSRC, Coupé, MGO2, M8, F8C Ligier Microcar De originele vloer voor het dashboardkastje ontworpen voor en voertuigen is een essentieel vervangingsonderdeel speciaal aangepast aan deze modellen. Deze vloer voor het dashboardkastje vervangt of repareert het onderste gedeelte van het dashboardkastje van je auto en zorgt voor een schone en functionele opbergruimte. Kies voor deze originele vloer voor het dashboardkastje om de functionaliteit van de opbergruimte van je auto te behouden en het interieur schoon en georganiseerd te houden. Bestel dit vervangingsonderdeel vandaag nog voor een zorgeloze rit en een interieur in perfecte staat.
€ 65,22