Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Essuie-glaces Ligier

Actieve filters

Wisser achterzijde aixam

VOORWISSER VOOR XTOO EN IXO Wij stellen u deze ruitenwisser voor de Xtoo en Ixo model van de fabrikant Ligier . Dit aanpasbare onderdeel zal uw defecte element zonder moeite vervangen en dit alles voor een discount prijs! Deze referentie meet 600 mm, een gegeven waarmee u rekening moet houden bij uw bestelling.
€ 6,04
Wisser achterzijde aixam

LIGIER RUITENWISSER OPTIMA / PRIMA / OPTIMAX / BE UP / BE TWO / XTOO RS / JS 50 Dit onderdeel is een ruitenwisser voor de modellen Optima, PrimaOptimax modellen, Be up, Be twoXtoo RS, JS 50 van het merk Ligier . Betrouwbaar en van kwaliteit, dit model zal u een hele voldoening geven, zowel voor zijn levensduur als voor zijn discount prijs! Merk op dat dit onderdeel 480 mm meet, een informatie waarmee u rekening moet houden tijdens uw bestelling.
€ 6,04
Wisser achterzijde aixam

ACHTERRUITENWISSER VOOR MICROCAR Deze achterruitenwisser is aanpasbaar op de MC1 en MC2 modellen van het merk Microcar . Dit onderdeel heeft een lengte van 350 mm, een gegeven waarmee rekening moet worden gehouden bij het plaatsen van uw bestelling.
€ 5,03
Wisser achterzijde aixam

ACHTERRUITENWISSER VOOR AIXAM Deze achterruitenwisser is aanpasbaar op de modellen van het merk Aixam . Dit onderdeel heeft een lengte van 280 mm, een gegeven om rekening mee te houden bij het plaatsen van uw bestelling.
€ 5,03
Bezems Flex voor Ligier Xtoo en Ixo

LIGIER VOORWISSER XTOO EN IXO Deze flexibele ruitenwisser past zich perfect aan de vorm van uw voorruit aan voor een efficiënte reiniging. Controleer de toestand van uw ruitenwisserbladen regelmatig om een beter zicht tijdens het rijden met uw VSP te garanderen. Als u strepen ziet wanneer u veegt of als ze uw voorruit niet meer goed schoonvegen, zijn ze beschadigd en is het tijd om ze te vervangen. Met onze ruitenwisserbladen met korting, mis je geen goede deal. Ontdek ons hele gamma ruitenwissers voor auto's zonder rijbewijs Ligier.
€ 13,01
Balai d'essuie glace arrière Ligier Xtoo 1, 2

Ligier Xtoo 1, 2 Is uw ruitenwisserarm aan de basis gebroken of verbogen als gevolg van vandalisme of een ongeval? Aarzel niet langer en vervang het door ons nieuw en origineel onderdeel voor de merkmodellen Ligier
€ 22,59
Voorste wisserarm Ligier JS50 en JS50L fase 1

Ligier JS50 en JS50L fase 1 Originele ruitenwisser armen voor JS50 en JS50L fase 1 tegen de beste prijs op Piecesanspermis.fr. Ons complete assortiment ruitenwisserarmen vindt u in onze online shop.
€ 32,67
Achterruitenwisser arm Aixam Afgesneden, Crossover en Crossline

Aixam Cut, Crossover en Crossline (Impulsbereik, Vision en Sensation) Zorg ervoor dat u op uw merknaam VSP Aixam altijd de juiste achterruitenwisser om u het best mogelijke zicht te garanderen. Piecesanspermis.fr biedt hier een volledige originele arm tegen een zeer concurrerende prijs.
€ 35,70
Wisser achterzijde aixam

Voorruitwisser voor Chatenet CH26 Deze aanpasbare ruitenwisser is gereserveerd voor het CH26 model van de fabrikant Chatenet . Met een superieure kwaliteit van fabricage, maakt dit model het mogelijk om te besparen zonder aan kwaliteit in te boeten! Merk op dat dit model 450 mm meet en per stuk wordt verkocht. Opgelet: Op de Chatenet CH26, er zijn 2 ruitenwisserbladen aan de voorkant
€ 5,03
Wisser achterzijde aixam

Ruitenwisser vooraan Aixam Crossline - City - Roadline - Scouty - GTO Deze referentie is een voorwisser aanpasbaar voor het model Crossline, city, roadline, scouty, GTO van de fabrikant Aixam . Dit model, met een kwaliteitsfactuur, zal al uw verwachtingen in termen van kwaliteit maar ook prijs inlossen!
€ 6,04