Categorieën
Zoeken op voertuig

Essuie-glaces Ligier

Actieve filters

Wisser achterzijde aixam

ACHTERRUITENWISSER VOOR LIGIER Deze achterruitenwisser is aanpasbaar op de volgende modellen AmbraNova, Xtoo en 162 van het merk Ligier . Dit onderdeel heeft een lengte van 350 mm, een gegeven waarmee rekening moet worden gehouden bij het plaatsen van uw bestelling.
€ 5,03
Wisser achterzijde aixam

LIGIER AMBRA VOORWISSER Een aanpasbare voorruitenwisser voor het model Ambra van het merk Ligier . De productiekwaliteit en de discountprijs zijn de belangrijkste voordelen. Merk op dat dit model 600 mm meet, een belangrijke informatie voor de keuze van uw onderdeel.
€ 6,04
Wisser achterzijde aixam

LIGIER NOVA VOORWISSER Deze aanpasbare ruitenwisser is een model bestemd voor de Ligier Nova. Met een optimale productiekwaliteit wordt dit belangrijke element voor uw zichtbaarheid u voorgesteld aan een onklopbare prijs! Merk op dat deze referentie 600 mm meet, een belangrijke informatie voor uw bestelling.
€ 6,04
Wisser achterzijde aixam

LIGIER RUITENWISSER OPTIMA / PRIMA / OPTIMAX / BE UP / BE TWO / XTOO RS / JS 50 Dit onderdeel is een ruitenwisser voor de modellen Optima, PrimaOptimax modellen, Be up, Be twoXtoo RS, JS 50 van het merk Ligier . Betrouwbaar en van kwaliteit, dit model zal u een hele voldoening geven, zowel voor zijn levensduur als voor zijn discount prijs! Merk op dat dit onderdeel 480 mm meet, een informatie waarmee u rekening moet houden tijdens uw bestelling.
€ 6,04
Wisser achterzijde aixam

VOORWISSER VOOR XTOO EN IXO Wij stellen u deze ruitenwisser voor de Xtoo en Ixo model van de fabrikant Ligier . Dit aanpasbare onderdeel zal uw defecte element zonder moeite vervangen en dit alles voor een discount prijs! Deze referentie meet 600 mm, een gegeven waarmee u rekening moet houden bij uw bestelling.
€ 6,04
  • Promo !
Bezems Flex voor Ligier Xtoo en Ixo

RUITENWISSER LIGIER AMBRA / 162 U merkt dat de ruitenwisser van uw auto zonder rijbewijs Ligier Ambra is niet langer erg effectief en laat een aanzienlijk spoor achter op de voorruit, waardoor het zicht tijdens het rijden wordt verminderd. Daarom verdient het de voorkeur deze te vervangen door onze flexibele wisser, aangepast voor Ligier Ambra bent u zeker van de perfecte wisser voor uw VSP.
€ 10,01 € 13,01
Balai d'essuie glace arrière Ligier Xtoo 1, 2

Ligier Xtoo 1, 2 Is uw ruitenwisserarm aan de basis gebroken of verbogen als gevolg van vandalisme of een ongeval? Aarzel niet langer en vervang het door ons nieuw en origineel onderdeel voor de merkmodellen Ligier
€ 22,59
  • Promo !
Bezems Flex voor Ligier Xtoo en Ixo

LIGIER NOVA VOORWISSER Zodra een ruitenwisser lawaai maakt, moeilijk over de voorruit gaat of gewoon sporen nalaat, betekent dit dat hij aan het einde van zijn levensduur is en dat het tijd is om hem te vervangen. Met onze flexibele ruitenwissers, neem de kans om ze te vervangen tegen een gereduceerde prijs, zullen ze perfect passen op uw voertuig om uw voorruit schoon te maken en u een beter zicht te geven. Wij bieden een breed scala aan ruitenwissers tegen discountprijzen voor auto's zonder rijbewijs Ligier.
€ 10,01 € 13,01
Bezems Flex voor Ligier Xtoo en Ixo

LIGIER VOORWISSER XTOO EN IXO Deze flexibele ruitenwisser past zich perfect aan de vorm van uw voorruit aan voor een efficiënte reiniging. Controleer de toestand van uw ruitenwisserbladen regelmatig om een beter zicht tijdens het rijden met uw VSP te garanderen. Als u strepen ziet wanneer u veegt of als ze uw voorruit niet meer goed schoonvegen, zijn ze beschadigd en is het tijd om ze te vervangen. Met onze ruitenwisserbladen met korting, mis je geen goede deal. Ontdek ons hele gamma ruitenwissers voor auto's zonder rijbewijs Ligier.
€ 13,01
Voorste wisserarm Ligier JS50 en JS50L fase 1

Ligier JS50 en JS50L fase 1 Originele ruitenwisser armen voor JS50 en JS50L fase 1 tegen de beste prijs op Piecesanspermis.fr. Ons complete assortiment ruitenwisserarmen vindt u in onze online shop.
€ 32,67