Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Voorruit Chatenet

Dankzij piecesanspermis, door uw voorruit voor Chatenet aan kortingsprijzen op te kopen. Delen van diploma's en in overeenstemming met uw auto zonder een licentie.

Actieve filters

Windscherm voor châtenet

CHATENET MEDIA / BAROODER / SPEEDINO Een splinter of een barst in uw voorruit? Verander het! Ons gamma ultrabestendige voorruiten is speciaal ontwikkeld door de beste ingenieurs voor auto's zonder rijbewijs. Het gewicht, de doorzichtigheid en de rondingen zijn speciaal bestudeerd om te worden geïnstalleerd op een auto zonder licentie van het merk Chatenet .
€ 150,14
Windscherm voor chatenet ch26

CHATENET CH26 / CH28 / CH30 / CH32 / Pick up and Sporteevo Deze voorruit voor Chatenet die groen getint gelamineerd is speciaal ontworpen voor CH26, CH28, CH30, CH32, Pick up en Sporteevo van het merk Chatenet . Dit glas is vervaardigd uit 3 lagen om ervoor te zorgen dat het niet versplintert bij een extreme botsing.
€ 180,39
Voorruit afdichting voor Chatenet Barooder

Chatenet Barooder U moet de voorruit van uw Chatenet Barooder maar je hebt gemerkt dat de afdichting van je voorruit defect is. Om de waterdichtheid van uw voorruit te garanderen, vervangt u de afdichting door ons perfect passende onderdeel. Deze afdichting is alleen ontworpen voor Chatenet Barooder
€ 52,33
Lijm

Voorruitlijm 310 ml Lijm voor bumpers, vleugels, voorruit Deze voorruit- en carrosserielijm is geschikt voor alle VSP-modellen en is het onmisbare accessoire om ervoor te zorgen dat uw voorruit goed vastzit! Gemakkelijk te gebruiken, zorgt voor een perfecte grip op uw voorruit of uw lichaamsdelen door alle trillingen te absorberen.
€ 9,98
Primair

Voorruit primer Voorbereidend product voor de installatie van een windscherm. Met dit flesje van 20 ml kunt u de uitharding van de lijm voor de voorruit aanzienlijk verbeteren en krijgt u een betere weerstand. De aankoop van deze primer zal uw leven veel gemakkelijker maken tijdens de installatie van uw voorruit, dus aarzel niet langer!
€ 13,11
Wasmachine concentreren 500 ml

Ruitensproeier concentraat 1 liter Geurige en geconcentreerde ruitensproeier voor alle voertuigen (te verdunnen met water 1L = 5L ruitensproeier gebruiksklaar). Deze geconcentreerde ruitensproeier is ideaal voor alle voertuigen zonder rijbewijs. Het is van hoge prestatie volgens de recente eisen van de fabrikanten. Deze ruitensproeier ontvet en reinigt de voorruit op efficiënte wijze en zonder sporen na te laten.
€ 6,96
Pianosnaar

Pianodraad Deze pianodraad is bestemd voor voorruiten van auto's zonder vergunning en maakt het mogelijk de verbinding door te knippen voor het verwijderen van de voorruit
€ 3,93
Gicleur de lave-glace pour AIXAM/ MICROCAR/ CHATENET

Ruitensproeier voor Aixam 500.4 / 500.5 / A721 / A741 / 751 / City / City S / Roadline / Crossline / Crossover / GTO Coupé uit de Impulse-reeks, Vision en Sensation, Microcar MC1 / MC2 / MGO / M8 / F8C, Ligier JSRC, Chatenet BarooderCH26 / 28 / 30 / 32/ 33 Pick-up / Sporteevo, JDM Albizia / Abaca / Aloes Roxsy Xheos, Bellier Jade, Casalini M14 / M20 De sproeier van uw auto is verstopt of kapot? Wij bieden u dit aanpasbare mondstuk tegen de beste prijs.
€ 13,01
Pare brise Chatenet

Voorruit Chatenet Chatenet Ontdek het windscherm voor de CH40, een sleutelelement in de zichtbaarheid en stijl van je hatchback. Deze voorruit is gemaakt volgens de hoogste normen en biedt optimale helderheid en bescherming tegen de elementen. Chatenet Kies voor een kristalheldere helderheid en een perfecte pasvorm door onze originele voorruit te kiezen. Herstel de esthetiek en functionaliteit van je auto met vertrouwen. Kies kwaliteit voor veilig rijden. Kies voor de originele voorruit, bestel nu voor een heldere, scherpe rijervaring.
€ 311,17