Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Schokdemper achterzijde Aixam

Piecesanspermis biedt een scala aan schokdempers voor auto's zonder een vergunning via een leveraged buy-out. Koop slim delen van kwalificaties op kortingsprijzen.

Actieve filters

Aixam demper voorzijde

AIXAM ALLE MODELLEN : AIXAM 400 - 400.4 - 500.4 - PICK-UP 500.4 - 721 - 741 - CITY - ROADLINE - CROSSLINE Deze goedkope schokdempers zijn compatibel met de meeste Aixam . Ze worden per stuk verkocht en zijn gelijkwaardig aan het origineel. Ze zullen u tevreden stellen door hun vermogen om de wielen permanent in contact met de weg te houden en een maximale grip te garanderen.
€ 60,40
AIXAM achterschokdemper van 1997 tot 2010

Voor AIXAM 400 / 400 evo / 400.4 / 500.4 / 721 / 741 / CROSSLINE / CITY / ROADLINE / CROSSOVER Deze achterschokdempers zijn uitsluitend voorbehouden aan Aixam van 1997 tot 2010. Omdat zij een cruciale rol spelen bij de stabiliteit en de remming van voertuigen, is het belangrijk ervoor te zorgen dat zij in goede staat zijn, vooral op voorhandvision het is belangrijk ervoor te zorgen dat ze in goede staat zijn, vooral met het oog op moeilijkere winterse rijomstandigheden.
€ 60,40
Schokdemper voordat aixam - 4p-009

Voorste schokdemper Aixam scouty, scouty R, MAC 300 en MAC 400, 721 sport, city sport 2008, scouty 2008 en GTO 2010 De voorste schokdempers van uw voertuig veranderen zonder rijbewijs Aixam door dit aanpasbare model. Conform aan het origineel en tegen een gereduceerde prijs, zal dit product gemakkelijk op uw kar worden gemonteerd. Uw schokdempers, een essentieel veiligheidselement, zorgen voor de wegligging van uw voertuig. Vergeet niet om ze per twee te wisselen.
€ 99,83
Amortisseur arrière Aixam City S, Coupé GTI, GTO gamme Impulsion, Vision, Sensation

Aixam City S, Coupé GTI, GTO (gamma Impulsion, Vision, Sensation) Verbeter de kwaliteit van je rit met onze hoogwaardige adaptieve achterschokdemper. Onze achterschokdemper is ontworpen voor een soepele rit en superieure stabiliteit en zorgt voor precieze controle over verschillende terreinen en wegomstandigheden. Onze aanpasbare achterschokdemper is eenvoudig te installeren en compatibel met verschillende modellen rijbewijsvrije auto's. Het is de ideale accessoire om het comfort en de veiligheid van je voertuig te verbeteren. Bestel vandaag nog voor meer rijplezier en vertrouwen, op welke weg je ook rijdt.
€ 99,83
  • Promo!
Schokdemper achterzijde aixam 2010

Schokdemper achteraan Aixam vanaf 2010 Uw Aixam (Impuls reeks) heeft nieuwe achterschokbrekers nodig? Dit goedkope aanpasbare model is identiek aan het origineel en geeft uw auto zijn volledige wegligging terug. De schokbrekers moeten per paar worden vervangen. Onze schokdempers worden per stuk verkocht.
€ 66,53 € 76,53
Silent bloc amortisseur Aixam

Aixam 400, 400.4, 400 evolution, 500.4, 500.4 Minivan, 500.4 Pick-up, A721, A741, City, Crossline, Roadline De stille blokschokdemper voor is ontworpen voor een optimale schokdemping, waardoor het rijcomfort en de stabiliteit van het voertuig worden verbeterd. Dit silent block is gemaakt van hoogwaardige materialen en staat garant voor duurzaamheid op lange termijn. Het vermindert trillingen en zorgt voor een soepeler rijgedrag. Kies voor deze aanpasbare stille blokschokdemper vooraan voor een comfortabelere en veiligere rijervaring, met een betere controle op de weg en een aanzienlijke vermindering van de slijtage van de omliggende onderdelen
€ 9,98
Schokdemper achterzijde aixam

Achterschokdemper voor Aixam 751, 500.5, Minivan 500.4 , crossline TQM, Roadline Z600... U wilt de achterschokbrekers van uw auto zonder vergunning vervangen Aixam Vier stoelen? Dit model, aanpasbaar op vele voertuigen van het merk, zal u alle voldoening geven voor een gereduceerde prijs. Schokdempers moeten paarsgewijs worden vervangen. Onze schokdempers worden per stuk verkocht.
€ 83,70
  • Promo!
Voorste schokdemper Aixam 2010

Voorste schokdemper Aixam 2010 , bereik Vision en Sensation Deze onverslaanbare prijs schokdempers zijn compatibel met de meeste Aixam na 2010, uit de reeks Vision en Sensation. Ze worden afzonderlijk verkocht en zijn gelijkwaardig aan de originele montage, en zullen u tevreden stellen door hun vermogen om u optimaal rijcomfort te bieden
€ 69,66 € 79,66
Vis de bras arrière Aixam

AixamBouten van de achterwielophangingsarm , Minauto De achterwielophangingsarmbouten zorgen voor een veilige en stabiele verbinding tussen de verschillende onderdelen van het ophangingssysteem van je auto. Gemaakt van duurzame materialen, garanderen deze schroeven weerstand tegen stress en trillingen, waardoor een soepele rit op verschillende wegdekken wordt gegarandeerd. Kies deze achterwielophangingsarmbouten om de stabiliteit van je voertuig te behouden en te genieten van een veilige en comfortabele rijervaring.
€ 5,95
Schokdemper achteraan Aixam Mega

Schokdemper achteraan Aixam Mega (fase 1 & 2) De ophangingen van uw bestelwagen Aixam Mega niet zo efficiënt zijn als ze vroeger waren? Vervang uw achterschokbrekers om Aixam Mega met Piecesanspermis.fr.
€ 140,16
Rondelle de fixation pour...

Bevestigingsring schokdemper achter Aixam AixamOntdek onze originele schokdemperbevestigingsring, zorgvuldig ontworpen voor een groot aantal rijbewijsvrije automodellen. Van de 400sl tot de 500sl, van de A721 tot de A751, via de City en de Roadline, onze onderlegring garandeert een stevige bevestiging van de schokdemper, zodat bestuurders van kentekenvrije auto's veilig en comfortabel kunnen rijden. Kies voor onze originele schokdemperbevestigingsringen, die speciaal zijn ontworpen om optimale houvast te garanderen, ongeacht de aard van je ritten.
€ 1,92