Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Handgreep binnendeur Aixam

Aixam Verbeter het comfort en uiterlijk van je rijbewijsvrije auto met onze hoogwaardige handgrepen voor de binnendeur. Deze handgrepen zijn ontworpen voor eenvoudige installatie en bieden een duurzame en stijlvolle oplossing voor een onklopbare prijs.

Actieve filters

Agrafe de poignée de porte Aixam

Aixam 400, 500, 400 evo, 400.4, 500.4, 500.5, A721, A741, A751, City S, City, Roadline, Scouty, Crossline, City, Crossline Coupé , Crossover, GTO (Impulsion, Vision, Sensation-serie) De deurgreepclip is een klein maar cruciaal onderdeel om de deurgreep stevig op zijn plaats te houden. Deze clip is gemaakt van slijtvaste, duurzame materialen en zorgt ervoor dat de deurhendel stevig vastzit, zodat hij lang goed blijft werken. Kies deze kwaliteitsclip om de veiligheid en stabiliteit van je deurgreepsysteem te garanderen en het gedoe van een losse deurklink te vermijden.
€ 4,94
AIXAM zwarte binnen deurgreep

Zwarte binnendeurkruk rechts of links Aixam Deze zwarte interieur deurklink voor voertuigen zonder een licentie van het merk Aixam is ontworpen om uw originele beschadigde model te vervangen. Aan te passen aan de bestuurders- of passagierszijde, deze handgreep past op de volgende voertuigen: 721, 741, 751, City, Roadline, Scouty, Crossline, City 2010, Crossline 2010, Crossover, GTO, Vision.
€ 25,21
Poignée de porte intérieure noire Aixam

Binnendeurkruk verchroomd rechts of links Aixam Deze zwarte interieur deurklink voor voertuigen zonder een licentie van het merk Aixam is ontworpen om uw originele beschadigde model te vervangen. Aan te passen aan de bestuurders- of passagierszijde, deze handgreep past op de volgende voertuigen: 721, 741, 751, City, Roadline, Scouty, Crossline, City 2010, Crossline 2010, Crossover, GTO, Vision.
€ 35,19
Poignée de porte intérieur noir Aixam

Aixam City, Coupé, Crossline, Crossover, E-Coupé en E-City uit het Sensation- en Emotion-gamma Verfraai het interieur van je hatchback met onze aanpasbare zwarte interieurdeurgreep. Onze interieurdeurgreep past op verschillende modellen en heeft een stijlvol en functioneel ontwerp. Hij biedt een comfortabele grip voor soepel openen en sluiten van de deur. Vervang je versleten of beschadigde interieurdeurgreep eenvoudig door ons aanpasbare model voor een eenvoudige en effectieve upgrade. Bestel vandaag nog om een vleugje verfijning toe te voegen aan het interieur van je auto
€ 21,58
Poignée de porte intérieur chromé Aixam

Aixam City-, Coupé-, Crossline-, Crossover Sensation- en Emotion-series Voeg een vleugje stijl en functionaliteit toe aan het interieur van je hatchback met onze aanpasbare chromen interieurdeurgreep. Onze interieurdeurgreep past op verschillende modellen en voegt een stijlvolle esthetiek toe, terwijl hij een comfortabele grip biedt voor het gemakkelijk openen en sluiten van de deur. Vervang je versleten of beschadigde interieurdeurgreep eenvoudig door ons aanpasbare model voor een eenvoudige en effectieve upgrade. Bestel vandaag nog om een vleugje verfijning toe te voegen aan het interieur van je auto
€ 17,50
Deurgreep bodemplaat, rechts Aixam

Aixam CityCut, Crossline, Crossover en GTO (Impulsbereik, Vision en Sensation) De basis van je deurklink is defect? Dankzij Piecesanspermis.fr, zult u zitten kundig voor uw auto repareren en een heleboel geld besparen door te kiezen voor de beste kwaliteit/prijs verhouding reserveonderdelen.
€ 28,23
Deurklink Basis Links Aixam

Aixam CityCut, Crossline, Crossover en GTO (Impulsbereik, Vision en Sensation) De krukbasis (of kruksteun) is een essentieel onderdeel van uw deurkruk. Als u merkt dat het defect is, aarzel dan niet om het zo snel mogelijk te vervangen door ons onderdeel bestemd voor de vele modellen van het merk Aixam
€ 28,23