Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Grecav

Naaf houders voor GRECAV Piecesanspermis.fr biedt u een breed scala van naaf houders aan kortingsprijzen voor uw GRECAV. Selecteer de hub houders die u nodig hebt volgens het model van uw GRECAV.

Actieve filters

Voornaafhouder circlips

Aixam, Ligier, Microcar, ChatenetJDM, Bellier, Casalini, Minauto en Dué De borgring van de voornaaf dient in de eerste plaats om het lager van het voorwiel in zijn behuizing te houden. Als het ontbreekt, vervang het dan zo snel mogelijk.
€ 3,73
Rekening houdend met wiel front 30 x 60 x 37

AIXAM / BELLIER / CHATENET / LIGIER / MICROCAR MC1 MC2 / JDM ALBIZIA - ABACA Dit voorwiellager is 30X60X37, het is aanpasbaar op voertuigen zonder vergunning Aixam , Bellier , Chatenet , Ligier , Microcar en Jdm . Het wiellager maakt axiale geleiding en rotatie mogelijk zonder weerstand tegen het gewicht van het wiel.
€ 24,10
Grecav linker naafdrager Eke, Sonique

Grecav Eke, Sonic De naafdrager is een gelegeerd onderdeel dat na een botsing tekenen van scheuren of breuk kan vertonen en daarom snel moet worden vervangen. De linker naafdrager (bestuurderszijde) is een essentieel onderdeel van de ophanging van je rijbewijsvrije auto. Met zijn compatibiliteit en degelijkheid zorgt dit onderdeel ervoor dat je auto soepel en veilig rijdt. Kies voor deze kwaliteitsnaafdrager om de optimale prestaties van je rijbewijsvrije auto te behouden en veilig te kunnen rijden.
€ 160,33
Hub grecav eke

VOOR GRECAV EKE EN SONIC Deze naafhouder is exclusief ontworpen voor Grecav modellen Eke en Sonique. Gemaakt van kwaliteitsmaterialen, het is de garantie om op uw VSP een betrouwbaar en robuust onderdeel te hebben. Vergeet niet de kant van de naafhouder te kiezen voordat u hem aan uw mandje toevoegt.
€ 160,33