Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Schakelaar Aixam

AixamOntdek ons assortiment hoogwaardige alarmknoppen en verwarmingsregelaars voor kentekenvrije auto's van . Deze bedieningsknoppen zijn eenvoudig te installeren en extreem duurzaam, en zijn ontworpen om perfect op je voertuig te passen.

Actieve filters

waarschuwingsschakelaar Aixam

Waarschuwingsschakelaar voor Aixam 721, 741, 751, City, Roadline, Scouty en Crossline Uw waarschuwingsschakelaar is defect, vervang hem door dit originele onderdeel Aixam
€ 19,26
Ventilatieschakelaar Aixam

Aixam 721, 741, 751, City Roadline, Crossline en Scouty U moet uw ventilatieschakelaar vervangen Aixam ? Piecesanspermis.fr biedt u deze schakelaar gereserveerd voor VSP modellen Aixam.
€ 25,11
Interrupteur de lève vitre Aixam

Aixam D-Truck Zorg voor een betrouwbare en handige bediening van je ruiten met onze originele raamschakelaar. Deze schakelaar is ontworpen volgens de strenge normen van de fabrikant en zorgt voor een soepele en efficiënte bediening van je ruiten, wat extra gemak biedt tijdens het rijden. Deze schakelaar is gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen en is bestand tegen intensief dagelijks gebruik, waardoor hij uitzonderlijk duurzaam is. Bestel vandaag nog voor een nauwkeurige en eenvoudige bediening van je ruiten, zodat je comfortabeler en prettiger kunt autorijden
€ 39,81
Interrupteur de warning

Aixam City, Crossline, Crossovercoupé uit de serie Sensation en Emotion series. De originele waarschuwingsschakelaar is een essentieel onderdeel dat de optimale werking van het waarschuwingssysteem van je auto garandeert. Deze schakelaar is ontworpen met het oog op uitzonderlijke betrouwbaarheid en duurzaamheid en zorgt voor een betrouwbare en effectieve bediening van je alarmknipperlichten, zodat je snel noodsituaties op de weg kunt signaleren. Kies deze originele schakelaar om de veiligheid en zichtbaarheid van je auto in kritieke rijomstandigheden te garanderen.
€ 26,32
Raamregelschakelaar Aixam impuls en Vision

Aixam City, CrosslineCut, Crossover en GTO impulsbereik en Vision De knop van uw raamregelaar is defect, vervang hem door ons nieuw en origineel onderdeel voor alle modellen Aixam van de Impuls en Vision (1e montage).
€ 24,10
Bouton de climatisation Aixam

Aixam Knippen, Crossline, Crossover, City bereik Sensation en Vision De aircoschakelaar Aixam is ontworpen om het airconditioningsysteem van je rijbewijsvrije auto effectief te bedienen. Dankzij het nauwkeurige ontwerp en de betrouwbare functionaliteit zorgt deze schakelaar voor een handige en intuïtieve bediening van de airconditioning, voor optimaal comfort tijdens het rijden. Kies deze originele schakelaar voor optimale prestaties van de airconditioning en een aangename rijervaring in je auto zonder rijbewijs Aixam.
€ 23,70
Raamregelschakelaar Aixam bereik Vision en Sensation

Aixam CityCut, Crossline en Crossover bereik Vision en Sensation Raam lift schakelaar voor alle modellen Aixam van de bereiken Vision (2e montage) en Sensationnieuwe originele onderdelen tegen de beste prijs.
€ 24,10
Waarschuwingsknop Aixam impulsbereik, Vision en Sensation

Waarschuwingsschakelaar Aixam impulsbereik, Vision en Sensation Uw waarschuwingsschakelaar of -knop werkt niet meer, vervang deze door ons compatibel origineel onderdeel voor de modellen City, Crossline, CrossoverCoupé en GTO impuls reeksen, Vision en Sensation.
€ 19,97
Ontdooischakelaar Aixam

Aixam City, CrosslineCut, Crossover, GTO (reeks Vision 2e montage, Sensation en Emotie) Piecesanspermis.fr biedt u deze originele schakelaar Aixam om het kapotte onderdeel te vervangen en te genieten van uw automatische ontdooiing.
€ 14,02
Achterklepschakelaar Aixam

Aixam CityCut, Crossline, Crossover en GTO (Impulsbereik, Vision en Sensation) De achterklepschakelaar regelt het openen van de kofferbak, het is een onderdeel met elektrische verbindingen dat na verloop van tijd defect kan raken.
€ 22,08
Raamregelschakelaar Aixam 400 / 500

Raamregelschakelaar Aixam 400 SL / 400.4 / Evo en 500 SL / 500.4 en 500.5 De schakelaar van de raamregelaar is defect op uw AixamDeze schakelaar zal u tevreden stellen door zijn kwaliteit van fabricage en zijn discount prijs
€ 16,03
Raamregelschakelaar Aixam 721/741/751/City/Roadline/Crossline en Scouty

Raamregelschakelaar Aixam 721 / 741 / 751 / City / Roadline / Crossline / Scouty Deze schakelaar van de vensterregelaar is perfect aangepast aan de voertuigen van het merk Aixam. De kwaliteit van de fabricage en de voordelige prijs maken het tot het ideale reserveonderdeel.
€ 24,60
Raam lift schakelaar houder Aixam

Raam regulator schakelaar houder Aixam 721, 741, 751, City, Roadline, Crossline en Scouty Maak gebruik van onze schakelaarhouder (of raamhendelknop) om Aixam 721, 741, 751, City, Roadline, Crossline en Scouty op Piecesanspermis.fr. Nieuwe en originele onderdelen tegen de beste prijs.
€ 6,05