Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Riem Aixam

Piecesanspermis.fr vinden u riemen Dynamo op mini prijzen voor uw Aixam. Niet langer wachten, uw riem wijzigen voordat u meer schade veroorzaken!

Actieve filters

  • Promo!
Dynamo riem AIXAM, MICROCAR, JDM, BELLIER, CHATENET, MINAUTO - 825 mm

Aixam alle modellen, Microcar MC1, MC2, MGO 1, Chatenet Barooder, SpeedinoCH26, CH32, afhalen, SporteevoJDM Titane, Albizia, Abaca, AloesRoxsy, Xheos, Bellier Divane, Opale, JadeDocker, B8, Minauto Afmeting : (10 x 825mm) Deze alternatorriem is compatibel met de volgende motoren Kubota . Het is aanpasbaar op bijna alle modellen die deel uitmaken van de reeks Aixam maar ook op de modellen van de merken MicrocarJDM, Bellier, Chatenet met motor Yanmar.
€ 5,97 € 8,07
  • Promo!
Dynamo riem Aixam, Microcar, ChatenetJDM, Bellier, Minauto - 830 mm

Aixam alle modellen, Microcar MC1, MC2, MGO 1, Chatenet Barooder, SpeedinoCH26, CH32, afhalen, SporteevoJDM Titane, Albizia, Abaca, AloesRoxsy, Xheos, Bellier Divane, Opale, JadeDocker, B8, Minauto Afmeting : (10 x 830mm) Deze aanpasbare dynamo riem is bedoeld voor de modellen van het merk Aixam, MicrocarJdm, Chatenet, Bellier. Betrouwbaar en robuust, deze riem zal uw defecte onderdeel perfect vervangen.
€ 5,37 € 8,37
Courroie d'alternateur

Aixam Kubota Z482-E4B motor De "dynamo-riem" is een essentieel onderdeel van het transmissiesysteem van een auto. Bij het vervangen van de dynamoriem is het raadzaam de specificaties van de voertuigfabrikant te volgen wat betreft afmetingen en type riem. Dit zorgt voor een correcte installatie en een optimale werking van het elektrische laadsysteem. Kies voor betrouwbaarheid door voor onze dynamoriemen te kiezen. Bestel nu.
€ 15,63