Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Élécrticité

Piecesanspermis.fr biedt een breed scala aan elektrische onderdelen voor VSP's uitgerust met een Lombardini motor.

Actieve filters

  • Promo!
Thermocontactsensor voor LIGIER en MICROCAR radiatoren

Thermocontactsensor voor radiator LIGIER en MICROCAR Deze thermo-contactsensor voor radiator is aanpasbaar op de merken Ligier en Microcar van auto's zonder rijbewijs. Robuust en betrouwbaar, zodat u uw reparaties snel en tegen lagere kosten kunt uitvoeren!
€ 13,02 € 14,02
De sensor van de oliedrukschakelaar

De oliedrukschakelaar is een elektrische sensor die op de motor is gemonteerd Lombardini zwaaiarmen of progress. Deze drukschakelaar geeft de oliedruk in bedrijf aan de richtingaanwijzer. Dit type sensor is elektrisch en is aangepast aan de motoren Lombardini FOCS of Progress. Robuust en precies, het zal u volledig bevredigen!
€ 14,02
Thermische contactsonde

Elektrische thermocontactsonde Deze elektrische thermocontactsonde is bedoeld voor de motor Lombardini . Het informeert en activeert de motortemperatuur.
€ 25,11
Voorverwarmingssonde

LOMBARDINI FOCS ORIGINAL Deze originele gloeisonde is ontworpen om te werken met Lombardini FOCS MOTOREN. Van superieure kwaliteit, zal het u toelaten om uw reparatiekosten te verminderen met zijn kortingsprijs!
€ 23,69
  • Promo!
Regelgever 5 pin

30A LOMBARDINI (ORIGINEEL) Dit originele onderdeel is een regulator Lombardini Dit originele onderdeel is een regelaar van hoge kwaliteit en zal uw defecte onderdeel perfect vervangen. Aarzel niet langer en eis kwaliteit aan de beste prijs ! Opgelet : de 5 pins regelaar wordt nu geleverd met 6 pins bij LOMBARDINI.
€ 39,48 € 58,48
Sonde thermo-contact

VOOR OUD MODEL LOMBARDINI ORIGINEEL Als u op zoek bent naar een oud model thermische sensor voor uw motor Lombardini dit originele onderdeel is voor jou gemaakt! Inderdaad met een superieure kwaliteit en een korting prijs, onze referentie heeft alle troeven om u te behagen!
€ 47,29
Regelgever 6-pin

6 PINS LOMBARDINI (ORIGINEEL) Deze originele regelaar heeft 6 pinnen, gefabriceerd door Lombardini Het zal perfect passen op de motoren van hetzelfde merk. Van een superieure kwaliteit en met de zekerheid van de beste prijs, moeilijk te weerstaan!
€ 69,47
  • Promo!
Regelgever 40 a

40 amp draadregelaar voor motor Lombardini Focs (ORIGINEEL) Deze draadregelaar van 40 ampère is ontworpen voor karren uitgerust met Lombardini FOCS MOTOR. Gemakkelijk te installeren en robuust, het zal u ook verleiden door zijn discount prijs!
€ 75,73 € 100,73
  • Promo!
Dynamo LOMBARDINI FOCS  / PROGRESS ET DCI

ALTERNATOR LOMBARDINI ORIGINAL 50 AMPERES (FOCS - PROGRESS en DCI) Deze originele dynamo is compatibel met de motoren van het merk Lombardini . De stroomsterkte van dit model is 40 ampère, een gegeven waarmee rekening moet worden gehouden bij uw bestelling.
€ 110,58 € 190,58
Sonde de préchauffage

Gloeibougiesensor De gloeibougie is een essentieel onderdeel van het startsysteem van een dieselmotor. Dit onderdeel is ontworpen om de verbrandingskamer van de motor voor het starten te verwarmen, waardoor dieselbrandstof gemakkelijker ontbrandt, vooral bij koud weer. Een defecte gloeibougie kan leiden tot startproblemen en een inefficiënte brandstofverbranding. Kies deze kwaliteitsgloeibougie om ervoor te zorgen dat je dieselmotor soepel start, vooral bij koud weer. Bestel dit vervangingsonderdeel vandaag nog voor uw gemoedsrust en optimale motorprestaties.
€ 31,76