Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Expansievat

Ontdek ons volledige assortiment expansietanks, essentiële onderdelen voor het handhaven van een optimale koelmiddeldruk in je hatchback.

Expansietanks helpen het koelsysteem soepel te laten werken en beschermen de motor tegen oververhitting.

Kies uit onze selectie expansietanks van hoge kwaliteit, speciaal ontworpen voor verschillende modellen.

Met de nadruk op prestaties en duurzaamheid zijn onze expansietanks de ideale oplossing om de betrouwbaarheid en levensduur van je auto te garanderen.

Vertrouw voor uw gemoedsrust op onze expertise op het gebied van reserveonderdelen.

Actieve filters

Vase d'expansion Aixam Sensation, Émotion

Aixam City, Coupé, Crossline, Crossover uit de Sensation- en Emotion-serie Aixam Houd het koelsysteem van je auto in topconditie met ons originele expansievat. AixamOnze expansietank is speciaal ontworpen voor een reeks modellen en zorgt voor een efficiënte regeling van de motortemperatuur, zodat je verzekerd bent van langdurige, betrouwbare prestaties. AixamVervang je versleten of defecte expansietank eenvoudig door ons originele model om de prestaties en levensduur van je . Bestel vandaag nog om je hatchback efficiënt te koelen en vol vertrouwen te laten rijden
€ 70,48
Expansievat voor Grecav Sonique DCI

Origineel expansievat voor Grecav Sonique DCI Dit onderdeel is essentieel voor uw Grecav auto. Het expansievat is immers een reservoir dat dient om de volumeveranderingen van de koelvloeistof ten gevolge van het verschijnsel thermische uitzetting te compenseren. Het is daarom van essentieel belang dat het in perfecte staat verkeert en volledig verzegeld is. Piecesanspermis biedt een breed scala van koeling onderdelen voor uw Grecav.
€ 36,30
Expansievat Ligier Nova, XTOO 1 & 2, XTOO Max

Ligier Nova, XTOO 1, XTOO 2, XTOO Max Als uw expansiereservoir (koelvloeistofreservoir) lekt, vervang het dan zo snel mogelijk om oververhitting van uw VSP-motor te voorkomen Ligier.
€ 38,22
Expansievat Bellier Jade en B8

Bellier Jade en B8 motor Lombardini DCi Het expansiereservoir is een onderdeel van het koelsysteem van de auto, het slaat de vloeistof op, in geval van lekkage riskeert u oververhitting van de motor.
€ 72,10
Expansievat Ligier

Ligier XTOO R, RS, S, Ixo, Optimax, JS50 en JSRC Heeft u problemen met oververhitting van de motor? Zorg ervoor dat uw expansievat of koelvloeistofpotje in perfecte staat is. Als niet, vervang het door onze nieuwe en originele onderdeel op Piecesanspermis.com
€ 66,45
Steun voor expansievat Bellier B8

Steun voor expansievat Bellier B8 Vergeet niet uw steun te vervangen als hij defect is, want hij kan uw expansievat beschadigen en tegelijk problemen met de motorkoeling veroorzaken.
€ 27,33
Expansievat retourslang Ligier, Microcar en Dué

Ligier Ixo, JS50, JS50L, JS60, Microcar MGO3, 4/5, 6, Dué 2, 3/5 en 6 Vervang uw expansietankslang (of ontluchtingsslang) voor uw VSP-merk Ligier, MicrocarDué uitgerust met een motor Lombardini DCi 492 motor tegen discount prijzen.
€ 17,65
Expansievat Microcar

Expansievat Microcar MGO 2, 3, 4, M8, F8C, Cargo en Dué 2 en 3 Is uw expansievat of koelvloeistofreservoir gebarsten of zwaar beschadigd? Verwaarloos dit onderdeel niet en vervang het zo snel mogelijk, anders kan uw motor oververhit raken. Koelvloeistof potje voor Microcar.
€ 79,86
Jar cap

Complete koelwatertank voor LOMBARDINI motor
€ 59,49