Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Aixam Mega Multitruck

Om de talrijke breuken die de carrosserie van uw auto kan ondergaan te compenseren, is de Mega multitruck gedurende de gehele levensduur biedt ons bedrijf een reeks aanpasbare reserveonderdelen voor Mega multitruck merk Aixam.

Actieve filters

Capot pour aixam mega multitruck

aixam mega 2 Multitruck Je hebt net een schok gehad aan de voorkant van je aixam mega multitruck en je kap moet vervangen worden. Vervang het door ons aanpasbaar onderdeel, het zal gemakkelijk op uw voertuig passen en zal u geld doen besparen. Wij verzekeren u een kwaliteitsonderdeel tegen een discountprijs.
€ 150,24
  • Promo!
Barrière schokken voordat aixam mega multitruck

MEGA MULTITRUCK bestelwagen fase 2 U heeft de voorbumper van uw AIXAM mega beschadigd multitruck? Geen reden tot paniek! Dankzij piecesanspermis.fr kunt u het goedkoper vervangen. Dit onderdeel is van hoge kwaliteit, wat zijn grote stevigheid verklaart, en het wordt u aangeboden voor een kleine prijs.
€ 79,83 € 99,83
Aixam mega multitruck van vleugel

Als u het linker voorspatbord van uw Aixam Mega Van Multitruckben je op de juiste plaats. Het product dat wij u hier aanbieden is zeer betrouwbaar: zeer robuust en gemakkelijk aan te passen aan uw bestelwagen.
€ 70,48
Rechtse aixam mega multitruck van

Aixam Mega van Multitruck Hier is het perfecte onderdeel om uw linker voorspatbord van uw wagen te vervangen Aixam mega Multitruck. Het zal perfect passen op uw voertuig, en u zult verleid worden door de lage prijs die wij bieden.
€ 70,48
AIXAM spuitverf

Met deze bus verf van 400 ml kunt u gemakkelijk uw spatbord, bumper ... verven. U moet weten dat de opbrengst van een spuitverf over het algemeen 5 m2 per liter is. Dit betekent dat een bus verf van 400 ml ongeveer 2 m2 kan bedekken.
€ 0,00
product

Soepele tweecomponenten polyester mastiek van het merk SINTO voor het repareren, vullen en verlijmen van ondergronden die blootstaan aan frequente thermische schommelingen of trillingen, in 750gr
€ 20,12
Cover Striker Aixam

Aixam City, CrosslineCut, Crossover en GTO impulsbereik, Vision, Sensation en Emotie Sluit uw kap niet meer goed? Het is waarschijnlijk de linker die kapot is. Aarzel niet om het te veranderen. Deze kleine reparatie neemt minder dan 5 minuten in beslag en is zeer eenvoudig uit te voeren, zelfs voor een beginner.
€ 19,87
Sonde température d'eau moteur Yanmar

JDM temperatuursensor met motor Yanmar De temperatuursensor geeft aan het dashboard door wanneer de motortemperatuur abnormaal stijgt. Temperatuursensor voor auto's met motor Yanmar.
€ 16,64
product

SINTO tweecomponenten glasvezelversterkte polyesterplamuur voor de reparatie van grote gebreken aan autocarrosserieën
€ 15,08
product

SINTO tweecomponentenplamuur voor het repareren, vullen en lijmen van o.a. autocarrosserieën, motorfietsen..
€ 13,06
product

Soepele tweecomponenten polyester mastiek van het merk SINTO voor het repareren, vullen en verlijmen van ondergronden die blootstaan aan frequente thermische schommelingen of trillingen, in 350gr
€ 13,06
product

SINTO speciale bumperlak, zwart
€ 10,03
Lijm

Voorruitlijm 310 ml Lijm voor bumpers, vleugels, voorruit Deze voorruit- en carrosserielijm is geschikt voor alle VSP-modellen en is het onmisbare accessoire om ervoor te zorgen dat uw voorruit goed vastzit! Gemakkelijk te gebruiken, zorgt voor een perfecte grip op uw voorruit of uw lichaamsdelen door alle trillingen te absorberen.
€ 9,98
product

Speciale verf voor het retoucheren en decoreren van SINTO autovelgen
€ 9,98
Colle Epoxy

Aixam Ligier Microcar Chatenet Bellier JDM Minauto Grecav Casalini, , , , , , , , Dué Dankzij onze tweecomponenten epoxylijm kun je je VSP gemakkelijk en voordelig lijmen en repareren. Deze lijm past op je Aixam , Chatenet , Ligier , Dué , Minauto , Casalini , Bellier , JDM ... 25 ml verpakking
€ 9,98
Carrosserielijm MS Polymeer 310 ml

Lichaamslijm 310 ml Lijm voor vleugels, motorkap, vleugelwangen en diverse lichaamsdelen. Deze lijm, speciaal ontwikkeld voor ABS-carrosserieën, is geschikt voor alle modellen auto's zonder rijbewijs. De samenstelling van poylmer geeft het een onvergelijkbare elasticiteit en duurzaamheid.
€ 9,88
product

SINTO merk niet-geweven glasvezel stof
€ 9,03
product

SINTO standaard plamuur in 115gr voor het herstellen en vullen van carrosserieën
€ 7,01
Handvat voor spuitbus

Universele verfspuitbus Als u wilt schilderen met een professionele afwerking, koop dan dit verfblik met handvat om het aanbrengen van uw verf te vergemakkelijken en een professionele afwerking te krijgen.
€ 5,95
Tegenplaat motorkapdeksel

Aixam City, Crossline, CrossoverCoupé (Impulse range, Vision en Sensation) Kun je je kap niet meer dicht doen? Vergeet niet te controleren of de sluiting niet gebroken is! U kunt het deksel of de tegenplaat gemakkelijk vervangen en zo zorgen voor een goede sluiting van uw motorkap Aixam.
€ 5,84
Vis de fixation Noir - 7R349

Voor Aixam Je moet de bumper van je Aixam maar je hebt niet de schroeven om het te repareren. Maak je geen zorgen, we bieden je nu de bumper bevestigingsschroeven. Ze zijn alleen bruikbaar op auto's zonder licentie van het merk Aixam. We hebben ook deze schroef van bevestiging van grijze kleur
€ 4,24
Carrosserie klinknagel

LICHAAM RIVET Met deze extra grote kop carrosserieklinknagels kunt u al uw carrosserieverstevigingen vastzetten. Ze zijn herbruikbaar en kunnen gemakkelijk in een oogwenk worden geïnstalleerd.
€ 0,40