Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

VLGUV52EF

Actieve filters

Lombardini alternator regulator

LOMBARDINI FOCS MOTOR Deze dynamo regelaar is aanpasbaar op de motoren van het merk Lombardini . Met een uitzonderlijke kwaliteit van fabricage, zal dit product al uw verwachtingen vervullen!
€ 59,49
KUBOTA waterpomp (Z482)

KUBOTA motor (Z482) van motor 6C0001 Deze waterpomp is bedoeld voor de motorisering van het merk Kubota van de referentie 6C0001. Betrouwbaar en robuust, deze referentie kan u alleen verleiden dankzij zijn aantrekkelijke prijs!
€ 64,43
  • Promo!
Wasmachine aixam

Met deze ruitensproeiermotor kunt u de ruitensproeiervloeistof naar uw voorruit pompen. Met deze goedkope pomp kunt u uw ruitensproeiermotor vervangen in geval van storing.
€ 12,07 € 20,07
Aandrijfriem Aixam - AD522172

Aixam impuls, Vision en Sensation Deze originele aandrijfriem is speciaal ontworpen voor Aixam de Impulse-reeks, Vision en Sensation. Om te weten of uw riem moet worden vervangen, controleert u of de riem tekenen van slijtage vertoont (scheurtjes, rafelende riem, riem coupée). Als u een van deze tekenen opmerkt, moet u uw riem snel vervangen.
€ 68,06
Remtrommel Aixam City, Crossline en Coupé reeks Sensation

Achterremtrommel voor Aixam City, Crossline en Coupé van de Sensation Moeten de achterremmen van uw auto worden gereviseerd? Aixam Piecesanspermis.fr biedt deze trommel trouw aan het origineel in termen van kwaliteit van de productie. Aarzel niet om het te vervangen voor uw Aixam City, Crossline en Coupé van de Sensation. De overeenkomstige lagers per trommel zijn : -RO6305 x1 -RO6005 x 1
€ 75,52
Aandrijfriem Aixam (vanaf 2010)

Aixam Impuls, Vision en Sensation Deze riem werd speciaal ontwikkeld voor de modellen van het merk Aixam van de Impulse reeks, Vision en Sensation zal u tevreden stellen door zijn kwaliteit van vervaardiging en zijn onklopbare prijs. Strikt conform aan het origineel, is deze riem geselecteerd door onze technici. - 3ARP023
€ 28,13
Kapstop Aixam impulsbereik, Vision, Sensation en Emotie

Aixam CityCut, Crossline, Crossover en GTO impulsbereik, Vision, Sensation en Emotie De motorkapstops zorgen ervoor dat de motorkap correct op het vergrendelblok van de motorkap kan worden geplaatst. Als de stops niet meer aanwezig zijn, vervang ze dan om schade aan uw motorkap te voorkomen.
€ 2,92
Linker voorvleugel Aixam Emotie

Aixam CityCut, Crossline, Crossover emotie bereik Vervang het linker voorspatbord (bestuurderszijde) van uw Aixam van het Emotion gamma aan de beste prijs dankzij ons nieuw en aanpasbaar onderdeel om te schilderen.
€ 74,62
Rechter voorvleugel Aixam Emotie

Aixam City, Crossline, CrossoverEmotion Coupé-reeks U moet uw vleugel vervangen na een aanrijding, profiteer van onze vleugel te worden geschilderd met dezelfde kwaliteit als het origineel.
€ 74,62
Motorsteun achteraan Aixam en Minauto (Impulsbereik, Vision en Sensation)

Aixam CityCut, Crossline, Crossover en GTO (Impuls bereik 2e montage, Vision en Sensation), Mega D-truck en Minauto Vervang uw achterste motorsteun vanAixam met onze nieuwe en originele onderdelen tegen de beste prijs, Aixam CityCoupé, Crossline, Crossover en GTO impulsbereik, Vision en Sensation, Minauto van 2015 en Mega D-truck
€ 36,20
Ventilatierooster voorruit Aixam en Minauto

Aixam CityCut, Crossline, Crossover en GTO impulsbereik, Vision, SensationEmotie en Minauto Vervang uw voorruit ontluchter tegen de beste prijs met onze originele onderdeel Aixam voor Impulse modellen, Vision, Sensation en Emotie reeksen.
€ 32,77
Luchtinlaat Aixam en Minauto

Aixam CityCut, Crossover, Crossline en GTO impulsbereik, Vision, Sensation en Emotie en Minauto Luchtinlaatmondstuk voor hoofdventilatiesysteem vanAixam van het impulsbereik, Vision, SensationEmotie en Minauto oorsprong.
€ 48,28
Bevestigingsschroeven versnellingsbak Aixam en Minauto

Aixam 400sl, 400.4, 400Evo, 500.4, 500.5, 721, 741, 751, City, Crossline I, Roadline, Scouty en CityCut, Crossline, Crossover en GTO (Impuls, Vision, Sensation Emotie), Mega 1 en 2, Mega D-truck en Minauto (alle modellen) Originele versnellingsbak bevestigingsschroeven voor de modellen van het merk Aixam van de 400 Sl tot vandaag, Minauto alle modellen te koop op Piecesanspermis.fr
€ 8,97
Hoofdcilinder surround Aixam en Minauto

Aixam City, City S, Roadline, Scouty, Crossline, City, COupé, Crossline, Crossover en GTO (Impulsbereik, Vision, SensationEmotie) en Minauto De rubberen hoofdcilinderrand is het onderdeel dat als afdichting dient tussen de motorschort en de passagiersruimte. Als het onderdeel ontbreekt of in slechte staat is, moet het zo spoedig mogelijk worden vervangen.
€ 16,44
Relais met elektronische beveiliging Aixam en Minauto

Aixam 721, 741, 751, City, City S, Roadline, Scouty, Crossline, Mega 1 en 2, CityCut, Crossline, Crossover en GTO impulsbereik, Vision, Sensation en Emotie en Minauto alle modellen. Vervang uw defecte relais door ons nieuw en origineel onderdeel, speciaal ontworpen voor VSP's van het merk Aixam en Minauto van model 721 tot vandaag.
€ 22,08
Verwarmingskraan Aixam (Impulsbereik, Vision, Sensationemotie ) en Minauto

Aixam CityCut, Crossline, Crossover en GTO impulsbereik, Vision, SensationEmotie, Minauto 2011, Minauto 2015, Kruis Minauto Vision en SensationToegang De verwarmingsklep opent of sluit de koelmiddelstroom voor het verwarmen van de VSP door de dashboardbediening in werking te stellen.
€ 36,60
Harnas van versnellingspook Aixam en Minauto

Aixam CityCut, Crossline, Crossover en GTO impulsbereik, Vision, SensationEmotie en Minauto 2011, 2015, Cross Minauto Vervang uw originele shuttle hendel schakelaar harnas, Piecesanspermis.fr biedt u een breed scala van transmissie-onderdelen tegen de laagste prijzen
€ 25,11
Rem hoofdremcilinder clips Aixam impulsbereik, Vision, Sensationemotie en Minauto

Aixam CityCut, Crossline, Crossover en GTO impulsbereik, Vision, SensationEmotie en Minauto De originele hoofdremcilinderbevestigingsklemmen voor de modellen uit de Impulse-reeks, Vision, SensationEmotie en Minauto tegen discountprijzen.
€ 4,94
  • Promo!
Luchtinlaatkanaal Aixam bereik Sensation en Emotie

Aixam City, Crossline, CrossoverCoupé en GTO bereik Sensation en Emotie Na verloop van tijd, en vooral bij trillingen van de motor, kunnen luchtinlaatkanalen scheuren of helemaal scheuren. Denk eraan om het te vervangen door onze nieuwe en originele VSP inlaatkanaal Aixam van de bereiken Sensation en Emotie
€ 39,23 € 40,23
Bonnet staaf Aixam bereik Vision, Sensation en Emotie, Minauto Toegang

Aixam CityCut, Crossline, Crossover, GTO bereik Vision, SensationEmotie en Minauto Toegang Aarzel niet om dit nuttige kleine onderdeel te vervangen! Met de motorkapstang kunt u uw motorkap open houden in geval van reparatie.
€ 12,20
Capteur de recul Aixam (Impulsion, Vision et Sensation)

Aixam CityCut, Crossover, Crossline en GTO impulsbereik, Vision, Sensation en Emotie Piecesanspermis.fr biedt u een kit van 2 sensoren van achterwaartse radar aanpasbaar voor alle Aixam impulsbereik, Vision, Sensation en Emotie
€ 60,30
  • Promo!
Dynamo riem Aixam, Microcar, ChatenetJDM, Bellier, Minauto - 830 mm

Aixam alle modellen, Microcar MC1, MC2, MGO 1, Chatenet Barooder, SpeedinoCH26, CH32, afhalen, SporteevoJDM Titane, Albizia, Abaca, AloesRoxsy, Xheos, Bellier Divane, Opale, JadeDocker, B8, Minauto Afmeting : (10 x 830mm) Deze aanpasbare dynamo riem is bedoeld voor de modellen van het merk Aixam, MicrocarJdm, Chatenet, Bellier. Betrouwbaar en robuust, deze riem zal uw defecte onderdeel perfect vervangen.
€ 5,37 € 8,37
Collecteur d'échappement Aixam City, Coupé, Crossline, Crossover

Aixam Citycut, Crossline, Crossover (reeks Sensation / Emotie), Minauto Toegang Het uitlaatspruitstuk is het eerste element van het uitlaatsysteem, het is onderhevig aan sterke trillingen en kan na verloop van tijd lekken of barsten gaan vertonen. Vervang het door ons nieuwe en aanpasbare onderdeel voor Aixam Citycoupé, Crossline, Crossover
€ 95,39
Motor ruitenwisser achterruit Aixam

Aixam Crossline, Citycoupé en Crossover (gamma Sensation en Emotion gamma's) Minauto Access De aanpasbare ruitenwissermotor voor kentekenvrije auto's Aixam is ontworpen voor betrouwbare, langdurige prestaties. Met zijn robuuste constructie en perfecte compatibiliteit garandeert deze motor een doeltreffende ruitenwisser in alle weersomstandigheden. Kies voor deze aanpasbare ruitenwissermotor om een optimaal zicht te behouden en de veiligheid tijdens je ritten te garanderen.
€ 125,94
Kofferbak verdeler Aixam

Aixam City, Crosslinecoupé (serie Sensation en Emotion-serie) De originele bagageruimteverdeler voor je auto zonder rijbewijs is een essentieel accessoire voor een goed georganiseerde en veilige opbergruimte in je auto. De bagageruimteverdeler is gemaakt van duurzame materialen van hoge kwaliteit en zorgt voor een effectieve scheiding van de meegenomen spullen, zodat ze niet kunnen verschuiven of beschadigd raken tijdens het rijden. Kies voor deze originele bagageruimteverdeler om je spullen veilig en netjes op te bergen wanneer je in je auto zonder rijbewijs rijdt.
€ 91,25
Charnière gauche de capot

Aixam City, Crosslinecoupé, Crossover emotion-serie Het originele motorkapscharnier aan de linkerkant (bestuurderszijde) is een essentieel onderdeel om ervoor te zorgen dat de motorkap van je kentekenvrije auto goed functioneert. Dit scharnier is gemaakt van duurzame materialen van hoge kwaliteit en zorgt voor stevigheid en stabiliteit van de motorkap, zodat de interne onderdelen van de auto goed worden beschermd. Kies voor dit originele scharnier voor een perfecte pasvorm en optimale functionaliteit, zodat de veiligheid en betrouwbaarheid van je rijbewijsvrije auto gegarandeerd zijn.
€ 8,98
Rechter deksel scharnier Aixam

Aixam City, Crossline, Crossoveremotion Coupé-reeks Het originele motorkapscharnier rechts (passagierszijde) is speciaal ontworpen voor een nauwkeurige en betrouwbare werking van de motorkap van je sportwagen. Dit scharnier is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt een uitzonderlijke duurzaamheid en sterkte om de structuur en integriteit van de motorkap te behouden. Kies dit originele scharnier voor een perfecte pasvorm en optimale prestaties, zodat je auto veilig en betrouwbaar in gebruik blijft.
€ 8,97
Interrupteur de lève vitre gauche Aixam

Aixam City, Crossline, Crossover en Coupé uit het Emotion-gamma en Sensation De originele raamschakelaar aan de linkerkant (bestuurderszijde) zorgt voor een betrouwbare en effectieve bediening van de ruit van je rijbewijsvrije auto. Dankzij het nauwkeurige ontwerp en de superieure kwaliteit zorgt deze schakelaar voor een soepele bediening van de ruit en voor comfort en gemak tijdens het rijden. Kies voor deze originele schakelaar om de optimale functionaliteit van je raambedieningssysteem te behouden en zo te zorgen voor een aangename en zorgeloze rijervaring.
€ 25,51
Charnière droite de capot Aixam

Aixam City, Crossline, Crossover en Coupé Emotion-reeks Het originele rechte motorkapscharnier is een cruciaal element om ervoor te zorgen dat de motorkap van je hatchback goed werkt. Dit hoogwaardige scharnier, dat speciaal is ontworpen om perfect te passen, zorgt ervoor dat de motorkap soepel opent en sluit, waardoor de motor en interne onderdelen worden beschermd. Kies voor dit originele scharnier om de prestaties en duurzaamheid van je rijbewijsvrije auto te behouden en tegelijkertijd de veiligheid tijdens je ritten te garanderen.
€ 9,98
Charnière gauche de capot Aixam

Aixam Citycoupé, Crossover, Crossline uit de Emotion-serie Het originele motorkapscharnier links is een essentieel onderdeel van de motorkap van je hatchback. Dit hoogwaardige scharnier, speciaal ontworpen voor nauwkeurige compatibiliteit, zorgt ervoor dat de motorkap soepel opent en sluit en biedt voldoende bescherming voor de motor en interne onderdelen. Kies dit originele scharnier om de prestaties en duurzaamheid van je rijbewijsvrije auto te behouden en tegelijkertijd de veiligheid op de weg te garanderen
€ 9,98
Interrupteur de warning

Aixam City, Crossline, Crossovercoupé uit de serie Sensation en Emotion series. De originele waarschuwingsschakelaar is een essentieel onderdeel dat de optimale werking van het waarschuwingssysteem van je auto garandeert. Deze schakelaar is ontworpen met het oog op uitzonderlijke betrouwbaarheid en duurzaamheid en zorgt voor een betrouwbare en effectieve bediening van je alarmknipperlichten, zodat je snel noodsituaties op de weg kunt signaleren. Kies deze originele schakelaar om de veiligheid en zichtbaarheid van je auto in kritieke rijomstandigheden te garanderen.
€ 26,32
Tirette d'ouverture de capot

Aixam City, Crossline, Crossovercoupé uit de Emotion-reeks De originele motorkapontgrendeling is speciaal ontworpen voor gemakkelijke, handige toegang tot de motorruimte van je hatchback. Dit robuuste en duurzame kwaliteitsonderdeel garandeert een soepele bediening en een betrouwbare opening van de motorkap. Kies dit originele treklipje voor een probleemloze rijervaring en vereenvoudigd onderhoud van je auto
€ 23,09
Onderste radiatorsteun Aixam

Aixam City, Crosslinecoupé-reeks Sensation en Emotion-serie. De originele onderste radiateursteun is met precisie ontworpen om een perfecte pasvorm en optimale stabiliteit voor de radiateur van je rijbewijsvrije auto te garanderen. Deze steun is vervaardigd volgens de hoogste normen en zorgt voor voldoende bescherming van de radiateur, waardoor de kans op schade tijdens het rijden minimaal is. Kies deze originele onderste radiateursteun om betrouwbare prestaties te garanderen en de levensduur van je radiateur te verlengen.
€ 24,10
Elektrische raamhendel, rechts Aixam

Aixam City, Crosslinecoupé, Crossover serie sensation en emotie De originele elektrische raamregelaar aan de rechterzijde (passagierszijde) is een essentieel onderdeel voor het soepel en eenvoudig verstellen van de ruiten van je auto zonder rijbewijs. Deze raamregelaar is vervaardigd volgens strenge kwaliteitsnormen en staat garant voor een betrouwbare werking en een lange levensduur. Kies voor deze originele elektrische raamregelaar om het oorspronkelijke comfort en de prestaties van je rijbewijsvrije auto te herstellen.
€ 146,11
Timer relais 10 seconden Aixam

Aixam Citycoupé, Crossover en Crossline van de sensation en emotie Het originele 10-seconden-timingsrelais is een cruciaal onderdeel voor de soepele werking van verschillende systemen in je rijbewijsvrije auto. Dit relais is ontworpen met een hoge duurzaamheid en betrouwbaarheid in gedachten en zorgt voor een nauwkeurige timing voor verschillende functies, waardoor de algehele efficiëntie van je auto wordt verbeterd. Kies voor dit originele 10-seconden-timingsrelais voor stabiele en consistente prestaties van je rijbewijsvrije auto.
€ 39,83